Merhaba kızlar sormak istediğim bir şey var 1 hafta olacak kalori diyeti yapıyorum 1100 kalorimi üstüne çıkamadım hiç bugün saat 2 gibi çok acıktım yemek yoktu minik poğaçaları vardı dayanamadım o açıklama 3 4 adet yedim fittingo da hesaplattım kahvaltım ve öğlen yediğim poğaçalar 750 kcal olmuş diyetim bozuldu mu şimdi motivem düştü canım sıkıldı
Merhaba kızlar bende kalorileri sayarak diyet yapıyorum
kızım sen bizi beğenmiyor musun sürekli bi arayış içindesin
Hayır en birinci biziz amaa bakıyorum diğer gruplara da iyice motive olayım diye
Sen beni mi takip ediyorsun twitter mi burası
La istem dışı sayfamda çıkıyosun napim bakıyom bende
Hangi sayfa o
lunamoon işte sende senin arkadaş olduklarının yorumları çıkmıyomu
profilime tıklayınca evet ama günde 100 kere profilime tıklamıyorum ki ben sen her dk profilindesin sanırım
Merhaba bayanlar, bende iki gündür kalori saymaya çalışıyorum, ama tam olarak nerden yiyeceklerin hesabını yapıyorsunuz? ben bu işte yeniyim sizin deneyimlerinizden faydalanmak isterim. Haftada 3 gün de spora gidiyorum, beş kilo kadar versem benden mutlusu olmayacak.herkese bol kalori harcamalı günler diliyorum :)
Merhaba bayanlar, bende iki gündür kalori saymaya çalışıyorum, ama tam olarak nerden yiyeceklerin hesabını yapıyorsunuz? ben bu işte yeniyim sizin deneyimlerinizden faydalanmak isterim. Haftada 3 gün de spora gidiyorum, beş kilo kadar versem benden mutlusu olmayacak.herkese bol kalori harcamalı günler diliyorum :)