Bence çok iyi vermişsiniz. Benim kilom sizden hayli hayli fazla olmasına rağmen bu kalori aralığında diyet yaptığımda sizin kadar veremiyorum. Tebrik ederim
benim anlamadığım şey kalori miktarına göre her istediğinizi yiyo musunuz yoksa yedikelrinize de mi dikkat ediyosunuz/COLOR]
bende başlıyorum kalori sayımına
yok mu başka başlayan eskileri okudum baya güzel kilolar vermişler.
ben 79 kiloyum 55 olmak istiyorum.
yanıma arkadaş bulursam daha zevkli ve hırslı olur.
inş bende devam eder yarıda bırakmam bu diyeti.
Bu gün senini menünle bizim evdeki menü aynıydı ama ben kuru fasulye sevmiyorum die yemedim pirinç pilavından da korktum yiyemedim kalktım makarna haşladım yağsız oturdum yedimherkes lüpletti tatlıları yemekleri ben haşlama makarnayla yetindim :78:
Ben hala devam ediyorum eşlik edebilirim sana benimde hedefim 50 kilo olmak.
Bende diyorum maşallah bnnu'nun kilo sorunu yok meğer sen ne yollardan geçmişsin
çok sevindim inşallah kurtulacağız bu kilolardan.
ben 79 um sanıyordum dün öğlen başladım bu diyete bugün tartıldım meğer 79.76 olmuşmuşum.
dün toplam 1464 kalori yemişim
582 kalori harcamışım sporla
toplam 882 kalori almış oldum.
günlük kalori limitim 902 kalori hesapladı site.
902 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. geçersemde sporla yok ediyorum geçtiğim kısmı
step çok iyi kalori yaktırtıyor.
bugün step tahtası sipariş edecem netten. hem eğlenceli hemde çok kalori yaktırıyor. tv karşısında 45 dk step yaptım netten de step müzikleri açtım kulağıma taktım çok gaza getiriyor o müziklerde. :)
inşallah böyle devam ederim.
ben gün içinde bilgisayar başındayım sık sık buralarda olurum.
sen neler yapıyorsun diyet için maşallah iyi kilo vermişsin kısa sürede anlat banada ben acemiyim daha
Evet ilk başta çok iyi verdim ama bu sıralar yavaşladı gibi üzülüyorum biraz. Bende bir yerde ölçtürmüştüm 1200 kalori bazal metabolizmam bu yüzden 900-1000 arası alıyorum bazen daha az. Mesela dün yediklerimden 1160 kalori almışım sporlada 400 kalori yakmışım 760 kalori almış oldum. Ben spor olarak yürüyüş yapıyorum telefonumda adımsayar programı var sayıyor ve kaç kalori verdiğimi söylüyor 7000 küsür felan adım atmışım hatta. Boyun kaç bu arada?
maşallah iyi yürümüşsün valla. nerde yürüyorsun ? benim boyum 168 baya fazlam var anlayacağın
Aslında hemen hemen aynı oranlara sahibiz benim boyum 155. Ayrıca 55 çok az değilmi boyuna göre ben 155im 50 kilo olmaya çalışıyorum. Dün bize biraz uzak alışveriş merkezine gittim mesela yürüyerek sonra alışveriş yapmasamda bütün mağazaları gezdim sırf yürümek olsun diye :) Hem eğlenceli oldu hemde çok fazla kalori yaktım
55 az gibi ama önceden 50 idim ve güzeldi. ben stepe devam. buralarda öyle yürümeye elverişli yerler yok kırsaldayım biraz. avm bile yok kaldığım yerde. zaten soğuk buralar kış zor geçiyor. ancak evde spor yapabilirim . step tahtam haftasonuna gelir inşallah daha sağlıklı spor yapabilirim.
İnşallah bakalım bende koşu bandı istiyorum spor yapmak için dışarı çıkmak istemiyorum devamlı malum bizlerin dışarı çıkmasıda ayrı dert ay saçım ay başım ay ne giyicem felan :) Ama annem yanaşmıyor...
ben koşu bandını sevmiyorum elimi bırakınca başım dönüyor gibi oluyor elimle tutununcada alt taraf oynuyo üst taraf kahve içiyo gibi oluyo saçma sapan bi görüntü oluyor bide :) dün kalorilerimi ayarladım akşamda yatmadan 45 dk step yapacaktım 500 kalori toplamda 850 kalori almış olacaktım ammavelakin acayip nezle olmuşum sinnüzitler dolmuş sanırım kafamı aşağıya eğemiyom bile . yapamadım stepimi1300 kalori falan almış oldum dün hiç hoşuma gitmedi bu iş.
bugün de hastayım aynen devam inş akşama hafifler de spor yapabilirim