- 19 Şubat 2013
- 390
- 53
sende benim gibi ara verdin gerçi ama yinede takip ettiğim kadarı ile çok iyi gidiyorsun.55 bize çok yakın bence.akşam sadece salata olayını bir de ben becersem keşke
evet ara vermiştim işte 1 haftadı devam ediyorum .Şu an sanırım 58 kiloyum.Tam 3 haftam ve 3 kilom var .Her hafta 1 kilo yani sabırla devam ediyorum bakalım.Akşamları salatayı da öğle yemeğini geç yersen başarabilirsin ancak.Ben 2 gibi yiyorum .Zaten o zaman uzun süre acıkmıyorsun.6 gibi falan da salata yersen açlık hissetmeden günü tamamlayabiliyorsun.Bir de boyun kaç?
3 haftada 3 kilo zor değil aslında ama biz yeni başlamadığımız için diyete vücut direniyor sonlara doğru.fazlalık azaldıkça kilo verme zorlaşıyor.sen bu şekilde devam et 2 kilo garanti bence.ben çalıştığım için 12 de yiyiyorum öğle yemeğini.e akşam da 6-7 arası yiyorum salata kesmez beni.yanına sebze yemeği ve yoğurt yiyorum.benim acelem yok neyseki boyum 160 bu arada
Merhaba arkadaşlar, bi süre ben de ara vermek zorunda kalmıştım. Hedefim uzuun bi zamandır 55 olmak ama bi türlü olmuyo nedense..
Tekrar başladım, bu 3. günüm bakalım nasıl olacak :)
topiğe düzenli yazamıyoruz ama herkes iyi kötü devam ediyor aslında.bende bu yöntemle 8 kilo verdim şu an 57 im.hedefim 55.son 2 kilo için karatay yapayım dedim ve araştırdım.üstte bir arkadaş karataya çok aykırı bu yöntem demiş ama bence aynı.bu yöntemi yanlış algılamamak lazım.hedef sadece günlük 1200 kcal almak değil.bu kaloriyi protein ve sebze ile doldurmak.bende karbonhidratı mümkün olduğunca hayatımdan çıkardım.kaçamaklar dışında ekmek,pilav,makarna ve şeker yemiyorum.karatayın dediği de tam olarak bu.yoksa hergün bir pizza bir tatlı yerim 1000 kcal olur ama gr kilo veremem
sizlere tavsiyem karatay kahvaltısını araştırın.müthiş tok tutuyor.her öğünde mutlaka protein alın(et,yoğurt,ayran.yumurta gibi).karbonhidrat ve şeker çok canınız istediğinde yiyin sadece.sonra giden kiloları izleyin
Kimse yazmıyorumdu ben de bıraktım bu topiği
Benim de hedefim 55 .Şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama 3 hafta önce 58-59 arasıydım.Bu hafta 4.haftam .Haftaya haftaiçi birgün okul bitiyor.Eve döneceğim.Haliyle diyette bitmiş olacak.Tartılmayı 4 gözle bekliyorum.Bakalım 55 i görebilecek miyim
4 hafta tartılmamak büyük başarı valla.ben her sabah tartıldığım için takdir ettim seni eminim göreceksin 55i