Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar herkesee
Bilen biliyor ben de aranızdaydım 2 hafta öncesine kadar .3 ay spor 1 ay diyetle kilo vermeye çalışıyordum .2 hafta önce üniversite tatil olunca eve gittim.Tartıldım ve sonuçç 63 den 58 e düşmüştümmmm Aslında 5 kilodan daha çok bekliyordumm biraz üzülmedim değil her neyse oradayken de maalesef 1 kilo alıp geldim şu an 59 um.Boyum 1.64 .amacım 55 olabilmek .Bunun için tam 1 ayım var.Hedefim her hafta 1 kilo .4 hafta boyunca hiç tartılamayacağım.Yarından itibaren kalori sayımıyla diyete ve spora başlıyorumm.Yaz sezonuna 55 kilo girerim inşallahhh
Bu arada bir şey de soracağım .1 kaşık toz tarhananın kalorisini bilen var mı ? aradım ama bulamadım.arada 1 kaşık ile tarhana yapıp yiyorum ama kalorisini bilmiyorum
tatile gidicem annemlerin yanına bakalım orada iyice motive olup iki katı hızlı kilo veririm annemin desteğiyle. ama elbette güzel yemekleri yiyip 1 kilo da alırım başta:))
eh biraz alırım ama net sonuçta vereyim de. oy anam oy neymiş bu kilo derdi boyle ya(ben gittim aldim geldim 2 haftada valla 1 kilo falan dikkat et
çikolatada bu kadar çok kalori nasıl toplanabilmiş anlamıyorum ya 1 gr yesen 100 gr alıyorsun
Kalori sayımıyla diyet yapmaya başlayalı 5 gün oldu 50 kiloyum ama boyum kısa olduğu için ideal kilom 43-45 yani vermem gereken en az 5 kilo var. Sizce kaç kalorilik bir diyet uygulamalıyım?
selamlar arkadaşlar nasıl gidiyor bakalım kilo vermelerr en hızlı şekilde vermeler inşallahhhh
1 haftam bitti ama maalesef tartılamıyorum neyse 3 hafta sonra inşallah tam 55 görürüm de kendimi 5 kat mutlu olurum :)))
dün yediklerimi yazayım bari
sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 biber 1 salatalık labne peynir
ara elma
öğlen fırın köfte+4-5 kaşık makarna+ayran +sebze çorba
ara yeşil çay+5-6 kuru kayısı
akşam 1 tabak salata
ara süt
sporla 300 kalori falan yakıldı