Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
öncelikle hepinize merhaba kızlar bende bu yontemi denemeye karar verdim umarım işe yarar geç olsun güç olmasın :26::26:

Son düzenleme:
kızlar niye kimse yok buralarda ben yazayım bari bugün

sabah müsli + süt = 224
ara yeşil çay + elma = 60
öğlen 4-5 kaşık orman kebabı +4-5 kaşık erişte + domates çorbası + ayran=600 kalori civarıdır herhalde
ara yeşil çay
akşam 1 tabak salata = 85 kalori

toplam = 969 kalori civarı

sporla yakılan =400 kalori

arkadaşlar merhaba. ben de bugün kalori hesabıyla diyete başladım 6-7 kilo vermek istiyorum. siz hangi hareketle ne kadar kalori harcadığınızı nasıl hesaplıyosunuz? ben callanetics yapıyorum 1 saatlik callanda kaç kalori harcanıyor bilen var mı?

tatilde kilo almışsın 1 kilo o hemen gider hiç endişe etme. 55 olursun azmin var yeterince. ama açıkçası o kadar spor ve o rejimle ben de senin 5 değil en az 8 kilo kaybetmiş olmanı beklerdim. benim de hedefim 55 ama tabii şu an ben 63 kiloyum verecek 8 kilo var benim yolum daha uzun haliyle.

tatile gidicem annemlerin yanına bakalım orada iyice motive olup iki katı hızlı kilo veririm annemin desteğiyle. ama elbette güzel yemekleri yiyip 1 kilo da alırım başta:))

tatile gidicem annemlerin yanına bakalım orada iyice motive olup iki katı hızlı kilo veririm annemin desteğiyle. ama elbette güzel yemekleri yiyip 1 kilo da alırım başta:))

ben gittim aldim geldim 2 haftada valla 1 kilo falan dikkat et

ben 3 gündür çok ciddi dikkat ediyorum kalori sayılyorum ama daha çok en geç 7 den sonra bişi yemiyorum aç yatıyorum :)) 3 günde 500 gr gitti

kimse yokk bare kendi kendime yazayım (

sabah 4 kayısı+200 ml süt+2 kaşık müsli =224
ara yeşil çay+elma =60
öğle çorba+ 5 kaşık tas kebabı +4 kaşık pilav+ayran=636
ara bir kurabiye +yeşil çay
akşam 1 tabak salata =60

toplam =1040

spor 400 kalori yakıldı

bugün kaçamak günüm :))))) 1 pikolata ve yarım paket special-k kreker yiyeceğim 150 kalori de ordan alırım birazdann

62.8 i dün gördüm ve hemen akabinde çikolataları yuttum,sabah uyandım 63 gösteriyor.iki gram bişey yiyip 200 gr alıyorum anlamış değilim.aa pardon bir de börekle eti form yemiştim.hay Allah o yüzden gece kalktım saat 11.30 da pilates yaptım 30 dk. koca uyuyorum vs deyip yatak odasındaki spor aletlerini kullandırtmadı.ben zayıflıyorum o da zayıflayamıyor ya işte engel oluyor kendinceDD

Bende bu kalori sayımına başladım kızlar bir haftada bir kilo verdim 68 dim bugün sabah 67 gördüm yani istediğini yiyip vermek gibisi yok yarım kilo vermek bile mutlu ediyor insanı birer birer gidicek bakalım insallah yani insallah 60 oldugum günlerinde gorucem

Son düzenleme:
selamlar arkadaşlar nasıl gidiyor bakalım kilo vermelerr en hızlı şekilde vermeler inşallahhhh
1 haftam bitti ama maalesef tartılamıyorum neyse 3 hafta sonra inşallah tam 55 görürüm de kendimi 5 kat mutlu olurum :)))

dün yediklerimi yazayım bari

sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 biber 1 salatalık labne peynir
ara elma
öğlen fırın köfte+4-5 kaşık makarna+ayran +sebze çorba
ara yeşil çay+5-6 kuru kayısı
akşam 1 tabak salata
ara süt

sporla 300 kalori falan yakıldı

kalori sayarak 12 günde 2 kilo vermişim.
bugun 750 kalori aldım
62 deyim
bir an önce ellili kilolarda olmak istiyorum

Kalori sayımıyla diyet yapmaya başlayalı 5 gün oldu 50 kiloyum ama boyum kısa olduğu için ideal kilom 43-45 yani vermem gereken en az 5 kilo var. Sizce kaç kalorilik bir diyet uygulamalıyım?

yeniden merhaba bayanlar.beni belki hatırlayan olur.kalori sayarak 2 ayda 7 kilo vermiştim.1 aydır buraya yazamıyorum çünkü annemler yanımda idi.diyet yapmadığım gibi herşeyden midem bulanana kadar abrtılı bir şekilde yedim.ilginç bir şekilde bu kadar yemeye baskül 1 ayda 1-1.5 kilo arttı.bugün itibari ile 59.5 kilo ile tekrar başlıyorum.hedefim 55.1 ay yeter bana.acaip motiveyim.

sende benim gibi ara verdin gerçi ama yinede takip ettiğim kadarı ile çok iyi gidiyorsun.55 bize çok yakın bence.akşam sadece salata olayını bir de ben becersem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…