Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1) Mesela bir kişinin alması gereken günlük kalori 1867. 1 ay boyunca hergün 1867 almaya özen gösterirse kilo veremez sadece şuan bulunduğu kiloyu korur. Ama atıyorum günde 1216 kalori alırsa zayıflamaya başlar öyle mi?
2) Bir de atıyorum günde 1200 kalori sınır koydun kendine. Öğünleri istediğin şekilde mi yiyorsun?(mesela yüksek kalorili bir şey yiyosun ama günde 1 kere toplam 1200ü buluyo yada toplam 1200ü bulana kadar öğünleri 3e bölüyosun sabah öğle akşam gibi..)
Kızlar kendi kalorime göre diyete harfi harfine uysam ayda ne kadar veririm mesela?
3 ayda 10,5 kilo verdim bu yöntemle Sporsuz.Ancak ilk 6 kilosunu ilk ay sonraki ay 2,5,son ayda 2kilo verdim.yani başlangıçta bu yöntem işe yarıyor ancak daha sonra kaçamaklar artıyor.Nasılsa kalori sayıyorum diye karbonhidrata yönelebiliyor sunuz.Belki diğer arkadaşlarda da aynı olmuştur ve arayışa girdikleri için yazmıyorlardır bu topiğe.Yardımcı olabildim umarım.
Merhaba eylülün başına kadar 10 kilo vermek istiyorum zaten araya ramazan giriyor sadece çorba yoğurt falan yiyerek birde spor yaparak pek kalori almış olmam sizce ne kadar verebilirim?
Teşekkürler :)
Spor yapmadan sadece yediklerinden 500 kalori azaltarak beslenirsen belirttiğin tarihe kadar 5 kilo verebilirsin. Tabii spor da yaparsan 7-8 kilo olabilir.