- 3 Nisan 2013
- 154
- 0
ben de hazirana kadar 60 olur muyum acaba daha verecek 4 koca kilo var.Benimdemoralim daha iyi 65,9da olsa yne 65 li rakamlari gormek guzel, birde ben cizelge yaptm kendime buzdolabimin kapagina astim insallah hazirn sonuna kadar 60 olmayı hedefliyorum
ben de hazirana kadar 60 olur muyum acaba daha verecek 4 koca kilo var.
65.9 da olsa 66 yı kırmışsın demektir bu ilerleme kaydetmek her zaman güzel.
Olursun canim niye olmasin beraber hazirana sonuna kadar yarsalim kim daha once 60 olacak olurmu?
:)) süpersin vallahi, ben yarışma konusunda hiç iyi değilimdir ama 20 haziran gibi tatile gitcez 1 haftalığına denize. o zamana kadar 60 olmak hedefim. tamam yarışmak sana yarayacaksa hırs yapacaksa yarışalım:) şimdi her gün spor yapmam da gerekecek:)))
Yalniz canim ben internete ceptn griyorum bazen bitiyor giremedgm zamanlar yaristan kactm sanma :)
artık rejime ilaveten spor da yapmam gerekecek.ip mi atlasam acaba önerisi olan var mı 4 kiloyu haziranın 20 sine kadar vermemi kolaylaştıracak önerisi olanlar yazmanızı bekliyorum. malum yarışa girdik:)))
hadi ya inanmıyorum. istiyor musun peki?Iyi aksamlar canim dunden beri yazamadim cunku karmakarisik duygular icindeyim,hani regl olecagm dyordum ya olmadim hamilelikten suphelendim ve test yaptm ikinci cizgi silikte olsa cikti aoglumdaki gibi . Hazirliksiz yakalandm ama galiba hamileyim yarin kan testi yapcam kesin ozaman belli olur
hadi ya inanmıyorum. istiyor musun peki?
hayirlisi olsun.madem istiyorsun o zaman çok güzel bir haber tebrik ederim seni ve eşini. sen daha yarışa girmeden çekildin yani:)) neyse ki iyi bir sebepten.hayirli olsun tekrar.Rabbim istemis vermis ben nie istemeyim boylesi hayirliymis hic uzulmedim aksine esimle cok sewindik :) zaten ew hanimiyim sekerim bakarim inss :)
artık rejime ilaveten spor da yapmam gerekecek.ip mi atlasam acaba önerisi olan var mı 4 kiloyu haziranın 20 sine kadar vermemi kolaylaştıracak önerisi olanlar yazmanızı bekliyorum. malum yarışa girdik:)))
hayirlisi olsun.madem istiyorsun o zaman çok güzel bir haber tebrik ederim seni ve eşini. sen daha yarışa girmeden çekildin yani:)) neyse ki iyi bir sebepten.hayirli olsun tekrar.