Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
sende benim gibi ara verdin gerçi ama yinede takip ettiğim kadarı ile çok iyi gidiyorsun.55 bize çok yakın bence.akşam sadece salata olayını bir de ben becersem keşke

evet ara vermiştim işte 1 haftadı devam ediyorum .Şu an sanırım 58 kiloyum.Tam 3 haftam ve 3 kilom var .Her hafta 1 kilo yani sabırla devam ediyorum bakalım.Akşamları salatayı da öğle yemeğini geç yersen başarabilirsin ancak.Ben 2 gibi yiyorum .Zaten o zaman uzun süre acıkmıyorsun.6 gibi falan da salata yersen açlık hissetmeden günü tamamlayabiliyorsun.Bir de boyun kaç?

evet ara vermiştim işte 1 haftadı devam ediyorum .Şu an sanırım 58 kiloyum.Tam 3 haftam ve 3 kilom var .Her hafta 1 kilo yani sabırla devam ediyorum bakalım.Akşamları salatayı da öğle yemeğini geç yersen başarabilirsin ancak.Ben 2 gibi yiyorum .Zaten o zaman uzun süre acıkmıyorsun.6 gibi falan da salata yersen açlık hissetmeden günü tamamlayabiliyorsun.Bir de boyun kaç?

3 haftada 3 kilo zor değil aslında ama biz yeni başlamadığımız için diyete vücut direniyor sonlara doğru.fazlalık azaldıkça kilo verme zorlaşıyor.sen bu şekilde devam et 2 kilo garanti bence.ben çalıştığım için 12 de yiyiyorum öğle yemeğini.e akşam da 6-7 arası yiyorum salata kesmez beni.yanına sebze yemeği ve yoğurt yiyorum.benim acelem yok neyseki boyum 160 bu arada

3 haftada 3 kilo zor değil aslında ama biz yeni başlamadığımız için diyete vücut direniyor sonlara doğru.fazlalık azaldıkça kilo verme zorlaşıyor.sen bu şekilde devam et 2 kilo garanti bence.ben çalıştığım için 12 de yiyiyorum öğle yemeğini.e akşam da 6-7 arası yiyorum salata kesmez beni.yanına sebze yemeği ve yoğurt yiyorum.benim acelem yok neyseki boyum 160 bu arada

3 olsun 3 3 :KK70: sporu sıkı tutuyorum fazla zamanım yok diye.Hergün 400 kalorilik kesi yapıyorum bakalım 3 hafta sonrayı heyecanla bekliyorum :)) öğle yemeği 12 de falansa zaten tutmaz seni sadece salata .Neyse acelen de yokmuş zaten .Yavaş yavaş olsun tam olsun.Benim acelem var maalesef.Öğrenciyim.3 hafta sonra üniversite tatil eve gideceğim.Bizim ev kalabalık olur yazın.Ortam olmaz orda diyet için maalesef .Ne verdim şimdi verdim..

Merhaba arkadaşlar, bi süre ben de ara vermek zorunda kalmıştım. Hedefim uzuun bi zamandır 55 olmak ama bi türlü olmuyo nedense..
Tekrar başladım, bu 3. günüm bakalım nasıl olacak :)

Merhaba arkadaşlar, bi süre ben de ara vermek zorunda kalmıştım. Hedefim uzuun bi zamandır 55 olmak ama bi türlü olmuyo nedense..
Tekrar başladım, bu 3. günüm bakalım nasıl olacak :)

3 kişiyiz 55 olmak isteyen o zaman şu anda başarılar :))) Bende bir 55 i görsem 3 haftaya ...

bugün
sabah müsli +süt
ara elma
öğlen 1 karnıyarık+4 kaşık pilav+cacık+1 kase çorba
ara 4 kayısı
akşam salata

spor 400 kalori yakıldı

yaaaaaaaaaaaaaaaa böyle kendi kendime konuşuyormuşum gibi oluyor kızlar bakın arada buralara
bugün vicdan azabı çekiyorum akşam 2.5 dilim karışık pizza gitti :KK43:((((
menüm ne de güzeldi halbuki

sabah süt+müsli
ara elma
öğle çorba+4-5 kaşık orman kebabı + 2-3 kaşık bulgur pilavı +ayran
ara 4 kayısı
akşam salata

tam dedim kapatıyorum günü arkadaş ortamı işte 2.5 dilim ince hamurlu karışık pizza daha yedim :KK43:(

spor 400 kalori yakıldı

Ben sanırım buraya yeni katıldım.
Sabah koca bir bardak süt. (Dün karbonhidrat tüketimim çokça olduğu için bugün kendimi cezalandırdım. Yoksa sütü müsli ya da yeşil elmayla tüketirdim)

Öğle yemeği: Taze fasülye, salata ve yoğurt.

Yakılan sabah sporunda: 350 kalori.

İkindi ara öğünde 1 yeşil elma

Akşam yemeği: Gene taze fasülye, yanında bulgur pilavı, salata ve yoğurt .

Akşam callanetics ile yakılan 200 kalori.
kardiyo ile 250 kalori

Sonuç ne olacak bilmiyorum. Sonucu yazıcam size.

bugünümm

sabah süt+müsli
ara elma
öğlen 2 but+10-15 patetes kızartması +salata+2 kaşık yoğurt
ara 4 kayısı
akşam salata

spor : 400 kalori yakıldı

Nemesisofmine nerelerdesin? En son 64lerdeydin simdi kac oldun cok merak ettim seni ,ben hala 66 yim sukur ama daha 8 ay boyunca coook kilo alirim :)KOLAY ZAYIFLAMALAR KISLARR!

bende bu yöntemle 5 kilo verdim 9 lu çay da içtim ve günlük 1000 kalorinin üstüne çıkmadım yalnızca dün 1500 oldu ama yinede toparlarım ve hiçbir kötü yanı da yok
dün memlekete gittim herkes çok zayıflamışsın dedi.
iş arkadaşlarımdan fark ettiler bunlar da beni motive ediyor ve bir salgın hastalık gibi kalori sayma alışkanlığını yayıyorum etrafıma fittingo diye bir siteden ve diyetarkadaşım.com diye bir siteden takip ediyorum kalorileri.
ve çok eğlenceli oluyor.
ne yediğini içtiğini biliyorsun.
bu da insana kendini değerli hissettiriyor
yeni sloganım bu:
benim midem çöplük değil:)

Son düzenleme:
bende bi süredir kalorisini hesaplıyorum yediklerimin :KK56: ama binkalori ve altı pek sağlıklı olmuyor bence ben 1100-1200 arası oluyorum genelde bazen artırıyorum metabolizmayı da şaşırtınca iyi oluyor hep rutin olursa alışıyor çünkü ilerleme olmuyor :KK8: ama herkese tavsiye ederim bazen ufak gibi görünen yediklerimizin ne kadar zararlı olduğunu kalorisine bakınca anlıyorsunuz :KK30:

ama cana n karatay kafamı çok karıştırıyor benim
kalori ile kilo verilmez diyor önemli olan glisemik indeksi diyor.bazen kalori çok düşük olan birşeyin glisemik indeksi yüksek olablyrmuş
ben kaloriş sayrak zayıfladım ama cana karaqtay da çok ayrkırı şeyler söylüyor

bende 4 gündür kalori sayıyorum 1.300 gr verdim.
boyum 1.56 şuan 59.5 kiloyum. hedefim 50 kg olmak
:KK14:
en fazla 800 kalori aldım ,öğlen uyanıp gece 3-4 gibi yatıyorum. acıkırsam su içiyorum ,diyet kola içiyorum. ekmeği kızartıp tüketiorum ,meyve kavun ve çilek tüketiyorum. her sabah kahvaltıda roka ve tere karışımı limonlayıp tüketiyorum.
hergün 20-40 dk arası yürüyorum

Selam arkadaşlar ben kalori sayarak 3 buçuk ayda 9 kg verdim bence zayiflamak için en iyi yöntem bu hem diyette olduğunu pek hissetmiyor insan ben kaç kez dondurmaları götürdüm yoksa mutsuz olurdum.

topiğe düzenli yazamıyoruz ama herkes iyi kötü devam ediyor aslında.bende bu yöntemle 8 kilo verdim şu an 57 im.hedefim 55.son 2 kilo için karatay yapayım dedim ve araştırdım.üstte bir arkadaş karataya çok aykırı bu yöntem demiş ama bence aynı.bu yöntemi yanlış algılamamak lazım.hedef sadece günlük 1200 kcal almak değil.bu kaloriyi protein ve sebze ile doldurmak.bende karbonhidratı mümkün olduğunca hayatımdan çıkardım.kaçamaklar dışında ekmek,pilav,makarna ve şeker yemiyorum.karatayın dediği de tam olarak bu.yoksa hergün bir pizza bir tatlı yerim 1000 kcal olur ama gr kilo veremem
sizlere tavsiyem karatay kahvaltısını araştırın.müthiş tok tutuyor.her öğünde mutlaka protein alın(et,yoğurt,ayran.yumurta gibi).karbonhidrat ve şeker çok canınız istediğinde yiyin sadece.sonra giden kiloları izleyin

topiğe düzenli yazamıyoruz ama herkes iyi kötü devam ediyor aslında.bende bu yöntemle 8 kilo verdim şu an 57 im.hedefim 55.son 2 kilo için karatay yapayım dedim ve araştırdım.üstte bir arkadaş karataya çok aykırı bu yöntem demiş ama bence aynı.bu yöntemi yanlış algılamamak lazım.hedef sadece günlük 1200 kcal almak değil.bu kaloriyi protein ve sebze ile doldurmak.bende karbonhidratı mümkün olduğunca hayatımdan çıkardım.kaçamaklar dışında ekmek,pilav,makarna ve şeker yemiyorum.karatayın dediği de tam olarak bu.yoksa hergün bir pizza bir tatlı yerim 1000 kcal olur ama gr kilo veremem
sizlere tavsiyem karatay kahvaltısını araştırın.müthiş tok tutuyor.her öğünde mutlaka protein alın(et,yoğurt,ayran.yumurta gibi).karbonhidrat ve şeker çok canınız istediğinde yiyin sadece.sonra giden kiloları izleyin

Kimse yazmıyorumdu ben de bıraktım bu topiği

Benim de hedefim 55 .Şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama 3 hafta önce 58-59 arasıydım.Bu hafta 4.haftam .Haftaya haftaiçi birgün okul bitiyor.Eve döneceğim.Haliyle diyette bitmiş olacak.Tartılmayı 4 gözle bekliyorum.Bakalım 55 i görebilecek miyim :KK70:

Kimse yazmıyorumdu ben de bıraktım bu topiği

Benim de hedefim 55 .Şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama 3 hafta önce 58-59 arasıydım.Bu hafta 4.haftam .Haftaya haftaiçi birgün okul bitiyor.Eve döneceğim.Haliyle diyette bitmiş olacak.Tartılmayı 4 gözle bekliyorum.Bakalım 55 i görebilecek miyim :KK70:

4 hafta tartılmamak büyük başarı valla.ben her sabah tartıldığım için takdir ettim seni eminim göreceksin 55i

Bende yazmıyordum uzun zamandır. Ama baktım bugun gercekten kendimi cok kötü hissediyorum. Kilomda fazla bi degisiklik olmasada yaglandigimi hissediyorum düz olan karnım yag oldu belimin yanları çıkmaya başladı. TAM DA YAZ GELİRKEN. Kısın bile bu kadar iyiyken yaz gelirken neden boyle oldu anlamıyorum diyemiycem az once yediğim neredeyse uc dilim kremali pastadan sonra.. Dun aksam cips gofret bugun pasta derken bu aralar yine sapittim. Yapmamalıyım biliyorum ama yedim yedim gittim tartildim tabi ki bir kilo hatta bir buçuk artı gördüm. Moral yerlerde... Neredeyse her gun hala kalori sayıyorum. Yapmaya çalıştığım dukanin her evresini uygulamadığım halde hala haftada bir gun onu uyguluyorum. Ama su aralar gercekten toparlamam gerektiğini farkettim. Gercekten yeme bozukluğum var. Yemiyorum yemiyorum gecenin yarısı pastalar börekler uçuşuyor. Artık tekrar dönmek istiyorum sayfaya belki buraya yazarsam yine düzelir biraz daha umursarim. Yine bir klasik YARİN GÜZEL BESLENECEGİM...

Ben de kalori sayarak diyet yaptım 3 haftadır, 5.3 kg verdim.
Bu aralar kimse bu diyeti yapmıyor sanırım.
Ben yıllar önce de yaptım ve yine faydasını gördüm.
Hepinize bu yöntemi tavsiye ederim arkadaşlar, ne yediğimizden ziyade ne kadar yediğimiz önemli :]

X