Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Benimdemoralim daha iyi 65,9da olsa yne 65 li rakamlari gormek guzel, birde ben cizelge yaptm kendime buzdolabimin kapagina astim insallah hazirn sonuna kadar 60 olmayı hedefliyorum
ben de hazirana kadar 60 olur muyum acaba daha verecek 4 koca kilo var.
65.9 da olsa 66 yı kırmışsın demektir bu ilerleme kaydetmek her zaman güzel.

Son düzenleme:
Olursun canim niye olmasin beraber hazirana sonuna kadar yarsalim kim daha once 60 olacak olurmu?

:)) süpersin vallahi, ben yarışma konusunda hiç iyi değilimdir ama 20 haziran gibi tatile gitcez 1 haftalığına denize. o zamana kadar 60 olmak hedefim. tamam yarışmak sana yarayacaksa hırs yapacaksa yarışalım:) şimdi her gün spor yapmam da gerekecek:)))

:)) süpersin vallahi, ben yarışma konusunda hiç iyi değilimdir ama 20 haziran gibi tatile gitcez 1 haftalığına denize. o zamana kadar 60 olmak hedefim. tamam yarışmak sana yarayacaksa hırs yapacaksa yarışalım:) şimdi her gün spor yapmam da gerekecek:)))

Ohoooo daha 20 hazirana 50 gun var 50 gunde 5 kg veremezsek 3 kg werriz yani her halükârda karliyiz canimm

Yalniz canim ben internete ceptn griyorum bazen bitiyor giremedgm zamanlar yaristan kactm sanma :)

yok,tamam anladım.ama yarış yarın başlasın olur mu? benim misafirlerim var. yarın gidiyorlar. o zaman daha rahat kontrol ederim kendimi.bugun de 1500 aldım kanamam biraz fazla ilk gunlerde halszi kalıyorum.1500 iki gün aldım yeter bana. yarına inşallah bir sorun olmadan misafirleri de gönderirim yarın başlarım rejime yeniden.50 günde 3 kilo verebilir miyim acaba??? hadi bakalım yarış başlasın kaçmak yok söz ben de kaçmıcam :KK70: canım sevgiler xx...

artık rejime ilaveten spor da yapmam gerekecek.ip mi atlasam acaba önerisi olan var mı 4 kiloyu haziranın 20 sine kadar vermemi kolaylaştıracak önerisi olanlar yazmanızı bekliyorum. malum yarışa girdik:)))

artık rejime ilaveten spor da yapmam gerekecek.ip mi atlasam acaba önerisi olan var mı 4 kiloyu haziranın 20 sine kadar vermemi kolaylaştıracak önerisi olanlar yazmanızı bekliyorum. malum yarışa girdik:)))

Iyi aksamlar canim dunden beri yazamadim cunku karmakarisik duygular icindeyim,hani regl olecagm dyordum ya olmadim hamilelikten suphelendim ve test yaptm ikinci cizgi silikte olsa cikti aoglumdaki gibi . Hazirliksiz yakalandm ama galiba hamileyim yarin kan testi yapcam kesin ozaman belli olur

Iyi aksamlar canim dunden beri yazamadim cunku karmakarisik duygular icindeyim,hani regl olecagm dyordum ya olmadim hamilelikten suphelendim ve test yaptm ikinci cizgi silikte olsa cikti aoglumdaki gibi . Hazirliksiz yakalandm ama galiba hamileyim yarin kan testi yapcam kesin ozaman belli olur
hadi ya inanmıyorum. istiyor musun peki?

nisan 10 unda başladığım rejim ayın bu ayın 10 unda 1 aylık süresini doldurmuş olacak.bu süre içinde şu ana kadar yaklaşık 3.5 kilo verdim arkadaşlar.fitingodan yardım aldım. her iki güne bir kaçırdım yemeyi. ama buna rağmen kilo verebildim.bugün ayın 3 ü 10 una bir hafta var daha.700 gr ı bu bir haftada vererek 4 kilo daha vermiş olmak istiyorum. sonrasında 60 olmaya 3 kilo kalacak. sizler de deneyimlerinizi yazsanız ne güzel olur.benden başka kimse kalmadı burada sanki:KK43:

Rabbim istemis vermis ben nie istemeyim boylesi hayirliymis hic uzulmedim aksine esimle cok sewindik :) zaten ew hanimiyim sekerim bakarim inss :)
hayirlisi olsun.madem istiyorsun o zaman çok güzel bir haber tebrik ederim seni ve eşini. sen daha yarışa girmeden çekildin yani:)) neyse ki iyi bir sebepten.hayirli olsun tekrar.

Merhaba. Cep telde shape up diye bir app var. Almanca bende. Kalori sayimi. Onunla zayiflicam insallah. Pazartesi 95,9 kg ciktim. Cuma 94,1 idim. 1,8 kg 5 günde gitmisti. 13 hafta icinde 83 olmam lazim cünkü nisanim var nisanligimi siparis edicem :)) insallah zayiflarizzz
Yürüyüs yapiyorum bol bol

Merhaba kizlar. Regl donemindeyim 2. Gun. Tartilmayayim degilmi kilo artisi oluyo ???
Moralim bozulmasin

lessie yürü incel programının faydasını görebilirsin öyle çok yorucu da değil

Merhaba arkadaşlar herkesee
Bilen biliyor ben de aranızdaydım 2 hafta öncesine kadar .3 ay spor 1 ay diyetle kilo vermeye çalışıyordum .2 hafta önce üniversite tatil olunca eve gittim.Tartıldım ve sonuçç 63 den 58 e düşmüştümmmm :KK70: :KK70: Aslında 5 kilodan daha çok bekliyordumm biraz üzülmedim değil her neyse oradayken de maalesef 1 kilo alıp geldim şu an 59 um.Boyum 1.64 .amacım 55 olabilmek .Bunun için tam 1 ayım var.Hedefim her hafta 1 kilo .4 hafta boyunca hiç tartılamayacağım.Yarından itibaren kalori sayımıyla diyete ve spora başlıyorumm.Yaz sezonuna 55 kilo girerim inşallahhh :KK70:

Bu arada bir şey de soracağım .1 kaşık toz tarhananın kalorisini bilen var mı ? aradım ama bulamadım.arada 1 kaşık ile tarhana yapıp yiyorum ama kalorisini bilmiyorum

hayirlisi olsun.madem istiyorsun o zaman çok güzel bir haber tebrik ederim seni ve eşini. sen daha yarışa girmeden çekildin yani:)) neyse ki iyi bir sebepten.hayirli olsun tekrar.

Sagol canim bide kizim olsun saglikli olsun ve annesine benzesin ins. Evlendigimden beri kiz olursa bana erkek olursa babasina benzesin die dua ettim ,oglumda ayni babasi:) Canim sen disunmuyorsun heralde zaten benimde dusunerek olmadi ama cok mutluyum :) iyiki kilo wermisim diorum yoksa sisko hamile kalmak cok kotu :KK43:Zayiflayinca senfe yap bi tane pembis pembis kiz :))

Bende kalori sayarak başladım maratona 7 kilo verdim.2 ayda.şimdi k flakese başladım 5 günde 1 kilosa ondan gitti.şimdide diyet günlüğü yazıyorum gerçekten çok motive ediyor günlük yazmak. Tavsiye eder yorumlarınızı beklerim.

X