ne güzel 2 ayda 7 kg harika bir başarı bence. benim en kötü yanım çok sabırsız olmam sanırım, aceleciyim, hemen sonuca ulaşmak istiyorum. bende 69.400 kg. ilk hedefim 65 kg sonra 60 kg olmak. inşallah veririz kiloları
sanırım senin de bebeğin var.
sanırım seninde bir oğlun var ne zaman başladın diyete
bua arada bacaklarımda kötü görünüyor(üst bacağım özellikle) kısacası diri değilim eskisi gibi
senin bahsettiğin hareket ne peki? ve bana ne önerirsin arkadaşım?
ne olur şu pis kilolardan kurtulalım ve sıkılaşalım
Konuyu okuyan aymete adli arkadasim ilk yorumumu senden alsam cok,mutlu olacagm,bliyomusun
Merhaba hanimlar ben uzun zamandr takipciyim ama henuz yni uyr olabildim.Kalori sayark 17 subattan bugune 9.5 kilo werdim ve hala dewam ediyorum.75.5 kgdan 66kiloya ind
im hedeff 58!!!
hoşgeldin
benimle benzer olmuş.tebrik ederim:) ben de 76 kiloydum şimdi 65 im 64.8 i gördüm ama şu an adet dönemindeyim ve doğal olarak tartı şaştı rejim de. spor yapmaya çalışıyorum bakalım benim de ilk hedefim 60. sonra 55 istiyorum
ah ahhh o sorun bende de var.derim öyle kötü çatladı ki doğal olarak sarktı.sağ taraf sola göre biraz daha aşağıda ama belirgin bir şekilde öyle.bacaklarımın üstü aynı ayın yüzeyini andırıyor:)) bak hareket şu. yere sırt üstü yatıyorsun.bacakların yerde uzun halde.ellerini kalçanın altına koyuyorsun(sanırım destek oluyor) .avucların da yere bakıyor kalçanın altında .bu pozisyondayken bacaklarını dizlerinden serbest bir şekilde kırılıyken havada makas hareketi yapıyorsun.ben 3 kere 60 yapıyorum.alt karnım sıkılaştı.bacaklarımda yanma oldu ama henüz ne durumdalar bakmadım açıkçası. tarifim umarım anlaşılır olmuştur.yine de ne zaman istersen sor arkadaşım.karnıma ve memelere gelince sanırım estetik gerekecek.bikini içinde bu kadar kötü görünen memeler moralimi bozuyor
ayyy süpersin valla arkadaşım. 76 kilodan 65 kiloya nasıl ve ne kadar zamanda indin? arada kaçamakların da oluyor diye biliyorum. yani kaç ayda hedefe ulaştın
ilk başta hızlı kilo verilebiliyor ama sonra herkesin de bildiği gibi kilo vermek yavaşlıyor.ya hareketi artırmak ya da yediklerini azaltmak gerekiyor ki ikisi de zor.ben once 1000-1200 kalori alıyordum ve de hızlıca da kilo veriyordum ama arada kaçırmıyordum.şimdi arada kaçırıyorum ve günde max 900 kalori alıyorum.kaçırdığım günleri onun üzerine ekleyince günlük 1500 e varıyordur ki o yuzden de kilo vermem yavaşlamış oluyor.kaçırmasam 1000 alacam ama maalesef ik defada gösterdiğim iradeyi bu kez göstermekte zorlanıyorum.mevsim hayat vs vs bir sürü ıvır zıvır var yaşama etki eden
canım ben ilk 9-10 kiloyu ilk 1.5 ayda verdim sonra iki aya yakın 67 kilo ve civarında sabit kaldım sonra işte son 20 gündür tekrar giriştim rejime ama 10 gün uyabildim belki daha az çünkü durmadan kaçırdım. neyse şu an 64.6 kiloyum 2.5 kadar daha verdim yani. totalde 12 kilo denebilir.benim göğüslerim büyük olduğu için doğumdan sonra da iyice deforme oldular.küçük olsalardı belki bu kadar sarkma olmazdıküçülttürmek istiyorum ama işte parayı bulmak mesele zaman mesele.
bugün 1 aydır ilk defa 1500 kalori aldım. lokma yedim düşün, hemde 10 adet filan.
evet canım doğrudur, benim küçük olduğundan birşeycik olmadı, çooook şükür.
bu arada neredeyse 1 aydır 1000 kalori üstüne çıkmadım, 2,5 kilo verdim, bence benim metabolizmam çook yavaş