- 2 Haziran 2011
- 1.025
- 0
boyum 1.58 canım..aynen,55le hamile kalmıştım,oğlum 2,5 yaşında..yani 3 yıldır ilk kez 55 gördüm baskülde :) sabır lazım biraz,görürsün sen de :) kolay gelsin hepimize..
günaydııııın, öncelikle tebrik ederim 200 gram diyip geçmemek gerek, kolay verilmiyor kilolar. bende bu sabah 69.400 ü gördüm. tam 16 gün önce bugün sabah aç karnına 72 küsurat idim. demek 2.5 kg kesin gitti
ve anladım ki dikkat edince kesinlikle oluyor, sabretmek gerekmiiş
bugun sabah 65.3 ü gördüm. son derece memnun oldum 200 gr için :) az az bile olsa ilerleme var .istediğim de bu zaten. kabızlık sorunum var çok az yediğim için.su içiyorum yoksa. önerisi olan varsa,bilmek isterim ...sevgiler
günaydııııın, öncelikle tebrik ederim 200 gram diyip geçmemek gerek, kolay verilmiyor kilolar. bende bu sabah 69.400 ü gördüm. tam 16 gün önce bugün sabah aç karnına 72 küsurat idim. demek 2.5 kg kesin gitti
ve anladım ki dikkat edince kesinlikle oluyor, sabretmek gerekmiiş
bugün sabah 65.100 gördüm ve sonrasında kendimi salıverdim :) artık yarın devam ederim herkese sevgiler:)
ahh o salma yok mu ahh o salma hele o çiftte kavrulmuş afyon lokumu off off
gecen hafta emek emek verdiğim ve herkesin sen zayıflamışsın laflarıyla yaptıgım o salış bana aynen kilolar olarak döndü o yuzden çok salma derim
dün yine kaçırdım tatlıları börek çörekleri 2000 etmiştir çok rahat.adet öncesi sendromdayım kah kendimi tutabiliyorum kah tutamıyorum. arkadaşlar ne kadar kilo verdiniz neden yazmıyosunuzilerlemelerinizi burada anlatsanız moral ve destek olursunuz. sonuçlarınızı paylaşmanızı bekliyorum.bugün sabah 64.8 i gördüm. hepinize sevgiler 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız sizin ve tüm çocukların kutlu olsun!
Merhaba kızlar 2 aydır kalori sayıyorum gercekten çok işe yarıyor
Bir dilim su böreğinin kalorisini bilen varmı? Nette aradım 900 diyo yaaa şok oldum çeyrek dilim yemiştim
günaydın arkadaşım, evet bende pek yazmıyorum, neden dersen kimse yazmayınca canım sıkılıyor, çıkıyorum forumdan.
bende neredeyse 22-23 gündür kalori sayıyorum ortalama 2,5 kg verdim ama ilk zamanlarda olduğu kadar hırslı değilim. ee kimse de yazmıyor hevesim kaçıyor haliyle. 1ay da 3 kg filan vermiş olurum bence. çokta fena değil aslında. en son 69.400 idim.
canım ben hemen hergün girip bakıyorum sayfaya,hırsını kaybetme lutfen çok güzel kilo vermişsin lütfen bırakma.ben yazarım sana:) bir kişi bile cevap verse insana moral oluyor bu rejim yolunda.sen yine yediklerine dikkat et ve kilo vermeye devam et. ben adet öncesi sendromu yaşıyorum maalesef.kafam bozuk olsa bile rejimde sorun yaşıyorum.spor yapsam acıkıyorum ama bu arada alt bacak için süper bir hareket öğrendim.alt karın ve üst bacak çalıştırıyor.benim karnım hiç bu kadar düz olmamıştı. ama tatlı şeyleri yedikten sonra hiçbir spor işe yaramıyor.tek çözüm yemeyeceksin.çok az yiyeceksin bir ömür böyle olacak sevgiler...
canım ben hemen hergün girip bakıyorum sayfaya,hırsını kaybetme lutfen çok güzel kilo vermişsin lütfen bırakma.ben yazarım sana:) bir kişi bile cevap verse insana moral oluyor bu rejim yolunda.sen yine yediklerine dikkat et ve kilo vermeye devam et. ben adet öncesi sendromu yaşıyorum maalesef.kafam bozuk olsa bile rejimde sorun yaşıyorum.spor yapsam acıkıyorum ama bu arada alt bacak için süper bir hareket öğrendim.alt karın ve üst bacak çalıştırıyor.benim karnım hiç bu kadar düz olmamıştı. ama tatlı şeyleri yedikten sonra hiçbir spor işe yaramıyor.tek çözüm yemeyeceksin.çok az yiyeceksin bir ömür böyle olacak sevgiler...
merhaba ben bu diyeti kullanarak daha önce 2 ayda 7 kilo vermiştim günde 1200 kalori alarak. aç kalmadan ve istediğinden yiyerek kilo veriyorsun bu şekilde. şuan 64 kiloyum yeniden bu diyete başlama kararı aldım bugünden itibaren bende aranızdayım artık sabah ki menüm
Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[2] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[3] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[4] Domates 2 ADET 28
[5] Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir 40 GRAM 89.6
Toplam : 234.6 kal.