- 19 Şubat 2013
- 390
- 53
bugün biraz daha iyiyim ama hala başım ve midem ağrıyor. rejime tekrar geri döndüm. savaşa devam :) herkese iyi rejimler
bu arada günde minimum 2 litre su içmeye başladım işe yarar umarım beni şişirmese bari:))
kimsecikler yok bu aralar:44: arada gelip bakıyorum kimse yazmayınca çıkıyorum. tam 15 gün oldu kalori sayma yöntemini deneyeli ve 2 kg verdim. ama ilk 1 haftada verdim bu 2 kiloyu. son 1 haftadır ise 100 gr dahi veremiyorum, sinir oldum inanın. şuan 70 kiloyum. 69.700 69.500 e kadar gördüm ama 70 diyorum.
acaba diyorum vücudum suyu attı ve şuan direniyor mu? bu arada şu 15 günde doğru dürüst kaçamak bile yapmadım
sizde durumlar nasıl?
kimsecikler yok bu aralar:44: arada gelip bakıyorum kimse yazmayınca çıkıyorum. tam 15 gün oldu kalori sayma yöntemini deneyeli ve 2 kg verdim. ama ilk 1 haftada verdim bu 2 kiloyu. son 1 haftadır ise 100 gr dahi veremiyorum, sinir oldum inanın. şuan 70 kiloyum. 69.700 69.500 e kadar gördüm ama 70 diyorum.
acaba diyorum vücudum suyu attı ve şuan direniyor mu? bu arada şu 15 günde doğru dürüst kaçamak bile yapmadım
sizde durumlar nasıl?
başlangıç 09.mart kilo:84,900
bugün 18 nisan kilo:78
41 günde 6.900 sizce de az mı
kızlaaaar topiğe yazarken aklıma tartılmak geldi,ne göreyim 55.800 :)))) gerçi bugün yorgun olduğum için okuldan gelince uyumuştum,kahvaltıdan beri açım yani,ondan mı bilemedim ama aç kilom bu :) süper valla süper..
ayy darısı başıma ilk bir 55 i görmek şu an kaçım bilmiyorum hiç :)) boyun kaç canım?
bugun sabah 65.3 ü gördüm. son derece memnun oldum 200 gr için :) az az bile olsa ilerleme var .istediğim de bu zaten. kabızlık sorunum var çok az yediğim için.su içiyorum yoksa. önerisi olan varsa,bilmek isterim ...sevgiler