- 3 Nisan 2013
- 154
- 0
hoşgeldin
benimle benzer olmuş.tebrik ederim:) ben de 76 kiloydum şimdi 65 im 64.8 i gördüm ama şu an adet dönemindeyim ve doğal olarak tartı şaştı rejim de. spor yapmaya çalışıyorum bakalım benim de ilk hedefim 60. sonra 55 istiyorum
Hosbuldm canm kusura bakma yeni gorebldm yorumunu oglum hastalandi braz onunla ilgilendm,bu arada senin boy kacti canm?
çok geçmiş olsun Allah evladına sağlık versin. benim boyum 165. şu an itibariyle de 64.5 kiloyum yani hala verecek 10 kilom daha var ama ilk 5 çok önemli 60 olmak istiyorum önce senin boy kilo kaç şu an
bende 2 gündür dikkat ediyorum 60.6 ile başladım günlük 1650 kalori almam gerekiyormuş boyum 1.56 ,normalde düzenli spor yapamadığım için hesap bu şekilde ve kg vermem için sanırım -500 gitmesi gerekiyormuş spor yapmadığımı düşünürsem 1000 kalori -1200 kalori arası yemem gerekiyor ekstra spor yaparsam da iyi olur sıkılaşırım diye düşünüyorum göbek ve bel çevrem çok var 2 ayda 5 kg vermeyi hedefliyorum kardeşimin dügünü var ve hala kıyafet olayına girişmedim ,bir kerecik denedim ve üstte problem yaşadım
cuma günleri tartılıyorum ben .vücut ölçülerimide not ediyorum ayrıca, eylülde 67.5 ile başlamıştım ve şimdi burdayım ,artık kalori hesaplayarak hayatıma devam ederim diye düşünüyorum çünkü ekmeği ve aburcuburu seven biriyim ,bu arada yoğurt kürü de yiyorum 2 gündür düzenli tüketiyorum bir hafta sonrası oda işe yararsa inşallah biraz incelirim.
Sagol canim benim boy 163 ama sanki 55 kilo sana cok az dglmi? Ben 60 ken falan incecik oluyorum snin boy daha uzun cok ince olmayasin,sonra :)))))
canım ben 55 kiloyken normal görünüyordum.vücudum biraz kaslı,gögüslerim de maalesef biraz büyük. belki göğsümü aldırsam 60 kilo olurum. aramızda bir kaç cm fark var abartı bir boy farkımız yok. vücudun yapısıyla alakalı sanırım. 55 de normal 52 de eh zayıf sayılır oluyorum işim zor. keşke senin dediğin gibi 60 kiloda zayıf görünsem. dar omuzluyum ve de kollarımın üst kısmı tombik o tombikliğin gitmesi için bayağ bir kilo kaybetmem lazım . şöyle bir manken gibi olurum o zaman belki :)))) sevgiler xx
artık adet bitimine kadar tartıya bakma niyetinde değilim,umarım korkunç bir tabloyla karşılaşmam.
Insallah karsilasmazsin canim bi kerecikten bisi olmaz bende bgn 65.3 u gordum cok mutlu oldum:)
Ben bgn nerdeyse 2000 kalori aldim(
üzülme canım,zaten 1500 alıyordun. yarın ve ertesi gün 400 er kalori az al. 1200 al ya da,iki gün. bak ben dün belki de 3000 aldım bugün az yedim 800 kalori aldım.moralini bozma lutfen :)
Bu arada ikimizden baska yazan olmuyo herkes zayiflamis bi ikimiz kalmisiz tombiss :))
:))) anlaşılan öyle olmuş diğerleri 34 beden olmuşlar canım:)))