Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
daha fazla yağ yakmak için beslenme şeklimde ne gibi bir değişiklik yapmalıyım önerisi olanlar bilgisi olanlar yazarlarsa sevinirim.benim diyetimde yoğurt ve peynir yağlı onun dışında hiç birşeyde yağ yok.salatamda yok ,yağda pişmiş hiçbir yemek yok.karbonhidrat arada kaçırmalarım dışında az alıyorum yine.ama kaçırmalarım da pek de az sayılmaz hani:KK70:D

hoşgeldin
benimle benzer olmuş.tebrik ederim:) ben de 76 kiloydum şimdi 65 im 64.8 i gördüm ama şu an adet dönemindeyim ve doğal olarak tartı şaştı rejim de. spor yapmaya çalışıyorum bakalım benim de ilk hedefim 60. sonra 55 istiyorum:KK43:

Hosbuldm canm kusura bakma yeni gorebldm yorumunu oglum hastalandi braz onunla ilgilendm,bu arada senin boy kacti canm?

Hosbuldm canm kusura bakma yeni gorebldm yorumunu oglum hastalandi braz onunla ilgilendm,bu arada senin boy kacti canm?

çok geçmiş olsun Allah evladına sağlık versin. benim boyum 165. şu an itibariyle de 64.5 kiloyum yani hala verecek 10 kilom daha var ama ilk 5 çok önemli 60 olmak istiyorum önce senin boy kilo kaç şu an

bende 2 gündür dikkat ediyorum 60.6 ile başladım günlük 1650 kalori almam gerekiyormuş boyum 1.56 ,normalde düzenli spor yapamadığım için hesap bu şekilde ve kg vermem için sanırım -500 gitmesi gerekiyormuş spor yapmadığımı düşünürsem 1000 kalori -1200 kalori arası yemem gerekiyor ekstra spor yaparsam da iyi olur sıkılaşırım diye düşünüyorum göbek ve bel çevrem çok var 2 ayda 5 kg vermeyi hedefliyorum kardeşimin dügünü var ve hala kıyafet olayına girişmedim ,bir kerecik denedim ve üstte problem yaşadım :KK43:
cuma günleri tartılıyorum ben .vücut ölçülerimide not ediyorum ayrıca, eylülde 67.5 ile başlamıştım ve şimdi burdayım ,artık kalori hesaplayarak hayatıma devam ederim diye düşünüyorum çünkü ekmeği ve aburcuburu seven biriyim ,bu arada yoğurt kürü de yiyorum 2 gündür düzenli tüketiyorum bir hafta sonrası oda işe yararsa inşallah biraz incelirim.

çok geçmiş olsun Allah evladına sağlık versin. benim boyum 165. şu an itibariyle de 64.5 kiloyum yani hala verecek 10 kilom daha var ama ilk 5 çok önemli 60 olmak istiyorum önce senin boy kilo kaç şu an

Sagol canim benim boy 163 ama sanki 55 kilo sana cok az dglmi? Ben 60 ken falan incecik oluyorum snin boy daha uzun cok ince olmayasin,sonra :)))))

bende 2 gündür dikkat ediyorum 60.6 ile başladım günlük 1650 kalori almam gerekiyormuş boyum 1.56 ,normalde düzenli spor yapamadığım için hesap bu şekilde ve kg vermem için sanırım -500 gitmesi gerekiyormuş spor yapmadığımı düşünürsem 1000 kalori -1200 kalori arası yemem gerekiyor ekstra spor yaparsam da iyi olur sıkılaşırım diye düşünüyorum göbek ve bel çevrem çok var 2 ayda 5 kg vermeyi hedefliyorum kardeşimin dügünü var ve hala kıyafet olayına girişmedim ,bir kerecik denedim ve üstte problem yaşadım :KK43:
cuma günleri tartılıyorum ben .vücut ölçülerimide not ediyorum ayrıca, eylülde 67.5 ile başlamıştım ve şimdi burdayım ,artık kalori hesaplayarak hayatıma devam ederim diye düşünüyorum çünkü ekmeği ve aburcuburu seven biriyim ,bu arada yoğurt kürü de yiyorum 2 gündür düzenli tüketiyorum bir hafta sonrası oda işe yararsa inşallah biraz incelirim.

Hosgeldin canim bende yeniym burda insallah beraber ustesinden gelecegz ,yogurt kurunden braz bahsedermisn?

Bence en iyi yöntem bu böylece canın ne isterse yiyosun ve belli bi plana bağlı değilsin

Sagol canim benim boy 163 ama sanki 55 kilo sana cok az dglmi? Ben 60 ken falan incecik oluyorum snin boy daha uzun cok ince olmayasin,sonra :)))))

canım ben 55 kiloyken normal görünüyordum.vücudum biraz kaslı,gögüslerim de maalesef biraz büyük. belki göğsümü aldırsam 60 kilo olurum :p. aramızda bir kaç cm fark var abartı bir boy farkımız yok. vücudun yapısıyla alakalı sanırım. 55 de normal 52 de eh zayıf sayılır oluyorum :KK43: işim zor. keşke senin dediğin gibi 60 kiloda zayıf görünsem. dar omuzluyum ve de kollarımın üst kısmı tombik o tombikliğin gitmesi için bayağ bir kilo kaybetmem lazım . şöyle bir manken gibi olurum o zaman belki :)))) sevgiler xx

canım ben 55 kiloyken normal görünüyordum.vücudum biraz kaslı,gögüslerim de maalesef biraz büyük. belki göğsümü aldırsam 60 kilo olurum :p. aramızda bir kaç cm fark var abartı bir boy farkımız yok. vücudun yapısıyla alakalı sanırım. 55 de normal 52 de eh zayıf sayılır oluyorum :KK43: işim zor. keşke senin dediğin gibi 60 kiloda zayıf görünsem. dar omuzluyum ve de kollarımın üst kısmı tombik o tombikliğin gitmesi için bayağ bir kilo kaybetmem lazım . şöyle bir manken gibi olurum o zaman belki :)))) sevgiler xx

Haklisin canim benim kollarda tombis ama goguslerde buyuk braz 92cmcik :) ama ben senin kadar az kalori almiyorum genelde 1500 civari aliyorum ama oglum cok hareketli haliyle bende hareketliyim

dün 64,2 yi gördüm tartıda. ve hemen ertesinde kebabçıya gidilecekti kendimi sınırlamadım yedim.tatlı da yedim dondurmada yedim. kaç kalori aldığımı ancak Allah bilir :KK70:. adet döneminde olduğum için kendime çok fazla eziyet vermiyorum şu an. ama eziyetlerim devam edecek:)))

Insallah karsilasmazsin canim bi kerecikten bisi olmaz bende bgn 65.3 u gordum cok mutlu oldum:)

harika bir haber bu :) hadi az kaldı canım 60 a doğru koşuyoruz:) ben tatile gitmeden evvel 60 olabilseydim. haziranın sonuna doğru denize gitcez. malum büyük göğüslerden dolayı istediğim bir bikiniyi giymem söz konusu değil. ama en azından biraz zayıf gideyim istiyorum:KK43:

saçlarımda beyazlar var bir süredir hem de önden çıkıyorlar bunca zamandır koyu saçlıydım.şimdi sarı oldum. alışmaya çalışıyorum saçlarım yıprandı haliyle ama 10 güne bir önlere boya sürmekten daha kolay oluyor kullanması.beyazlar koyu saçta çok kötü duruyor. kilo vermem şart,sarı saç zaten biraz olgun gösteriyor bir de kilo üzerine eklenince daha da olumsuz oluyor.ama hem zayıf hem sarı olursam idare edebilirim:)

üzülme canım,zaten 1500 alıyordun. yarın ve ertesi gün 400 er kalori az al. 1200 al ya da,iki gün. bak ben dün belki de 3000 aldım bugün az yedim 800 kalori aldım.moralini bozma lutfen :)

Sagol canim zaten 4ten beri bsey yemiyorum bazi,gunler bol kacamak yapsam ble yemeyi erken brakinca cok zarari olmuyor cok yemenin, zatn esimde bgn gec gelcekmis aksam yemegi faslida yok:)

X