Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
bugünümü de yazıveriyim bari :))
sabah tost 165
ara yeşil çay
öğle 8 kaşık sade makarna 1 kaşık yoğurt 350
ara yeşil çay+kuruyemiş =80 kalori
akşam bir ince dilim pizza +yeşillik+1 bardak ayran=308
ara portakal 45 kalori

ve bugün cumaa istediğim bir abur cubur günü 2 kuru pasta yiyeceğim =150 kalori

=1087 kalori toplam

spor 600 kalori yakıldım (iyi terledim bugün :)))))) )

maalesef yurtta kaldığım için yemekhanede yiyorum.gram hesabı yapamıyorum :)

Okulun anlaşmalı olduğu catering şirketi aylık yemek listesinde mutlaka kalorileri bilgisine de yer verir. Hem okullara hem de şirketlere hizmet veren catering şirketlerinin hepsi böyle bir bilgilendirme yapıyor.

Selam kizlar bende 1 haftadir kalori hesabiyla diyet yapiyorum 65 ile basladim simdi 63.9 um...
Ben genelde kalori hesabi ve spirla yaktigim kaloriyi hesaplamak icin kalori sepetini kullaniyorum,tavsiye ederim )

Uzun zamandır gelemiyordum kızlar. :44: neyse bu ara ne yaptığımı söyleyim. adet sokturucu ilaç gercekten iştahımı cok açtı ve gecen hafta Cumartesi pazar pzt. Salı. Ve Çarşamba kullandım ilacı bes gun yani bu bes gun boyunca baya baya abartarsak yedim yemekten kusacaktım o derece. Neyse sonra karnım falan da aldı basını gitti tabi kesin bisey yapmam lazım dedim ve dukan yapmaya karar verdim biliyorum cok kötü sağlıksız hatta ama ancak boyle telafi ederim diye düşündüm. Ve Perşembe cuma yaptım da. Ama nasıl geçtiğini bana sorun yulaf kepeğimde yoktu duşunun halımı. İki gun yaptım cok kilo fazlam olmadıgı icin ama o iki gun nasıl zordu. Birinci gun hiç denecek kadar az zorlandım aslında gayet iyi gecti acıktim tabi ama abartı bir şey yoktu ertesi gun sabah bir şey yapmadan tartildim ve bir günlük dukanla nerdeyse bir kilo gitmişti bir gun daha yapayım dedim ama inanın müthiş zorlandım öğlen açlıktan elim ayağım titredi gece de ac ac yattım uyuyamadim sabaha doğru kalktım tansiyonum acayip yükselmiş basım donüyordu mutfağa zor attım kendimi bi su içebildim midemde cok bulanıyordu çünkü bi saat sonra tekrar kaldım bugun zaten yapmayacaktım dukan serbest yarın her şey demiştim ve kalkınca hala düzelmemiş tansiyonum gittim karam yedim üstüne de bastırsın diye cubuk kraker yedim bi paket pişman miyim değilim aslında çünkü cok kötüydüm yani saglıktan önemli degil bügünde yapsam kendimi hastanede serum yerken bulacaktım yani. Az sonrada pankek nutella yiyeceğim verdiklerimi de alacağım ama umrda degil. Neyse iste biraz uzun olmuş ama

Son düzenleme:

hastalanmana çok üzüldüm. kendine bu kadar fazla yüklenme. ama anlayamadığım neden hep çikolatalı ya da çubuk kraker tarzı şeyleri acil durumda tercih etmen. keşke mutfağa koşup elma armut yeseydin. şekerli ihtiyacını meyveyle gidermeye çalışsaydın keşke. oyle bir hal alıyor ki bazen yediklerin de zarar ,yemesen de zarar senin gibi oluyorum ben de adet döneminde, sana keşke meyve yeseydin diyorum ama ben de evde lokum vs gibi şeylere saldırıyorum:) farklı değiliz .insan adetteyken mantığını yitirebiliyor. şimdi kendini üzme olmaz deme,geçmişi unut, adet dönemine karşı önlem olsun diye evde oyle çikolata vs bulundurma. ben bir daha ki adetime meditasyon yapcam.oturup yersem neler olacağını düşüncem uzun uzun bakalım işe yarayacak mı :)) sevgiler

Arkadasim cok gecmis olsun ,uzuldum insallah tekrarini yasamazsin...
Hayatta sagliktan onemli hicbisey yok,kilo verilir yava yavas verelim sagligimizdan olmayalim..
Tekrar gecmis olsun...

Son düzenleme:
kızlar selamlar..kilo bildirimi..bu sabah 56.300 gördüm baskülde..adet dönemim üstelik :) 16 şubattan beri toplam 5.700 verdim..artık o kadar yavaşladı ki kilo kaybım,sonlara doğru ayda 1 kilo gidiyor bilginiz olsun..gene de devam..başarılar herkese..

süperrrr! tebrik ederim:)

bugün yine düşük kalorili günüm yarın tehlikeli çünkü pazartesi günü tartılcam kilomu haber vericem ,inşallah zayıflamış olurum.

Son düzenleme:
süperrrr! tebrik ederim:)

bugün yine düşük kalorili günüm yarın tehlikeli çünkü pazartesi günü tartılcam kilomu haber vericem ,inşallah zayıflamış olurum.

teşekkürler canım..vermişsindir muhakkak,gram gram da olsa gidiyor valla..benim için haftasonları full tehlike zaten :) şimdiden 700 kalori olmuş,kazasız atlatırsak iyi..

Okulun anlaşmalı olduğu catering şirketi aylık yemek listesinde mutlaka kalorileri bilgisine de yer verir. Hem okullara hem de şirketlere hizmet veren catering şirketlerinin hepsi böyle bir bilgilendirme yapıyor.

maalesef çok üstünkörü veriyorlar kalori değelerini işte hamur tatlısın seçersiniz 300-500 arası fazladır falan filan diye.tam değerler vermiyorlar

canım geçmiş olsun da çok da stress yapıyorsun birden gitmez ki şu meret kilo denen şey gitse bile geri geliyor birden inan boşver gerekirse ayda 1 gitsin tam gitsin.çok kalorili şeylere saldırma duramıyorsan da az az tüket .geçmiş olsunn

canım bunun sebebi spor. spor da yapman lazım ki vücudun sıkılaşsın daha zayıf görün. kaslı vücutlar daha kilolu olsalar bile daha zayıf görünürler.

ewet canım yarın yürüyüşede başlıyorum inş..yeter artık daraldım bu şişko halimde

evet,bugün sabah merak edip tartıldım 1.5 kilo daha kaybetmişim 65.5 im. ama bu kadar kiloyu vermek için alnımın damarı çatladı desem yeri.bugün tehlikeli gün .ertesi sabaha kadar kaç kalori yedim yazmam anlamsız.çünkü gün boyu iyi giderken gece bir bakıyosun tüm gün ne kadar uğraştım umursamadan yemişim. o yüzden erken konuşmak istemiyorum.şimdilik iyi gitsem de sonunu görmeden bir sayı yazamıyorum maalesef herkese iyi pazarlar

iyi pazarlar günün rehabetine kapılıp yemeyin sakın yazı düşününnnn

şu ana kadar 773 kalori aldım bundan sonra da bir salata + yeşil çay ile kapatmak istiyorum bakalım 900 le falan kapatabilirim inşallah günü

ben de 1400 kalori almışım ama 80 dk yürüyüş ve 5 dk da koşu yaptım 400 kalori düştü. 1000 kaloride kaldım...

kızlar bir ayımı tamamladım veee 3 kilo gitti üstelik kendimi hiç sıkmadım ne istiyorsam yedim tartıda 53,5 i gördüm çok mutluyum 3,5 kilo daha var bakalım bu ayda onu veririm inşallah. kızlar bu arada ben basenlerimden şikayetçiyim nasıl gider bunlar pilates yapıyorum leslie ile yürüyorum ama henüz tık yok ama selülitler gitti :))

Çok geçmiş olsun öncelikle Bende adet söktürücü kullanıyorum diyet yüzünden 1 aydır olmuyordum 5 gün kullanacağım şimdi bir iki günüm kaldı ama bende o kadar iştah açmadı misafirler vardı o sebepten geçen biraz fazla yedim diğer günlerim ise hep aynıydı.. Neyse bende kilo vermek için haşlanmış tavuk yiyordum gözlerim falan kararıyordu yataktan çıkamıyordum 4 günün sonunda bıraktım sonuç olumlu olsada hiç bi şey sağlıktan daha önemli değil tekrardan geçmiş olsun

dün iki kadeh şarap içmiştim bugun tüm gun hasta yattım sabah kustum, diyare olmuşum mahvoldum nasıl bir şarapmış anlamadım hala başım ağrıyor.rejim falan da yapamadım doğal olarak.yemek yemem gerekiyordu.1500 almışımdır çok rahat mahvoldum gerçekten çok kötüyüm( bir daha şarap marap yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…