Uzun zamandır gelemiyordum kızlar. :44: neyse bu ara ne yaptığımı söyleyim. adet sokturucu ilaç gercekten iştahımı cok açtı ve gecen hafta Cumartesi pazar pzt. Salı. Ve Çarşamba kullandım ilacı bes gun yani bu bes gun boyunca baya baya abartarsak yedim yemekten kusacaktım o derece. Neyse sonra karnım falan da aldı basını gitti tabi kesin bisey yapmam lazım dedim ve dukan yapmaya karar verdim biliyorum cok kötü sağlıksız hatta ama ancak boyle telafi ederim diye düşündüm. Ve Perşembe cuma yaptım da. Ama nasıl geçtiğini bana sorun yulaf kepeğimde yoktu duşunun halımı. İki gun yaptım cok kilo fazlam olmadıgı icin ama o iki gun nasıl zordu. Birinci gun hiç denecek kadar az zorlandım aslında gayet iyi gecti acıktim tabi ama abartı bir şey yoktu ertesi gun sabah bir şey yapmadan tartildim ve bir günlük dukanla nerdeyse bir kilo gitmişti
bir gun daha yapayım dedim ama inanın müthiş zorlandım öğlen açlıktan elim ayağım titredi gece de ac ac yattım uyuyamadim sabaha doğru kalktım tansiyonum acayip yükselmiş basım donüyordu mutfağa zor attım kendimi bi su içebildim midemde cok bulanıyordu çünkü bi saat sonra tekrar kaldım bugun zaten yapmayacaktım dukan serbest yarın her şey demiştim ve kalkınca hala düzelmemiş tansiyonum gittim karam yedim üstüne de bastırsın diye cubuk kraker yedim bi paket pişman miyim değilim aslında çünkü cok kötüydüm yani saglıktan önemli degil bügünde yapsam kendimi hastanede serum yerken bulacaktım yani. Az sonrada pankek nutella yiyeceğim verdiklerimi de alacağım ama umrda degil. Neyse iste biraz uzun olmuş ama