Arkadaşlar bende geçen sene kalori hesabıyla 17 kilo verdim. Sonra 1 yıl hiç kilo almadım. Kışın 3 kilo aldım..Şimdi diyetteyim yine bu yöntemle veriyorum..Kesinlikle bu yöntemi tavsiye ediyorum çünkü herşeyden yiyiyorsunuz kalorisine göre..
Biri benim yerime hesaplar mı bir aydır bu kadar yememiştim cesaretim yok:)) 2 haşlanmış yumurta her biri 60 grm falan;küçük birer domates salatalık ;10 grm bitter çikolata; bir kase sütlaç;1 kıymalı biber dolması,1 kuru patlıcan dolması, 2 yaprak sarması,2 orta boy kepçe mercimek çorbası.....of yazarken yoruldum ama korkmayın hepsi bu
bugün 10. günüm. veee 24 ay sonra ilk defa bu sabah 69.700 gr. olduğumu gördüm
çoooook mutluyum
canım bunun sebebi spor. spor da yapman lazım ki vücudun sıkılaşsın daha zayıf görün. kaslı vücutlar daha kilolu olsalar bile daha zayıf görünürler.inşş canım yaa kafayı taktıkça iyice mutsuz oluyorum.56 kiloyum ama 60 kg olanlar benden daha zayıf görünüyo.bende başladım bugün 3.günüm.51 olmam lazım bakalım nekadar sürede vericem
tebrik ederim ben de senin adına çok sevindim:)
ben de zor bir hamilelik geçirdim,çok komplikasyonluydu. doğum sonrası 85 kiloydum.zamanla 77 ye kadar rejimdi şuydu buydu derken düştüm. ama sonrasında bir türlü zayıflayamadım. sonra kalori sayma ile spor yapmadan(yapamadan) 67 ye düştüm. tabii koca bir sezeryan göbeğim var. mekik vs gibi şeyler yapamıyorum. kas yapmak istemiyorum çünkü zaten oluşum kaslı. ondan daha zayıf görünüyorum olduğumdan ama önemli olan tartının ne gösterdiği benim için. şimdi 66.3 üm. benim de son hedefim 53 kg. bir de göbeğimi estetik yaptırmaya gerek kalmadan normal bir hale getirebilmek.(
geçen hafta gram dahi verememiştim ve açıkcası acaba bişeyleri yanlış mı yapıyorum yöntem mi değiştirsem diye düşünmeye başlamışttım pazartesi 56.1 ken buğün 55.8 geldim 3 günde 300 gram birden gitmişsizde pes etmeyin arkadaşlar ve grup olarak zaafımız haftasonları dikkat edelim ki yaza incecik girelim
evet evet pes etmeyelim, bu yaz plajlarda zayıf bayanlara bakıp ahh ahh diyip sağımı solumu gizlemek istemiyorum
ve her deniz dönüşü söz vermek yeniden ve yeniden tutamamak istemiyorum
biz zayılıycaz, fit görünücez, o kadar
geçen hafta gram dahi verememiştim ve açıkcası acaba bişeyleri yanlış mı yapıyorum yöntem mi değiştirsem diye düşünmeye başlamışttım pazartesi 56.1 ken buğün 55.8 geldim 3 günde 300 gram birden gitmişsizde pes etmeyin arkadaşlar ve grup olarak zaafımız haftasonları dikkat edelim ki yaza incecik girelim
1 porsiyon pirinç pilavı 326 kalori diyo kalorisepeti..1 porsiyon pilav sanırım 7-8 kaşık olmalı bence bu hesaba göre 1 kaşık pilav 40 kalori civarındadır..1 kaşık pilavla sade makarnayı kaç kalori sayıyorsunuz ? 35 diyorum ben ama kimi yerlerde 50 diyor kimisnde 25
1 porsiyon pirinç pilavı 326 kalori diyo kalorisepeti..1 porsiyon pilav sanırım 7-8 kaşık olmalı bence bu hesaba göre 1 kaşık pilav 40 kalori civarındadır..