Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
selamlarr kızlarr şu herkes zayıfladığımı söylüyor çok mutluyum bugünlerde ama tartılamıyorum 3-4 gün sonra anlayacağız bakalım kaç kilo verdim . 3 aydır spor son 3 haftadır da diyet yapıyorum bu hafta 4.hafta :KK70: Sonra tatil başlarr ben eve kaçar tek hedefim evden kilo almadan dönebilmek 2 hafta bunu başarabilirsem süper ama annem de hem en sevdiğim şeyleri yapıyor buralarda bulamıyorum d,ye ne yapacağım bilemiyorum yaa :)))

bugün sabah tost 215 kalori
ara yeşil çay+elme 60 kalori
öğlen sadece geçiştirmelik yedim bugün havuç+marul falan 64 kalori
akşam akşam çok dengesiz oldu tam hesaplayamıyorum ama yaklaşık bir kase şehriye çorbasının 3 te 1 i falan 60 + 4 kaşık şakşuka 234 kalori +çok az kepekli ekmek 35 kalori +piliç emense vardı içinden 4 parça falan tavuk ve 8-10 kadar patetes aldım = 150 sayayım bunu da =659 yaklaşık

toplam 998 süt falan derken 1120 gibi bir şey olur bugün
spor 400 kalori yakılann

bugün biraz daha iyiyim ama hala başım ve midem ağrıyor. rejime tekrar geri döndüm. savaşa devam :) herkese iyi rejimler
bu arada günde minimum 2 litre su içmeye başladım işe yarar umarım beni şişirmese bari:))

Son düzenleme:
selam herkes patküt de olsa devam ediyor galiba ben gibi.ben 1 hafta regl sebebi ile 59 kiloda takılıp kalmıştım.o yüzden pek uğramadım buraya.ama pes etmedim aynen devam ettim.haftasonu annemler geldi 1 ay kadar yanımdalar.ısrarlara dayanamayıp kaçamak sayımı her an artırabiirim.ama bu sabah 58.7 i gördüm :KK52: sanırım ben hızlı kilo verebilen şanslı gruptanım.artık 1 er kilo hedef koyarak devam ediyorum.önce 59.9 u hedeflemiştim.sonra 58.9 u.şimdiki hedefim 57.9.işin sırrını çözdüm ben kilolar da zorlanmadan tıkır tıkır gidiyor bu durumda.darısı hepinize

bugün biraz daha iyiyim ama hala başım ve midem ağrıyor. rejime tekrar geri döndüm. savaşa devam :) herkese iyi rejimler
bu arada günde minimum 2 litre su içmeye başladım işe yarar umarım beni şişirmese bari:))

susuz olmaz zaten.tuvalete taşınmadan kilo verilmiyor:) ben birgün 2 litrenin altında kalsam ertesi güne mutlaka 200-300 gr çok çıkıyorum

gene boş burarlar bari ben yazıyım :KK43:(
sabah tost =165 kalori
ara yeşil çay +elma = 60 kalori
öğlen mercimen çorba 180 + 4-5 kaşık mantarlı et sote = 250 + bir dilim su böreği = 250 + ayran 66
ara kuruyemiş 140
akşam salata +2 kaşık makarna =160

bir bardak süt=92

toplam 1363

spor yakılan 400 kalori

kötü bir gün geçirdim :KK43: annem mantı yapmıştı dayanamadım yedim tabi sonra pişman oldum yürüyüşe çıktım 250 kalori yaktım geldim:) iki bardakta maydanozlu limonlu bitki çayımı içtim bugünlük tamamdır:)

bugün aldığım kalori = 1268
(spor) yaktığım kalori = 252

Son düzenleme:
kimsecikler yok bu aralar:44: arada gelip bakıyorum kimse yazmayınca çıkıyorum. tam 15 gün oldu kalori sayma yöntemini deneyeli ve 2 kg verdim. ama ilk 1 haftada verdim bu 2 kiloyu. son 1 haftadır ise 100 gr dahi veremiyorum, sinir oldum inanın. şuan 70 kiloyum. 69.700 69.500 e kadar gördüm ama 70 diyorum.

acaba diyorum vücudum suyu attı ve şuan direniyor mu? bu arada şu 15 günde doğru dürüst kaçamak bile yapmadım:KK50:

sizde durumlar nasıl?

ben geçtiğmiz son üç günün ikisinde dayanamadığım kestane şekerine ve aşurelere tabiri caizse saldırdım:) koca bir kutuyu tek başıma yedim.pilavdı tatlıydı derken iki günüm o şekilde geçti ama tabii bunun bir karşılığı oldu.dün 500 kkl ile kapattım.bugün yine düşük kalori ile devam edicem,yarın da oyle.64 ü görene kadar sıkıcam kendimi:) süper gidiyorum inşallah bozulmayacak yaşasın:)

kimsecikler yok bu aralar:44: arada gelip bakıyorum kimse yazmayınca çıkıyorum. tam 15 gün oldu kalori sayma yöntemini deneyeli ve 2 kg verdim. ama ilk 1 haftada verdim bu 2 kiloyu. son 1 haftadır ise 100 gr dahi veremiyorum, sinir oldum inanın. şuan 70 kiloyum. 69.700 69.500 e kadar gördüm ama 70 diyorum.

acaba diyorum vücudum suyu attı ve şuan direniyor mu? bu arada şu 15 günde doğru dürüst kaçamak bile yapmadım:KK50:

sizde durumlar nasıl?

canım aynen dediğin gibi oluyor,ben 2 aydır uyguluyorum toplam 5.700 verdim ama bunun 3 kilosunu ilk haftada vermiştim..su kaybı..arada bende de direnç oldu,hiç karbonhidrat almadan bir iki gün geçirmeni tavsiye ederim,ben 2 hafta gr oynamayınca öyle yapmayı akıl edip 500 gr düşüvermiştim..sebze ve protein-süt,yoğurt,et,tavuk hepsi olur-) diyeti direnci kırıyor..şu an haftada 250 gram gidiyor,ben de kabullendim bu durumu,yılmadan bozmadan sürdürüyorum..sana da kolay gelsin..

sizde durumlar nasıl?

evet canım su kolay gidiyor.şimdi yağ gitmeye başlıyacak o yüzden vücutun direnmesi normal.diğer arkadaşın da söylediğ gibi protein günü yap kendine.ben direnç gözterdikçe öyle yaptım.sabah 2 yumurta ve peynir,öğlen tavuk ızgara ve ayran,akşam mantarlı et sote ve yoğurt.bu menüyü 1 gün uygula vücut sıkıysa dirence devam etsin bakalım.2.günde sabah aynı,öğle aynı.akşama sebze yemeği yoğurt yap.tabi bol su.basküle çık sonra da bana dua et:)

kızlar bu topiği böyle sessiz gördükçe çok üzülüyorum.ben şimdi 2 aydan biraz fazla sürede 6.5-7 kilo verdimya yolda bile şişman birini görsem durup bu yöntemi anlatmak geliyo içimden.ben her tür yöntemi denemiştim ama bu şekilde 7 kilo verdiğime inanamıyorum.çünkü çok rahatım aç kalmıyorum.
işin sırrı PROTEİN.lütfen bol bol protein alın.vücut proteini yakmak için 2 kat fazla kalori harcıyor.bu kaloriyi elde etmek için karbonhidrat da bulamayınca direk yağa saldırıyor yıkacak enerjiyi elde etmek için.işin mantığını çözdüğünüzde zayıflayamamak imkansız.her öğününüzde yoğurt ayran mutlaka olsun.günde 1-2 dilim kepek ekmekdeki ve sebzelerdeki karbonhidrat vücut için yeterli.fazladan aldığınız un ve şekeri depoya göndermeye ne gerek var
hem emin olun bol protein sizin açlık ve tatlı krizlerinizide önlüyor.hep söylüyorum ben antepfıstıklı çikolatadan günde 3-4 tane yiyordum 2 ay öncesinde.uyuşturucu gibi krize giriyordum.artık markette gördüğümde almak aklıma bile gelmiyor çünkü kriz yok
lütfen pes etmeyin.3 haftadan uzun süre kilo veremiyorsanız birşeyler yanlış demektir.yanlışı bulun.amaç sadece günlük şu kaloriyi aşmayım değil.o kalori hakkınızı nelerle doldurduğunuz önemli.evet vücut kusursuz bir makine ama biz daha akıllıyız.ona ihtiyacı olanı verdiğimizde o da bize istediğimizi verecektir

kızlaaaar topiğe yazarken aklıma tartılmak geldi,ne göreyim 55.800 :)))) gerçi bugün yorgun olduğum için okuldan gelince uyumuştum,kahvaltıdan beri açım yani,ondan mı bilemedim ama aç kilom bu :) süper valla süper..:KK9:

kızlaaaar topiğe yazarken aklıma tartılmak geldi,ne göreyim 55.800 :)))) gerçi bugün yorgun olduğum için okuldan gelince uyumuştum,kahvaltıdan beri açım yani,ondan mı bilemedim ama aç kilom bu :) süper valla süper..:KK9:

ayy darısı başıma ilk bir 55 i görmek şu an kaçım bilmiyorum hiç :)) boyun kaç canım?

günün sonu ve ben 700 kkl yi zor buldum ve de yoğun bir gündü spor sayılacak kadar yoğun:) hadi bakalım inatla devam!!!

bugünkü öğünümü de yazayım

sabah tost 165
ara elma 60
öğlen fırın tavuk+çorba+4 kaşık pilav+salata=730
ara kuruyemiş 100 kalori
akşam salata = 110

süt 200 ml 92

toplam 1257

spor : 400 kalori

ayy darısı başıma ilk bir 55 i görmek şu an kaçım bilmiyorum hiç :)) boyun kaç canım?

boyum 1.58 canım..aynen,55le hamile kalmıştım,oğlum 2,5 yaşında..yani 3 yıldır ilk kez 55 gördüm baskülde :) sabır lazım biraz,görürsün sen de :) kolay gelsin hepimize..

bugun sabah 65.3 ü gördüm. son derece memnun oldum 200 gr için :) az az bile olsa ilerleme var .istediğim de bu zaten. kabızlık sorunum var çok az yediğim için.su içiyorum yoksa. önerisi olan varsa,bilmek isterim ...sevgiler

bugun sabah 65.3 ü gördüm. son derece memnun oldum 200 gr için :) az az bile olsa ilerleme var .istediğim de bu zaten. kabızlık sorunum var çok az yediğim için.su içiyorum yoksa. önerisi olan varsa,bilmek isterim ...sevgiler

günaydııııın, öncelikle tebrik ederim 200 gram diyip geçmemek gerek, kolay verilmiyor kilolar. bende bu sabah 69.400 ü gördüm. tam 16 gün önce bugün sabah aç karnına 72 küsurat idim. demek 2.5 kg kesin gittiEn Büyük KK :KK16:

ve anladım ki dikkat edince kesinlikle oluyor, sabretmek gerekmiiş

X