Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Kendi alıntıma cevap vereyim bari kimse beni ciddiye almamış:)bir günde hesaplanmamış olsun.

yaklaşık 950 kalori tabi patlıcan dolmasının kalorisini bulamadım :) onuda biberden saydım :) bi site var oraya kaydol günlük beslenmeni ordan hesaplatabilirsin.haftalık takibinide yapabilirsin.nekadar zamanda nekadar kilo verebilirsin hepsini hesaplıyo

kızlar fittingo süpermiş ya yorumlarınızda gördüm kalorisepetinden daha hoşuma gitti benim:)

kesinlikle,zayıfları görüp de kendime bakıp üzülmekten usandım ben!

mağazaya giriyorum mesela, birşeyi çok beğeniyorum deniyorum ama bende güzel durmuyor. zayıf biri giyinince gayet hoş oluyor. birde izmirde giyim kuşam gayet ucuz ama kilo sorunun varsa herşeyi giyemiyorsun. bakıyorsun sana yakışan şeyi bulunca ne kadar olursa olsun fiyatı alıp geçiyosun. bu arada bugün 11. günüm daha hiç 1200 kalorinin üzerine çıkmadım. hep 1000 kaloride durdum. 1.5 kg verdim. çok şükür. :KK9:

Merhaba.
Yorumlarınızı okurken fittingo sitesinden haberdar oldum.
Çok güzel, şimdiye kadar kalori hesabı için kullandığımız sitelerden kat kat daha iyi ve detaylı.
Öneren arkadaşa teşekkür ediyorum :KK16:
Hepinize de bol azimli günler dilerim.

teşekkürler bilgin varsa bir şey daha sorabilir miyim bu kalori sepetindeki porsiyonlar falan kaç kaşık üzerinden hesaplanıyor? 6 kaşık diye hesaplıyorum ben
evet ideali 6 kaşık olması ama ben bazen çok açıktığım 7-8 kaşık yiyorum 1 porsiyonu :KK1: neyse zamanla bu durumlarda düzelcek :KK55:

Haşlanmış yumurta x 2 adet
Beyaz peynir x 100 gr
Ekmek x 1 dilim
Siyah zeytin x 10 adet
368

Makarna salatası x 1 porsiyon
266

Kaymaksız yoğurt x 200 gr
Etli türlü x 1 porsiyon
392

1026 kalori

inanamıyorum :) son 3 gündür ara ara spor yapıyorum evet ayaklarımda ağrı var o yuzden 30 dk dan fazla yapamıyorum ama olsun mesela bugun 125 kkl extradan yaktım hiç yoktan iyidir:)

mesela ıspanak her sitede 1 porsiyonu 276 kalori iken o 153 gösteriyor
baklava 125-150 diğer sitelerde 96 diyor

porsiyon hesabı farklı anlaşılan. benim gramla ölçüm yaptıklarımın arasında şu ana kadar büyük bir fark yoktu. demek ki porsiyon için standartlar değişebiliyor. dikkatli olmak gerek, bence karşılaştırarak çok doğru yapıyorsun :)

porsiyon hesabı farklı anlaşılan. benim gramla ölçüm yaptıklarımın arasında şu ana kadar büyük bir fark yoktu. demek ki porsiyon için standartlar değişebiliyor. dikkatli olmak gerek, bence karşılaştırarak çok doğru yapıyorsun :)

Karşılaştırarak iyi yapıyorum da maalesef tam doğru bilgiyi hiç bir yerde bulamıyorum.porsiyon yazıyor hepsinde en iyisi kaşık hesabı ama kaç kaşık olduğu yazmıyor maalesef çoğu şeyi yaznlış biliyoruz

1 kilo vermek için kaç kalorilik bir azaltma yapmış olmamız gerekiyor?
7000,7700,9000?
Her yerde farklı bilgiler var ama ben genelde 7700 kalori olarak kabul ediyorum.
Sizler?

Karşılaştırarak iyi yapıyorum da maalesef tam doğru bilgiyi hiç bir yerde bulamıyorum.porsiyon yazıyor hepsinde en iyisi kaşık hesabı ama kaç kaşık olduğu yazmıyor maalesef çoğu şeyi yaznlış biliyoruz

bir önerim olabilir,mesela ortalamasını alabilirsin,boylelikle ne az ne de çok olmuş olur ya da daha az yemeyi göze alıp çok olan kaloriyi baz alabilirsin. ama şunu söyleyebilirim ki kaşık, porsiyon tam standardize edilemiyor olsa da gr . hesabı evrenseldir:) denemeni tavsiye ederim

bir önerim olabilir,mesela ortalamasını alabilirsin,boylelikle ne az ne de çok olmuş olur ya da daha az yemeyi göze alıp çok olan kaloriyi baz alabilirsin. ama şunu söyleyebilirim ki kaşık, porsiyon tam standardize edilemiyor olsa da gr . hesabı evrenseldir:) denemeni tavsiye ederim

maalesef yurtta kaldığım için yemekhanede yiyorum.gram hesabı yapamıyorum :)

X