- 13 Ocak 2011
- 84
- 0
benim de kurtulmam lazım.. 58im ben,54 kglik ablalar çok fit duruyo :) o kadar olsam çok iyi olcak..yavaş yavaş veriyoruz işte napalım :)
Kızlar bu diyet tarzı hosuma gitti. Ben de uygulamak istiyorum. Yalnız size bişey sormak istiyorum. Günlük kalori lhtiyacimi belirlemek istiyorum ama her site farklı bir sonuc verdi.hangisine inanacagimi bilemedim.hangisi daha güvenilir, yardımcı olur msnz? Bisey daha sormak istiyorum. Kizarmis ekmek, tost makinesinde kizarmis olan da olur mu yani ekmek Kızartma makinasinda degil de tost makn.bastirarak kizarttigimiz ekmek de olur mu? Kalorisi dusuk olan yani ekmek yani. .
Kızlar bu diyet tarzı hosuma gitti. Ben de uygulamak istiyorum. Yalnız size bişey sormak istiyorum. Günlük kalori lhtiyacimi belirlemek istiyorum ama her site farklı bir sonuc verdi.hangisine inanacagimi bilemedim.hangisi daha güvenilir, yardımcı olur msnz? Bisey daha sormak istiyorum. Kizarmis ekmek, tost makinesinde kizarmis olan da olur mu yani ekmek Kızartma makinasinda degil de tost makn.bastirarak kizarttigimiz ekmek de olur mu? Kalorisi dusuk olan yani ekmek yani. .
Merhaba hanımlar
Benim Çok az bir kilom kaldı vermem gereken 3 kilo kadar son 4 kilomu kalori sayımına göre verdim ama porsiyon miktarları konusunda çok da bilgi sahibi olmadan. Şimdi dijital bir mutfak tartısı aldım eşim her ne kadar dalga geöse de evlendiğimiz günlere dönmeme 3 kilo kaldı yani üstelik doğum yaptım şu 3 kiloyu da vereyim başarı hikayemi yayınlayacağim. Merak ettiüim ve yardımınızı rica ettiğim bir konu var mesela akşam kurufasülye pişireceğim her şeyş tartarak yiyip kalorisini hesaplıyorum göz kararını oturttuktan sonra dışarıda da yemek yerken zorlanmıyorum ama merak ediyorum 1 tabak kurufasülye kaç gram gelir ki ya da bir porsiyon denilen sulu yemek kaç gramdır
Merhaba hanımlar
Benim Çok az bir kilom kaldı vermem gereken 3 kilo kadar son 4 kilomu kalori sayımına göre verdim ama porsiyon miktarları konusunda çok da bilgi sahibi olmadan. Şimdi dijital bir mutfak tartısı aldım eşim her ne kadar dalga geöse de evlendiğimiz günlere dönmeme 3 kilo kaldı yani üstelik doğum yaptım şu 3 kiloyu da vereyim başarı hikayemi yayınlayacağim. Merak ettiüim ve yardımınızı rica ettiğim bir konu var mesela akşam kurufasülye pişireceğim her şeyş tartarak yiyip kalorisini hesaplıyorum göz kararını oturttuktan sonra dışarıda da yemek yerken zorlanmıyorum ama merak ediyorum 1 tabak kurufasülye kaç gram gelir ki ya da bir porsiyon denilen sulu yemek kaç gramdır
[1] pınar light karper 1 12.5 gr 20.3
[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[3] Ev Poğaçası 2 ADET 200
[4] beypazarı kurusu (küçük) 1 adet 35
[5] Kısır 7 YEMEK KAŞIĞI 437.5
[6] Yoğun Çikolatalı Browni 1 DİLİM (kare) 267.77
[7] Uno Premium Çok Tahıllı Ekmek 1 DİLİM 67.2
[8] pınar light karper 1 12.5 gr 20.3
ayşegül senin menü mükemmel..ben bugün arkadaşıma davetliydim,bu kadarla kurtarabildimkarperler ve ekmek kahvaltımdan,yoğurt akşam yemeği planımdan toplam 1116 kalori..ama adet öncesi çok şiştim basküle çıkmıyorum kızlar korkudan:18:
sağl canım.ben de onu kullanıyrm ama siteler arası kalorı değerleri farklılık gösteriyor nedense..Ben kalori sepetini kullanıyorum umarım isim vermekte bir sakınca yoktur kızarmış ekmek suyunu kaybediyor sadece normal ekmek gibi hesaplanması taraftarıyım...sevgiler
canım tost makinesinde hiç yağ olmazsa sayılır neden sayılmasın..ben kalorisepetini kullanıyorum
cevabım için sağl canım..
kızlaaar 57.700 çıktım bugün :) valla iyimiş bu :) hiç aç kalma (ya da bir öğün çok yediysen sonrakinde aç kal) öneren arkadaşlardan da Allah razı olsun..başarılar hepimize arkadaşlar..devam aynen..
tebrikler canım :) aynen böle devamdarısı bizlere inş kaç günde kaç kilo gitti??