Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
bugünden itibaren bende aranıza katılıyorum yaz geliyor bir an önce kg vermem gerekiyor gecen yaz dukan la 10 kg vermistim ama fazlasıyla geri aldım kalori sayarak kg vermeyi deneyeceğim:)

Kızlar bu diyet tarzı hosuma gitti. Ben de uygulamak istiyorum. Yalnız size bişey sormak istiyorum. Günlük kalori lhtiyacimi belirlemek istiyorum ama her site farklı bir sonuc verdi.hangisine inanacagimi bilemedim.hangisi daha güvenilir, yardımcı olur msnz? Bisey daha sormak istiyorum. Kizarmis ekmek, tost makinesinde kizarmis olan da olur mu yani ekmek Kızartma makinasinda degil de tost makn.bastirarak kizarttigimiz ekmek de olur mu? Kalorisi dusuk olan yani ekmek yani. .

Merhaba hanımlar
Benim Çok az bir kilom kaldı vermem gereken 3 kilo kadar son 4 kilomu kalori sayımına göre verdim ama porsiyon miktarları konusunda çok da bilgi sahibi olmadan. Şimdi dijital bir mutfak tartısı aldım eşim her ne kadar dalga geöse de evlendiğimiz günlere dönmeme 3 kilo kaldı yani üstelik doğum yaptım şu 3 kiloyu da vereyim başarı hikayemi yayınlayacağim. Merak ettiüim ve yardımınızı rica ettiğim bir konu var mesela akşam kurufasülye pişireceğim her şeyş tartarak yiyip kalorisini hesaplıyorum göz kararını oturttuktan sonra dışarıda da yemek yerken zorlanmıyorum ama merak ediyorum 1 tabak kurufasülye kaç gram gelir ki ya da bir porsiyon denilen sulu yemek kaç gramdır

[1] pınar light karper 1 12.5 gr 20.3
[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[3] Ev Poğaçası 2 ADET 200
[4] beypazarı kurusu (küçük) 1 adet 35
[5] Kısır 7 YEMEK KAŞIĞI 437.5
[6] Yoğun Çikolatalı Browni 1 DİLİM (kare) 267.77
[7] Uno Premium Çok Tahıllı Ekmek 1 DİLİM 67.2
[8] pınar light karper 1 12.5 gr 20.3

ayşegül senin menü mükemmel..ben bugün arkadaşıma davetliydim,bu kadarla kurtarabildim karperler ve ekmek kahvaltımdan,yoğurt akşam yemeği planımdan toplam 1116 kalori..ama adet öncesi çok şiştim basküle çıkmıyorum kızlar korkudan:18:

Ben kalori sepetini kullanıyorum umarım isim vermekte bir sakınca yoktur kızarmış ekmek suyunu kaybediyor sadece normal ekmek gibi hesaplanması taraftarıyım...sevgiler

canım tost makinesinde hiç yağ olmazsa sayılır neden sayılmasın..ben kalorisepetini kullanıyorum

canım nette 100 gr kuru fasulye ile pişmiş kuru fasulye yemeği için 340 kalori,1 porsiyon kuru fasulye için 336 kalori yazıyor.yani bir tabağa 100 gr fasulye ölçerek yapabilirsin..kalorisinide 340 hesapla..

Havuç Salata 1 PORSİYON 144
İnegöl Köfte 1 PORSİYON 315
Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
fındık (1 adet) 7 adet 63
Beyaz Leblebi 1 AVUÇ 20
siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160

Kızlar iyi akşamlar. Ben kalori sayımı yapmaya yeni başladım daha 5 gün oluyor. Bilmiyorum şimdilik durum nedir. Ben başladığımda 55.9 idim martın sonuna kadar 54 olmak istiyorum sonraki hedefim de 52. Umarım başarabilirim. 1, 5 ay önce 58.8 idim dikkat ederek verdim 2 kilo kadar. Çok hızlı gitmiyor benim kilolarım. Kalori sayımı işe yarar umarım. Her gün ben de paylaşırım yediklerimi.

Merhaba canım, gramı bilmem ama sulu yemeklerde bir porsiyon 5 yemek kaşığı oluyormuş. buna göre hesaplıyorum ben de porsiyonlarım..

seninkide ii sayılır en azından kaloriyi tutturmusun içerik biraz karısık. aynen bende 2-3 güne kadar adet olcam bende aynı korkuyorum cıkmıyorum bakalım :)

bu da benim dünki menum

1] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 2 PORSİYON 536
[2] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[3] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 1 PORSİYON 151
[4] Muz 0.5 ADET 50
[5] Elma 1 ADET 60
[6] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[7] Maydanoz 15 gr 6
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] aknaz az yağlı peynir 0.4 100 gr 52
[10] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
Toplam : 1053.6 kal.

Ben kalori sepetini kullanıyorum umarım isim vermekte bir sakınca yoktur kızarmış ekmek suyunu kaybediyor sadece normal ekmek gibi hesaplanması taraftarıyım...sevgiler
sağl canım.ben de onu kullanıyrm ama siteler arası kalorı değerleri farklılık gösteriyor nedense..

kızlaaar 57.700 çıktım bugün :) valla iyimiş bu :) hiç aç kalma (ya da bir öğün çok yediysen sonrakinde aç kal ) öneren arkadaşlardan da Allah razı olsun..başarılar hepimize arkadaşlar..devam aynen..

tebrikler canım :) aynen böle devam darısı bizlere inş kaç günde kaç kilo gitti??

büğün kü menüm

[1] Harby Karamelli 0.5 ADET(25 GR) 56.25
[2] Alpella Beyaz Çikolata Kaplı Sütlü Gofret 0.25 ADET 53
[3] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[4] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[5] Patlıcan Yemeği 1 PORSİYON 200
[6] kuru incir 1 adet 51
[7] Lokum-sade 2 ADET 30
[8] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 1 PORSİYON 151
[9] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 0.5 PORSİYON 134
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Portakal 1 ADET 50
[12] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[13] Maydanoz 10 gr 4
[14] yumurta 1 adet 80
[15] aknaz az yağlı peynir 0.3 100 gr 39
[16] Ekmek (beyaz) 40 GRAM 101.6
Toplam : 1197.45 kal.

tebrikler canım :) aynen böle devam darısı bizlere inş kaç günde kaç kilo gitti??

valla bravo.menün çok güzel..ben hiç böle dengeli beslemiyorum arkadaşım..16 şubatta başlamışım,ilk 4 gün 900 kalori saydım,sonra 1200e çıkardım..arada 1300 oldu ama 1400e hiç varmadı mesela. 20 günde toplam 4 kilo verdim..bedenim bayağı inceldi ama gazı aldım durur muyum 5 kilo daha verene kadar devam :) 59a kadar su vs attıktan sonra haftada 1 kg vermeye başladım..senin boy kg nedir canım?ben gibiyse sen de muhtemelen haftada 1 kg verirsin..

yazdıklarınızı okudukça ben de hevesleniyorum.umarım ben de yazarım şu zamanda şu kadar kilo verdim diye.ptesi başladım ben.ama sizin gibi sabrım yok her yediğimi yazacak kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…