hoşgeldin canım..sana bi soru:kaç kaloriyle başladın sen..kızarmış ekmek falan...sanki çok düşük kalori yapıyorsun gibi geldi.....
Sagl canim.gunluk ihtiyacim olan kalori miktarimi tam bilmiyrm.1500-1700-2000 civari cikaran siteler var.sanirim 2000 dogru olan.az yemek icin caba sarfetmiyrm ama 3 gundur günlük 1000 kaloriyi geçmedi ama bugun 1500 e yaklastim daha aksam yemegini de yemedim.sen neler onerirsin bana canim?
bende okula geldim hiç diyet yapamıyorum sınırımı aşmıyorum ama sağlıklı şeyler yiyemiyorum
teşekkür ederim tatlım baktım 1600 kalori diyor ama bana fazla gıbı geldı
hoşgeldin canım..sana bi soru:kaç kaloriyle başladın sen..kızarmış ekmek falan...sanki çok düşük kalori yapıyorsun gibi geldi.....
Sagl canim.gunluk ihtiyacim olan kalori miktarimi tam bilmiyrm.1500-1700-2000 civari cikaran siteler var.sanirim 2000 dogru olan.az yemek icin caba sarfetmiyrm ama 3 gundur günlük 1000 kaloriyi geçmedi ama bugun 1500 e yaklastim daha aksam yemegini de yemedim.sen neler onerirsin bana canim?
günaydın kızlar..ve hayırlı cumalar..ve kadınlar günümüz kutlu olsun.............
bu sabah tartıldım...67.0 kiloyum..........
tebrik ederim ben 200 gram vermısım bu hafta
tebrik ederim ben 200 gram vermısım bu hafta
takma kafana..200 gram da güzel..diyet aceleye gelmezzaten ilk haftalar ancak bünye alışıyor..
uygulamış oldugun belli bir liste varmı paylaşmanı isterim
devam... devam.. kalori saymaya devam..
günaydın kızlar..ve hayırlı cumalar..ve kadınlar günümüz kutlu olsun.............
bu sabah tartıldım...67.0 kiloyum..........
1600 kaloriyle başladım diyete..72 kiloydum..sonra kilom azaldıkça 1500-1400 kaloriye indim..bu hafta 1400 kalorilik beslendim..67 ye inmişim..kilo vermem duruncaya kadar 1400 kaloriye devam edicem.....
aslında fazla değil..ihtiyacın 500 kalori azaltılması güzel ve kalıcı kilo verdiriyor..tabi yine sen bilirsin.....
ben 90 kiloyken 1800 kaloriyle başlamıştım..zamanla azalttım..az yemek hızlı kilo verdirir ama sonra kilo verme durur..bir panikle şok diyet yapılırbiraz daha verilir..sonraaaa...aylarca aynı kiloda kalınır..diyetten vazgeçilir yaşadığım için yazıyorum..ben de yaptım yani..
çok mutsuzum bugun pazarı beklemede tartıldım bir değişiklik yok.
ben bu hafta 69 gormek istemiştim olmayacak sanırım. bir de regl olmam lazım bu yakınlarda ondan cok mutsuzum sanırım..
dogum gunumde 65 yalan oldu sanırım. kalori sepeti bile bir ayda 4 kilo vermek istediğimde 800 kalori veriyor yani nerdeyse yarı yarıya azaltmam lazım yediklerimi.
ben de baya gaza gelmiştim bir ayda 4.5 kilo gidince yine yakın bir sekilde gider sanmıştım. sanırım benim de 1200 kalorilere cekmem lazım yediklerimi..
puff ve de pufff. diyorum