- 24 Mayıs 2012
- 223
- 2
günlük alman gereken kaloriden ne kadar azını alıyosun sporda yapıyomusun benim amacımda 10 günde 1 kilo vermek de ondan soruyorum
şöyle derin bazen 1300 1400 alıyorum hatta 1600 aldığım da oldu arada bi yapıyorum spor da 10. günüm 1.5 kilo gitti çok az yemiyorum yani
gülnihal ablaa nerelerdesin sana birşey sorcamşimdii ben yapıyorum diyet arada kaçamaklar olsa da zorlanmıyorum.. çünkü psikolojimi aylar öncesinden ayarladım diyet yapıcam eve gidince diye şehir dışında okuyorum.. gitme günüme de 16 gün felan kaldı normalde gidince bırakırım demiştim ama bırakmak istemiyorum ideal kiloma ulaşana kadar şimdi yine bırakmıcam diye ayarlıyorum kendimi ama çookk zoor ders saatlerim yurtta çıkan yemekler hepsi çok kötü ikinci öğretimim inşallah grup dağılmaz... devam edelim kimse pes etmesin lütfennn
ama orda geç kalkıyorum kahvaltı yapamıyorum dersim bazen 9 da bitiyo gece (belki de daha geç..) ve genelde dışardan hamburger pizza söylüyorum yardımcı olun da bu zor sartlarda bile olsa yapmaya devam edelimmm
mrb kızlar
dun yediklerim;
sabah:sucuklu yumurta küçük porsiyon 250
öğlen:haşlanmış karnıbahar ve yağsız salata 60 kalori
alşam:5 adet çiğköfte 250 kalori küçük kase k fleks 150 kalori bir kase yogurt 60 kalori
toplamda 770 kalori
kızlar az mı sizce saglıgım acısından hiç aç hissetmiyorum kendimi ama 1000 kalorinin altına düşmemek lazım sanırım
ya kızlar bişi dicem ben ya sabahları erken kalkıp kahwaltı yapamıyorum işyerinde simit yiyorum. gerci haftada 3 gün falan yiyorum böle, ama tok tutuyo,günlük kaloriyi de geçmiyorum.
bikaç gündür giremedim topik e o yüzden kalorileri yazacağım kalori sepetinden kalori sepeti harika bişey !
14 şubat1118
15 şubat : 1423 (40 dk yürüyüş)
bugün daha bitirmedik günü eğer üşenmesem pazara gidicem hem yürüyüş olur ama her yerim ağrıyo gibi hissediyorum yoksa bu bi bahane mi diyorum kendime
anladım tabi şuan ki kilon da önemli :) ayy daha bi azim geldi şimdi yaa. bende yaklaşık aynı kalorileri alıyorum kalori sepeti 1400 kalorinin üstüne cıkınca uyarıyor ahaha az yemediğin kacamaklarınden belli canımonlarda olmazsa çekilmez diyet arada olsun bisey olmaz diye düşünüyorum
Kalori sepetinden sadece yemeklere mi bakıyorsunuz? İdeal kilonuza baktığınızda size almanız greken kaloriden ne kadar azaltmanız gerektiğini söylemiyor mu? Ben orada yazana ve myfitnesspal sitesi/uygulamasının söylediğine uyarak 1740 kalori alıyorum günlük. 1740! Bugüne kadar da 4 haftadır hiç spor yapmadım ve kilo veriyorum. Hipotiroidim var üstelik. Siz kendinizi çok zorluyorsunuz gibi geliyor bana. Önemli olan hızlı kilo vermek değil beslenme alışkanlığını değiştirmek. Yaza kadar bütün fazlalıkları verip kışa kadar tekrar almak istemiyorsanız vücudunuzu açlık moduna sokmayın. Naçizane bir tavsiye.
70 kilo için 1400 kalori az bence derin..yeniden bi hesaplasana..1600ün üstünde olması lazım....
selam çıtır adayları
sen burda kaldığın sürece birileri mutlaka yanında olur canım...destek konusunda sıkıntın olmasın.okula başlayınca diyetini yeniden şekillendir.mesela benim annem ve kızkardeşim de öğlen kalkıyorlar.1 haftadır onlara bi liste hazırlamıştım.uydular ve dün annem aradı.kendisi 58 yaşında 81.600 den 80.300e düşmüş.kardeşim de 700 gram vermiş. o su içmemiş ..sebep sanırım bu..liste 1600 kalorilikti..yani bir yol mutlaka bulunur..yeter ki sen iste.....
arkadaşlar merhaba ,kalorı sepetıne uye oldum ve 629 kalorılık bı rejım uygulamamı önerdi,varmı aranzıda bu kadar düşük kalorılı bı dıyet uygulayan ,teşekkürler
arkadaşlar merhaba ,kalorı sepetıne uye oldum ve 629 kalorılık bı rejım uygulamamı önerdi,varmı aranzıda bu kadar düşük kalorılı bı dıyet uygulayan ,teşekkürler
sen vermek istediğin hedef kilo için çok az bir zaman yazdın anlaşılan.kısa sürede verilen kilolar aynı hızla geri geliyor.tecrübe ile sabit:) 1000 kalori altında metabolizma da çok yavaşlıyor.bence kendine eziyete hiç gerek yok boş yere 1100 yeter.yavaş ama kalıcı sonuç istersen tabi
bende bugün başlıyorum düzenli beslenerek dikkat etmeye öğün atlayınca olmuyo yahadi devam edelim...
nerdesin gülnihal ablaaa
selam canlar..iş-güç..giremedim..kusura bakmayın......
haklısın canım.ama sinem senden daha kilolu..onun başlangıç olarak daha yüksek kalori alması lazım..
geldim..geldim
bu hafta 68 i düzlicem kızlar..hadi bakalım..asılın diyetlereherkes bi rakam belirlesin
hiç kilo verememişim yaa kilom aynı sinir oldummmm 1 haftada günlük almam gereken kaloriyi 1 kere geçtim reva mı bana bu şimdi yaaa tartılmıcam ayda 1 tartılcam motiwasyon 0 suan