Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

amin amin gülnihal abla inş.

öncelikle rabbim kızına sağlıklı hayırlı ömürler versin sağlıkla büyütürsün inş. evet doyuyorum gerçekten ama ben 25 kasımdan beri borç oruclarım vardı onları tuttugum için midem küçülmüş galiba fazla yeyince agrı yapıyo bu kadarla doyuyorum ekmeksiz yapamam ekmekle doyarım ben diyorum kalori az bişey daha yiyem bakıyom elim çikolataya gityo eger ac olsam yemege gider bende ozaman sana yok çikolata su iç bakam deyip içiyorum :)

buda benim dünkü sahur ve iftar menum :)

1] Dost Yoğurt 50 GRAM 39.7
[2] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[3] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161

[4] Jucy Portakal-Nar-Limon Karışık Meyve Nektarı 0.2 litre 118
[5] Taze Kaşar (%34 yağlı) 50 GRAM 132.5
[6] Ekmek (beyaz) 100 GRAM 254
Toplam : 781.4 kal.

1000 kalorinin altına düşme ayşegül.sonra haftalarca kilo veremezsin..tecrübeyle sabit

cihaz ayarıyla meşgulüz..sayfayı açıp biraz okuyorum.biipp sesikapatıp kalkıyorum..dün eve gittiğimde başım ağrıyordu..mutfak dağınık,yemek yok,üstüne özgürün özel dersi var.hoca gelecek eve.daha doğrusu..o çöplüğebi namaz kıldım..turbo ayarına geçtimmutfağı topla,ortalığı topla,yemek yap,oğlanı doyuröğretmen geldiğinde fırında 1 tepsi poğaça bile pişiyorduçalışan kadın olmak ne büyük özgürlük

maşallah sana bende tatildeyim bütün güün yatıyorum annem de kızıyo yardım et diye ediyorum tabiki bende

kalori sepeti süpermiş.teşekkürler ayşegül.bende dünkü menümü yazayım.öğle yemeklerinde iş yerimde ne varsa ondan yemek zorundayım maalesef başka seçeneğim yok.ekmek,tatlı pilav almadan idare ediyorum.sabah ve akşam ile de dengelemeye çalışıyorum.hesaplamaya göre hedefim için günlük 1400 kalori almalıymışım
[1] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[2] Etli Bezelye 1 PORSİYON 285
[3] mantar çorbası 1 porsiyon 125
[4] Patates Oturtma 1 PORSİYON 400
[5] Kuru kayısı 2 adet 36
[6] yumurta 2 adet 160
toplam:1169 kalori

çalışan bir anne olarak tebrik ediyor seni maaşallah diyorum.çalışmak özgürlük mü bilemem ama bizlere müthiş hız kazandırdığı kesin.bende kendime bazen hayretle ve acıyarak bakıyorum:)

Bayanlar ben de aranıza katılmak isterim. 4 haftadan beri kalori sayıyorum 4 kilo verdim. Bu hafta çok zorlanıyorum nedense. Az önce nutella yedim o kadar pişmanım ki mümkün olsa çıkarırdım.

mrb kızlar ben yeni katıldım bi sorum var?!!hareketsiz bir bayan gunde kac kalorı yakıyor?!

Bayanlar ben de aranıza katılmak isterim. 4 haftadan beri kalori sayıyorum 4 kilo verdim. Bu hafta çok zorlanıyorum nedense. Az önce nutella yedim o kadar pişmanım ki mümkün olsa çıkarırdım.

hoşgeldinn bana da oluyor tutamıyorum bazen
mrb kızlar ben yeni katıldım bi sorum var?!!hareketsiz bir bayan gunde kac kalorı yakıyor?!

1900 2000 kalori civarı tabi boy ve kiloya göre değişir

O orucları bana hic sorma hem hamilelikten hem de ilk yıldan borçlarım var daha yarısını bile tutmadım. söz de bu sene tutarım dedim gene olmadı..neyse ben de yavaş yavaş midem küçülmeye başladı yaartık pazartesi-perşembe başlarım belki..

çikolata meselesi ise ben de şu şekilde gelişiyor:) aman diyorum su su su kendimi kandıramıyorum bari bir minik dilimcik yiyeyim diyorum sonrası işte yazdığım kaloriler..
selamlar herkese

çalışan bir anne olarak tebrik ediyor seni maaşallah diyorum.çalışmak özgürlük mü bilemem ama bizlere müthiş hız kazandırdığı kesin.bende kendime bazen hayretle ve acıyarak bakıyorum:)

4 senedir deliler gibi gece gunduz çalıştım ve 45 gundur izindeyim. eve 4 yılda gelmediği kadar ütücü-temizlikçi geldi..çalışırken ve kızım daha çok çamaşır çıkarıyorken hiç yardımcı almamıştım ve gurur yapmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…