Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
[1] Karam Klasik 0.6 ADET(40 GR) 122.88
[2] Zeytinyağlı Barbunya 1.5 PORSİYON 492
[3] Nescafe 3`ü 1 arada 1 PAKET 78
[4] Mercimek Çorbası 0.6 KASE 162
[5] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[6] Şeker (küp) 4 ADET 78
[7] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[8] siyah zeytin 6 adet (3gr) 48
[9] Salça 0.2 YEMEK KAŞIĞI 5.88
[10] Sütaş Tereyağı 10 GRAM 74
[11] Ev Poğaçası 1.5 ADET 150
[12] Uno Grissuno (kepekli) 1.5 ADET 19.53

toplam 1570

dün :)

[1] Pırasa 10 gr 5.2
[2] Domates 1 ADET 14
[3] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[4] Dost Yoğurt 50 GRAM 39.7
[5] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[6] Kuru Üzüm 5 gr 15
[7] kuru incir 2 adet 102
[8] Ayçiçek Yağı 0.5 YEMEK KAŞIĞI 42
[9] Marul (Kıvırcık) 4 yaprak 8
[10] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 1 porsiyon 221
[11] CEVİZ 1 adet 27
[12] Elma 1 ADET 60
[13] Ayçiçek Yağı 0.5 YEMEK KAŞIĞI 42
[14] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[15] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[16] Köy Peyniri 25 GRAM 24.5
[17] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
Toplam : 1037.8 kal.

Kızlar bişey sorcam ayıptır söylemesi küçük tuvaletini yapmak 35 kalori diye bi söylenti duydum doğrumu? Ben günde en az 10 kere gidiyorumda :)

Kahvaltıda 1 adet boyoz yedikten sonra, o küçücük şeyin 700 kalori olduğunu gördüm ya pes diyorum

Kahvaltıda 1 adet boyoz yedikten sonra, o küçücük şeyin 700 kalori olduğunu gördüm ya pes diyorum

diyete ilk başladığımda ben de bi tabak lokma yemiştim..akşam olup kalorileri girerken sen gibi şok oldumneyse bu da bi tecrübe...diyelim....

diyete ilk başladığımda ben de bi tabak lokma yemiştim..akşam olup kalorileri girerken sen gibi şok oldumneyse bu da bi tecrübe...diyelim....

Evet biraz acı bi tecrübe oldu ama neyse artık :106: Akşam yemeğinde dikkat edeyim bari ben :92:

kızlar.. sigara böreğini yağda kızartmak yerine fırçayla çok hafif yağ sürerek fırında yapsak sizce kaç kalori olur :)

ben hesapladım içindeki peynire göre değişiyor 60ila 70 arası falan :)

Son düzenleme:
kızlar selamlar..1 haftadan daha uzun süre devam ettirebildiğim tek diyet olduğu için kalori sayımı diyetini sürdürmeye karar verdim..8 gün önce akşam vakti depresif halde kkda diyetlere bakarken (tartı 61.900ü göstermişti :))sizin sayfayı gördüm,8 gündür günlük 900-1000 cal civarında kalmaya çalışarak diyete uydum şu an 59.1 im :)) hedefim 53..1.58 boy,31 yaşındayım, az hareketli yaşamı seçtim,kalori ihtiyacım 1670 çıktı kalorisepetinden..uzun süredir kalori sayan benzer durumda arkadaşlar varsa cevaplayabilir mi günde 1000 kalori ile ayda ortalama ne kadar veriyoruz?

4 ya da 5 kilo verebilirsin sanırım :)

2 yıl kadar kalori sayarak yaklaşık 30 kilo verdim ben.tecrübeme dayanarak sana tavsiyem başlangıç kalorini yüksek tutman olur..mesela 1300 kalori ile başla..zamanla kilo vermen durdukça azaltırsın.bu da uzun vadede istediğin kiloya bıkmadan inmeni sağlar canım.ama 900-1000 arası başlarsan 1 ayda evet 4-5 kilo verirsin ama açlık canına tak eder diyeti bırakırsın..yok bırakmaz da azimle devam edebilirsen kilo vermen durur sonrasında şok diyetlere başlarsın.bi süre sonra şu andakinden bile fazla kilolu olarak hayatına devam edersin.bunu yaşayan arkadaşlarım var..tabi yine karar senin...Allah kolaylık versin...

bnde cumartesi 1700 pazar 1800 kalorilik yemek yedim bugünden itibaren proin ağırlıklı beslenicem. napalımya geç olsun güç olmasın :)

bugün tam 2 hafta oldu başlayalı ve bu sabah tartı 57.5 i gösterdi.yani 2 haftada 2.5 kilo verdim.en önemllisi kendimi hiç diyette hissetmiyorum herşeyi yiyorum.sadece porsiyonları azalttım.
burayı okuyan herkese şiddetle bu yöntemi tavsiye ediyorum.bakın bu benim başladığım bininci diyet.yasaklar sebebi ile hepsinde bir yerden sonraa amaaan boşver diyoruz.bunda yasak yok dolayısıyla aylarca devam edebilirim ben buna.zaten amacım bunu bir yaşam biçimine dönüştürüp ömür boyu devam etmek.kilo vermem de önemli değil.pantolanlar genişledi kendimi o kadar hafif hissediyorumki sanki 10 kilo verdim.dukan,karatay vs o diyetleri yaşam biçimine dönüştürmek imkansız.pastasız,böreksiz,tatlısız hatta meyvesiz kim ömür boyu durabilir.yada bir hizmetçimiz olacak her öğün bize istediğimizi yapacak.
hedefim 11.5.2013 de 53 olabilmekti.58 e düşünce sistem günlük 1500 kalori önerdi.inanın midem küçüldüğünden galiba aburcubur yemedikçe onu dolduramamki zaten.hem tokum hem enerjik daha ne olsun.lütfen tek yapacağınız yazdıklarınızı not etmek gerisi gelecek zaten emin olun

selam arkadaslar ben 88 kiloyum. bu diyete bende baslamak istiorum yardimci olursaniz sevinirim. günlük kac kalori almam gerek.

arkadaşlar bende bu pazar sabahı tartıldım ve 71.8 geldim inş bu hafta bende 71 i yanlız görürüm hani yanına 71 in 0 daha cok yakışıyor :)

evet insan zamanla abur cuburdan uzaklaşıyor ve kaloriyi dolduramıyor bile oyda küçücük sey dediklerimin nasılda kalorisi yüksekmiş :)

canım maşallah inanamadım 30 kilo ne demek dediğin gibi kalori arttırmayı denedim ama koşullandım sanırım, elimi kalorili bir şeye atsam vazgeçip yiyemiyorum.sabahtan beri 450 kalorideyim daha..:) iyi mi kötü mü bilemedim..

resmen bir haft sonra ilk sporum. yoruldum ama değdi..70 dk yürüyüş-koşu-eliptik üçlüsü ile 400 kalori.
hedef çizgimi azcık aşmıştım simdi epey aşağı inmiş oldu..
malum sepetin dediği gibi bu saatte meyve yemenizi öneriyor ve duşa gidiyorum..

bu hafta malesef kilo kaybı olmadı ama 28 ocak-27 subat arasında toplam 4 kiloya güle güle demişim:)
bu hafta tartının aynı olması belki normaldir zaten bir ayda verebileceğin kiloyu verdin diyor bana sanki tartı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…