- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 52
hayırlı cumalar arkadaşlar
pişmanlık iyidir canım..seni çıtırlığa taşır..hoşgeldin diyeyim..güzel kilo vermişsin.bazen kilo verme durur,vücut kendini toparlar.beden olarak inceldiğini farkedersin zaten..sonra tekrar başlar..sen bildiğin gibi devam et canım...
hoşgeldin papatya......hareketsiz olarak BMR hızını yakarız diye biliyorum.herkesin hesaplamasında BMR değişir.
kısa zamanda hızla kilo verirsin.sonra durur...yeniden harekete geçirmek çok zor olur.kandi yaptığım hatalardan biri olduğu için söylüyorum.1000 kalorinin altına aman düşme canım..biz bu kiloları bikaç ayda almadı ki öyle verelim.yavaş yavaş olsun ama geriye dönüşü olmasın...
eee demek ki şimdi siyesta zamanı
Bayanlar ben de aranıza katılmak isterim. 4 haftadan beri kalori sayıyorum 4 kilo verdim. Bu hafta çok zorlanıyorum nedense. Az önce nutella yedim o kadar pişmanım ki mümkün olsa çıkarırdım.
pişmanlık iyidir canım..seni çıtırlığa taşır..hoşgeldin diyeyim..güzel kilo vermişsin.bazen kilo verme durur,vücut kendini toparlar.beden olarak inceldiğini farkedersin zaten..sonra tekrar başlar..sen bildiğin gibi devam et canım...
mrb kızlar ben yeni katıldım bi sorum var?!!hareketsiz bir bayan gunde kac kalorı yakıyor?!
hoşgeldin papatya......hareketsiz olarak BMR hızını yakarız diye biliyorum.herkesin hesaplamasında BMR değişir.
sağol canım :)800-900 kalorı civarı beslensem zararlı olur mu?
kısa zamanda hızla kilo verirsin.sonra durur...yeniden harekete geçirmek çok zor olur.kandi yaptığım hatalardan biri olduğu için söylüyorum.1000 kalorinin altına aman düşme canım..biz bu kiloları bikaç ayda almadı ki öyle verelim.yavaş yavaş olsun ama geriye dönüşü olmasın...
4 senedir deliler gibi gece gunduz çalıştım ve 45 gundur izindeyim. eve 4 yılda gelmediği kadar ütücü-temizlikçi geldi..çalışırken ve kızım daha çok çamaşır çıkarıyorken hiç yardımcı almamıştım ve gurur yapmıştım..
eee demek ki şimdi siyesta zamanı