Bayanlar ben de aranıza katılmak isterim. 4 haftadan beri kalori sayıyorum4 kilo verdim. Bu hafta çok zorlanıyorum nedense. Az önce nutella yedim o kadar pişmanım ki mümkün olsa çıkarırdım.
mrb kızlar ben yeni katıldım bi sorum var?!!hareketsiz bir bayan gunde kac kalorı yakıyor?!
sağol canım :)800-900 kalorı civarı beslensem zararlı olur mu?
4 senedir deliler gibi gece gunduz çalıştım ve 45 gundur izindeyim. eve 4 yılda gelmediği kadar ütücü-temizlikçi geldi..çalışırken ve kızım daha çok çamaşır çıkarıyorken hiç yardımcı almamıştım ve gurur yapmıştım..
Kalori sepetinden sadece yemeklere mi bakıyorsunuz? İdeal kilonuza baktığınızda size almanız greken kaloriden ne kadar azaltmanız gerektiğini söylemiyor mu? Ben orada yazana ve myfitnesspal sitesi/uygulamasının söylediğine uyarak 1740 kalori alıyorum günlük. 1740! Bugüne kadar da 4 haftadır hiç spor yapmadım ve kilo veriyorum. Hipotiroidim var üstelik. Siz kendinizi çok zorluyorsunuz gibi geliyor bana. Önemli olan hızlı kilo vermek değil beslenme alışkanlığını değiştirmek. Yaza kadar bütün fazlalıkları verip kışa kadar tekrar almak istemiyorsanız vücudunuzu açlık moduna sokmayın. Naçizane bir tavsiye.
haklısın bende öyle düşünüyorum,ben gıda bölümü mezunuyum diyet derslerimiz yoğunluktaydı etrafımdakileri uyarıyorum çünkü hızlı kilo verip daha fazlasını tekrar alıyorlar ama burdaki çoğu insan daha bilinçli tabi :)
dün azıttım resmen
akşama kadar güzeldi akşam eve gidince börek yedim hemde 2 dilim sonra bi de magnum çok güzel yaaamacım kilo almak sanki ahahahhh
ama kalori hesabı yaptım 2000 olmamışım allahtan
[1]Magnum Badem (86gr) 1 adet 271cal
[2]Börek 2 PORSİYON 660cal
[3]Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136cal
[4]Pirinç Pilavı 0.50 PORSİYON 163cal
[5]Izgara köfte (dana eti orta yağlı)4 adet 240
[6]Simit (susamlı)1 ADET 260cal
20 dk yürüyüş var -113.6
toplam: 1616 cal
cal çok değil ama içerik olarak çok fenaaaa
mrb kızlar
dun yediklerim;
sabah:sucuklu yumurta küçük porsiyon 250
öğlen:haşlanmış karnıbahar ve yağsız salata 60 kalori
alşam:5 adet çiğköfte 250 kalori küçük kase k fleks 150 kalori bir kase yogurt 60 kalori
toplamda 770 kalori
kızlar az mı sizce saglıgım acısından hiç aç hissetmiyorum kendimi ama 1000 kalorinin altına düşmemek lazım sanırım
evet düşme ilk öyle gider sonra çabuk pes edersinmrb kızlar
dun yediklerim;
sabah:sucuklu yumurta küçük porsiyon 250
öğlen:haşlanmış karnıbahar ve yağsız salata 60 kalori
alşam:5 adet çiğköfte 250 kalori küçük kase k fleks 150 kalori bir kase yogurt 60 kalori
toplamda 770 kalori
kızlar az mı sizce saglıgım acısından hiç aç hissetmiyorum kendimi ama 1000 kalorinin altına düşmemek lazım sanırım
haklısın bende öyle düşünüyorum,ben gıda bölümü mezunuyum diyet derslerimiz yoğunluktaydı etrafımdakileri uyarıyorum çünkü hızlı kilo verip daha fazlasını tekrar alıyorlar ama burdaki çoğu insan daha bilinçli tabi :)
benimde oluyo çak napalım yaabende yazayım ne yediklerimi
kahvaltı
zeytin
peynir
ekmek
1 küp şeker
ara
portakal
öğle
zytinyağlı bamya
4 adet lahana sarması
yoğurt
akşam
peynirli poğça 2 tane
lahana çorbası
1300 kalori
ben hafta da 1 kilo veriyorum çokta hızlı değil galiba ayda vermem gereken normal kilo 6 yı geçmediği sürece aşırı değil