Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç kilo verememişim yaa kilom aynı sinir oldummmm 1 haftada günlük almam gereken kaloriyi 1 kere geçtim reva mı bana bu şimdi yaaa tartılmıcam ayda 1 tartılcam motiwasyon 0 suan
nasıl gidiyo kızlar.ben acaip motiveyim hiç bu kadar olmamıştım.çünkü kendimi diyet yapıyor gibi hissetmiyorum herşeyi yarımşar porsiyon yiyip doyup çok mutlu oluyorum.1 haftada 1.5 kilo kadar gitti.günlük 1200-1300 kalori arası alıyorum ama bu yöntem süpermiş.bu öğlen rostonun yanında patates vardı.normalde amaaaan 1-2 patatesden nolcak der yerdim şimdi listemde o 2 parçanın çok yer tutacağını bildiğimden yemedim.
bu arada ekmek araştırmama göre en az kalorili uno denge light.1 dilim 40 kalori.ben günlük maximum 2 dilim yiyorum ama dedimya çok motiveyim en azı hangisi diye araştırdım:)
nacizane tavsiyelerim günlük2.5 lt su ve 2 bardak yeşilçayı es geçmeyelim.çok işe yarıyor.
Merhaba herkese
Ben de bu sayfayla karşılaşınca bu yöntemi denemeye karar verdim.
Dün uyguladım fakat spor da yaptığım için toplamda 770 kalori çıktı. Abur cubur yemediğim zaman az oluyo, bunu nasıl dengeleriz?
yemeklerin yanında yoğurt yiyebilirsin aralarda süt ,badem .. hoş geldin bu arada
selam kızlar...yeni gelenler var..hoşgeldiniz..
salı günü işyerimde yediğimi yemekten sanırım zehirlendim..kaç gündür fenayım..diyet güme gitti malesef.bugün yeniden başladım..68i haftaya sıfırlarım artık..
selam kızlar...yeni gelenler var..hoşgeldiniz..
salı günü işyerimde yediğimi yemekten sanırım zehirlendim..kaç gündür fenayım..diyet güme gitti malesef.bugün yeniden başladım..68i haftaya sıfırlarım artık..
aa geçmiş olsun ablacım dikkat et kendine iyi misin şimdi
geçmiş olsun ablam