Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
sabahtan bu yana yediklerim bunlar. Akşamada hafif bişeyler yicem. İyi gidiyo gibiyim :))

2012-09-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yoğurtlu Kabaklı Salata 0.5 PORSİYON 57.5
[2] Marul (Kıvırcık) 2 yaprak 4
[3] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 0.5 PORSİYON 134
[4] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[5] Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160
Toplam : 625.5 kal.

niye kimse cevap yazmıyo ya.bugün 1270 kalori aldım.yürüyüş yapamadımçokulda çok yoruluyorum pek halim kalmıyo.bende spor yapamadan pek kilo veremiyorum bakalım nolcak.

sabah bı kepeklı tost yedım beyaz peynıre..
oglen de orta boy pızza fıt domınostan

aksama bısey yemıcem doru mudur kalorı yontemıne ters mı ?

sabah bı kepeklı tost yedım beyaz peynıre..
oglen de orta boy pızza fıt domınostan

aksama bısey yemıcem doru mudur kalorı yontemıne ters mı ?

yagsiz yogurt ve 1 porsiyon meyve yemenizi oneririm. hem tok tutar hemde metabolizmanizi yavaslatmamis olursunuz.hic bisey yemezseniz gece yarisi acikir mutfaga saldirirsiniz.ben kalori sayarken oglenleri pizza turu seyler yediysem aksam boyle yapiyodum.

Bende bugün yediklerimi sayayım..bugün diyette ikinci günüm

sabah
5 yeşil zeytin,
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salata
1 kaynamış yumurta

ara öğün
yarım armut ve iki ceviz

öğlen yemeği

1 dilim kepekli ekmek
yarım porsiyon izmir köfte
1 porsiyon şehriyeli çorba

ara öğün

1 yeşil elma..

Bu arada bu saate kadar 1,5 lt su içtim..
2 tane form beşi bi yerde bitkisel çay
birde tarçınlı çay içtim..

Toplam 840 kalori

1100 kalori almalıyım günde...böyle şartladım kendimi..

bu sayfaya kimse gelmiyor galiba......demekki yalnız ben kullanıcamm..

dün yazdığım liste ne kadar güzeldi keşke öyle devam etseydim..ama akşam eve gidince diyetten hiçbişey kalmadı..evde abur cubur doluydu ve ben ne yazıkki dayanamadım..eymli
ekmek 2 DİLİM 100
Beyaz Peynir 10 GRAM 25
Sucuk 2 GRAM 9
Salam 4 DİLİM 116
Çilekli Milk Shake, Küçük 3 ADET 933
Kola 0.4 LİTRE 180
Çikolata Keyfi Bütün Antep Fıstıklı Bitter 35 GRAM 186.55
Armut 1 ADET 70
İzmir Köfte 1 PORSİYON 348
Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
CEVİZ 2 adet 54
Beyaz Peynir (yağlı)1 DİLİM 122
Yeşil Zeytin 5 adet 35
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Domates 1 ADET 14
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
yumurta 1 adet 80

hepsi 2400 kalori....yuh bana yuh...

selam arkadaşlar internetten hesaplayıcılara baktım benim bazal metobolizma hızım 1440 falna.kilo vermek istiyorsan günde en fazla 900 kalori alabilir mişim.spor yapamıyorum okula yürüyerek gidip geliyorum.o da toplamda 1,5-2 km arası.bu günden itibaren 900 ü geçmemeye dikkat edeceğim.sizler almanız gereken kalori miktarına göre mi hareket ediyorsunuz?

Yardımcı olursan ,ben de aranıza katılmak isterim

7-8 kilo vermem lazım .Gün içinde 840 kalori mi ,almamız lazım :44: ben anlamadım galiba.

sabah : 1 kepekli tost + 1 ayran

oglen : 1 lavasa tantunı + ekmegın kabugu ıcıne tantunı +zero

aksam : su

oldu mu sızce:18:

yardımcı olursan ,ben de aranıza katılmak isterim

7-8 kilo vermem lazım .gün içinde 840 kalori mi ,almamız lazım :44: Ben anlamadım galiba.

hayır herkesin kalori ihtiyacı farklı..internetten bunu hesaplatabiliyorsun zaten..bazal metabolizma hesabı dersen çıkar..
Günlük kalori ihtiyacın 1500 ise 1500 kalori alıyorsun ve kilonu koruyorsun..ama 500 kalori eksiltip 1000 kalori almaya başlarsan kilo vermeye başlarsın..

7000 kalori 1 kilo demektir..ne kadar eksiltirsen okadar kilo verirsin..günde 700 kalori eksilten bir kişi on günde 1 kilo vermiş olur..bunun gibi..

Umarım anlatabilmişimdir..

kızlar çok mutluyumbu sabah aç karnına 64,8 çıktım geçen pazar başladım bu diyete tam 1,2 kilo verdim hala inanamıyorum.ben çok yavaş kilo veren biriyim.sanırım birazı da ödem di.çok su içtim ödemlerim gitmiş te olabilir.ama yine de 64 leri görmek güzel.şu an en yakın hedef 62 umarım böyle devam eder.

3-4 gün aradan sonra tekrar geldim.Bu aralar okulda çok yoğunum.inanın 8 saat dersim olduğu günlerde yemek yiyecek zamanım olmuyor.Ama işe yaradı aç kalmam ilk defa 63 leri gördüm :) ben ki 71 le başlamıştım diyete.Ama size söyleyim bu kalori sayım yönteminin acayip faydasını gördim.En başta her yediğinize dikkat ettiğiniz için çekinerek yiyiyorsunuz.Mesela bisküvi midede en zor sindirilen besinmiş.Tenefüs araları hep bisküvi atardım ağzıma.şimdi bıraktım.bir şekersiz çay ya da kahve sonra hemen derse...

bugün yeme işini bitirdim arkadaşlar .hemen ya<ıyorum.,

sabah : 1 sucuklu yumurta 150 cal
2 dilim ekmek 180 cal
biraz peynir 75 cal
şekerli çay 40 cal

öğlen : bişey yiyemedim

ikindi vakti : 1 porsiyon iskender tam 700 cal
2 tane şekerpare 280 cal

TOPLAM :1425 cal

bugün biraz fazla abarttım.Gerçi akşam yemeğimi saat 15 :00 de yediğimi düşünürsek yatana kadar baya eritirim iki bebekle :))

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama

Canım, aslında bu linkten bakarsan, 500 kalorilik bir kısıtlama bile kilo vermen için yeterli. 900 sağlıksız bir kısma olmamakla beraber, bence sen 1300-1400 ile de yavaş ama kesin bir şekilde kilo verebilirsin. Ama tabii ki 1000 kaloriyle ayda 4 kilo gibi daha hızlı sonuçlar alabilirsin. Ben 77 kiloyken başladım bu diyete 71'e kadar 1500 kalori ile düşmüştüm. Şimdi 75'e geri çıktım ve 1000 kalorilik bir diyet programı izlemeye çalışıyorum ben de.

Ben de dün, kumpir ve kebap yedim aynı gün içinde çok abarttım Ama en azından senin kalorin çok değil :)

Kızlar ben diyetisyene gittim bir dönem. 3 ay boyunca bana kısırmış iskendermiş tatlıymış yasaktı. Kalori hesabı bence pek mantıklı değil. Ben diyetisyenime mesela soruyordum atıyorum 300 kalorilik bir akşam yemeği yerine sadece aynı kaloride bir çikolata yiyebilirmiyim diyordum. Kesinlikle hayır diyordu. Ben o sıralar haftada 2 kilo verdim ama resmen abur cuburu unutmuştum. Çok canım çektiyse sadece 1 ısırık yiyordum. Verdiğim kiloların bir kısmını 1 yılda geri aldım diyeti bırakınca ama o listelere tekrar tekrar dönüyorum ve tekrar veriyorum. Benim diyetim hep sabit 1200 kaloriydi ama kalori hesabı yapma diyordu bana.
Bence bunu siz de biraz düşünün

Ha bir de unutmadan aç kalmayı da bana yasaklamıştı vücut kendini korumaya alıyormuş. Yani öğlen abartıp akşam yememek de çözüm değil. Ayrıca aç kalmak insana özgü değil. Yaptığınız işte başarısızlık ve mutsuzluk hafif çapta depresyon getirir.:)

bu günlerde yine abartıyorum ya.Gerçi çok yoğun tempoyla çalışıyorum işte.Bir de eve gelince iki küçük çocukla ilgileniyoırum.hAaftasonu iki gün abartı yedim.Günlük 2000 caloriyi çok rahat bulmuştur.Bügün de kahvaltıda bir yumurta ekmeksiz başka bişey yiyemedim çocuklarla ilgilenmektten.Öğlen okula gittim akşama kadar su dahil hiçbişey yiyip içemedim.Napacağımı şaşırdım doğrusu.evde çocuk varsa bir de çalışıyorsanız çok zor bir düzen tutturmak (

slm arkadaslar bende zayıflamak ıstıyorum 164 boyum 65 kılom bu hafta bende kalorı hesabı yapmaya basladım masabası bi
işim war bebek düşünmeye başladım bir an önce zayıflamam lazım

slm arkadaslar bende zayıflamak ıstıyorum 164 boyum 65 kılom bu hafta bende kalorı hesabı yapmaya basladım masabası bi
işim war bebek düşünmeye başladım bir an önce zayıflamam lazım

hoşgeldin aramıza.ben de 1.64 boyundayım ve 65 kiloyum.Ama ben iki çocuk annesiyim aynı zamanda :) 71 le başladım bu sürece şimdilerde 64 leri görüyorum sabah aç karnına.Bu yöntem çok etkili doğru yerdesin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…