sabah bı kepeklı tost yedım beyaz peynıre..
oglen de orta boy pızza fıt domınostan
aksama bısey yemıcem doru mudur kalorı yontemıne ters mı ?
Bende bugün yediklerimi sayayım..bugün diyette ikinci günüm
sabah
5 yeşil zeytin,
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salata
1 kaynamış yumurta
ara öğün
yarım armut ve iki ceviz
öğlen yemeği
1 dilim kepekli ekmek
yarım porsiyon izmir köfte
1 porsiyon şehriyeli çorba
ara öğün
1 yeşil elma..
Bu arada bu saate kadar 1,5 lt su içtim..
2 tane form beşi bi yerde bitkisel çay
birde tarçınlı çay içtim..
Toplam 840 kalori
1100 kalori almalıyım günde...böyle şartladım kendimi..
yardımcı olursan ,ben de aranıza katılmak isterim
7-8 kilo vermem lazım .gün içinde 840 kalori mi ,almamız lazım :44: Ben anlamadım galiba.
selam arkadaşlar internetten hesaplayıcılara baktım benim bazal metobolizma hızım 1440 falna.kilo vermek istiyorsan günde en fazla 900 kalori alabilir mişim.spor yapamıyorum okula yürüyerek gidip geliyorum.o da toplamda 1,5-2 km arası.bu günden itibaren 900 ü geçmemeye dikkat edeceğim.sizler almanız gereken kalori miktarına göre mi hareket ediyorsunuz?
3-4 gün aradan sonra tekrar geldim.Bu aralar okulda çok yoğunum.inanın 8 saat dersim olduğu günlerde yemek yiyecek zamanım olmuyor.Ama işe yaradı aç kalmam ilk defa 63 leri gördüm :) ben ki 71 le başlamıştım diyete.Ama size söyleyim bu kalori sayım yönteminin acayip faydasını gördim.En başta her yediğinize dikkat ettiğiniz için çekinerek yiyiyorsunuz.Mesela bisküvi midede en zor sindirilen besinmiş.Tenefüs araları hep bisküvi atardım ağzıma.şimdi bıraktım.bir şekersiz çay ya da kahve sonra hemen derse...
bugün yeme işini bitirdim arkadaşlar .hemen ya<ıyorum.,
sabah : 1 sucuklu yumurta 150 cal
2 dilim ekmek 180 cal
biraz peynir 75 cal
şekerli çay 40 cal
öğlen : bişey yiyemedim
ikindi vakti : 1 porsiyon iskender tam 700 cal
2 tane şekerpare 280 cal
TOPLAM :1425 cal
bugün biraz fazla abarttım.Gerçi akşam yemeğimi saat 15 :00 de yediğimi düşünürsek yatana kadar baya eritirim iki bebekle :))
slm arkadaslar bende zayıflamak ıstıyorum 164 boyum 65 kılom bu hafta bende kalorı hesabı yapmaya basladım masabası bi
işim war bebek düşünmeye başladım bir an önce zayıflamam lazım