kızlar merhabalar
Bende dünden beri kalori saymaya başladım.Size bi kaç şey sorucam Öncelikle günlük kalori ihtiyacımı bi kaç sitede hesapladım Bazısında 1300 bazı sitede 1600 kcal çıkıyo arada çok büyük fark var.
1.58 boyunda 57,5 kiloyum yaşım 24 Masa başı çalışıyorum spor yapmıyorum.Doğru hesaplamayı bilen bi arkadaş rica etsem bana yardımcı olabbilr mi :26:
2 ay içinde 50 kiloya düşmeyi hedefliyorum Günde en az 700 kcal eksik almayalımki 2 ayda verebileyim Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar Teşekkürler
1300 diyen hangisi ki ya, 1300le alıp vermeyen biri zaten kilo sorunu olmayan biridir ki, gene de 1300 çok az :) 1648 doğru kalori. 950'yi aşmazsan, hızlıca verirsin sanırım. :) Çünkü ben 70li kilolardayım ve 2000 civarı kalori ihtiyacım, 1300-1400le hızlı veriyorum. :)
1300 diyen hangisi ki ya, 1300le alıp vermeyen biri zaten kilo sorunu olmayan biridir ki, gene de 1300 çok az :) 1648 doğru kalori. 950'yi aşmazsan, hızlıca verirsin sanırım. :) Çünkü ben 70li kilolardayım ve 2000 civarı kalori ihtiyacım, 1300-1400le hızlı veriyorum. :)
çok güzel ben dün akşambende yaklaşık 8-9 gündür bbu yöntemi deniyorum.2 kilo verdim şimdilik
Bugünkü yediklerimide sizinle paylaşym
Kepekli sandviç ekmeği -- 161 kalori
Ezine Beyaz peynir(50 gram) -- 140 kalori
Yarım domates+yarım salatalık -- 10 kalori
haşlanmış makarna (ton balıklı) 3/4porsiyon -- 173 kalori
2 adet burçak yulaflı bisküvi --65 kalori
1 halley(napiiim dayanamadım) --132
TOPLAM 681 kalori
Akşam yemeği için 219 kalori hakkım kaldı sevgili bayanlar :) bi çorbayla geçitirmeyi düşünüyorum
Tabi bütün bunların yanında 1 bardak 5i bir arada ve 2 litre su içtim şuana kadar Halley haricinde iyi bi menü olduğunu düşünüyorum
çok güzel ben dün akşamays söylerken bile içim daralıyor bir haftalık emegimi 1 akşamda sildirm süpürdüm
Hemen pes etmek yok canım Canın sağolsun arada olur öyle şeyler
Hemen öyle umutsuzluğa kapılma bigün bozdun diye diyet biter diye bişeymi var Bi hafta yapmışsın işte hiç yoktan iyidir.
Sen bugün tekrardan devam et diyetine bende Mesela bugün ceza olarak daha zorlayıcı bi liste yap kendine Ben geçen haftasonu tatlıyı fazla kaçırdım.
Oyüzden pazartesi salatadan başka bişey yemedim ceza olarak
Bu sabah ta beyaz peynir dometesli kepek ekmeğine tost yaptım kendime Yanındada şekersiz çay Yaklaşık 250 kalori
Şimdi öğle yemeğine çıkıcam ne yesem bilemyrm
Merhaba kizlar
Uzun bir sure ugramadim topige, yeni gelenlere hosgeldin ve kilo verenlere bravo demek istiyorum
116,3 ile baslamistim kalori sayma diyetine...
Bu diyeti coktan biraktim, simdi ise sadece yediklerime dikkat ediyorum. Ve bugun 108,3 kiloya dustum cok sukur :))
Hedefim, ocak ayina kadar iki rakamlari gormek.
Hepinize kolay gelsin kizlar