valla sanslisin o zaman canim...benim oglumun hiç oyle duzenli bir uykusu olmadi gunduzleri 1.15 saat uyur nadirende 2 saatt bazende uyumaz...o uyanikkende hep pesimde onla ilgileneyim isi gucu birakipta istiyor, birakmazsam gucune gidiyor agliyor...isim zor benim...Ben ikinci asilamada hamile kaldim oncesinde hap tedavisi falan oldu. 68 kiloyla hamile kalmistim doguma giderken 78 kiloydum.8 kilosunuda ikinci trimeste almistim sonra hamilelik sekeri cikinca dikkat etmek zorunda kaldim fazla kilo almadim. Benim oglan gunduzleri baya uyuyo3-4 saat.islerimide o uyanikken yapabiliyorum.o uyurkende kendime zaman ayiriyorum.
canım benim listede 2 yemek kaşığı kısır 125 kalori yazıyor.Ama bu kuru bulgurdan bahsediyordur.içine domates yeşillik yağ da girince 2 yemek kaşığını 150 cal hesapladım.bir porsiyonda en az 3-4 yemek kaşığı vardır.
meraba kızlar..
kilom 56 ve boyum 162.
4 kilo vermem lazım.kalori saymaya başladım 5 gündür bi site aracılığıyla.hergün de spor yapıyorum 1.5 aydır.yaklaşık 200 kalorilik egzersiz yapıyorum.günü ortalama 800-900 kalori ile kapatıyorum. bu benim normal beslenme şeklim. ama kilo veremiyorum.hemde baktım ki bu aldığım çok az kalorimetabolizmam buna mı alıştı ne anlamıyorum.sizce nerde yanlış yapıyorum?
deneyimli arkadaşla fikrinizi yazarsanız çok mutlu olurum.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..
valla sanslisin o zaman canim...benim oglumun hiç oyle duzenli bir uykusu olmadi gunduzleri 1.15 saat uyur nadirende 2 saatt bazende uyumaz...o uyanikkende hep pesimde onla ilgileneyim isi gucu birakipta istiyor, birakmazsam gucune gidiyor agliyor...isim zor benim...
anladim canim o zaman 8 kasik kisir 300 kalori yapmis oluyor eger dogru bir hesaplamaysa çok doyurucu bir ogun olur hemde saglikli
canim aldigim kalori çok degil ama belki karbonhidrat agirliklidir o yuzden veremiyorsundur...makarna, pilav, ekmek kuru baklagil çok yiyormusun mesela????eger bunlari da çok yemiyorsan vucudun kendini korumaya almistir pes etme zayifladigini goreceksin bir sure sonra.....
evet fazla olmus ama aksam yemek yememen isi kurtarmis...seninkide biseymi sen benimkine goz at birde... dun beni gecememissin canim abartma konusundakızlar sonunda 64 leri de gördüm bu sabah.kıyafetlerle tartıldım 64,600 gr çıktım. dünkü menümü yazayım size
kahvaltı: 1 yumurta haşlama 80 cal
2 şerkerli çay 40 cal
peynir kibrit kutusu 70 cal
1 dilim beyaz ekmek 90 cal
ara : çok az cevizli sucuk tahminen 200 cal
ikindi zamanı: 1 kase kısır 200 cal
1 büyük bardak ayran 100 cal
akşam : karnım tok olduğu için yemek yemedim ama misafirliğe gittiğimizde 1 dilim çikolatalı pastaya hayır diyemedim
1 dilim çikolatalı pasta 550 cal
2 bardak şekersiz çay 0 cal
yatarken : 1 bardak süt 100 cal
toplam : 1430 cal (fazla olmuş biraz)
o zaman daha çok terleten ve yoran sporlara yonelmen lazim, metabolizman hizlansinyok canım hiç aram yok ekmekle.kahvaltıda 1 dilim yerim yada 2 dilim etimek.pilav makarna baklagilden herhangi birini haftada bir anca yerim.sanırım vücut korumaya almış.diyetisyene gitmiştim verdiği 1200 kalorilik diyet fazla bile geliyodu genel olarak az yiyen biriyim.ama kilo gitmiyo...Hareket istiyo vücut ...umarım yağtığım egzersizler işe yarar..
beyaz leblebi yiyorsun degilmi? senin kilon ve boyun kaç??kaç kalorilik diyet yapiyorsun? her hafta 1 kilo veriyorsun sanirim....:44:
insallah hedefine ulasirsin mayisa kadar su anda kaç kilosun?
Merhaba, tekrar hoşgeldin.
Seni hatırlıyorum, geçen sene kalori hesabı yapıyordun ve kilo vermiştin.
Seni birden bu kadar umutsuzluğa iten ve İsveç diyeti yapmana bile sebep olacak şey nedir?
İllaki çabucak kilo vericem diyorsan karbonhidrat kısıtlaması yapabilirsin, yani günde 50 gramdan daha az karbonhidrat tüketirsin.
İsveç diyetine nazaran daha makul bir diyet yöntemi bence.
evet fazla olmus ama aksam yemek yememen isi kurtarmis...seninkide biseymi sen benimkine goz at birde... dun beni gecememissin canim abartma konusundayalniz sabahlari dikkat ettimde hep tak bir yumurta yiyorsun o saglikli gelmiyor bana
o zaman daha çok terleten ve yoran sporlara yonelmen lazim, metabolizman hizlansin
birde merak ettim diyetisyenin verdigi 1200 kalorilik diyetle zayiflayamadiginda doktorun bunu neye baslamisti???