bende tutmuş ilaclarla zayıflamayı düşünüyorum atrık bende bu yolu denesem daha ii olur galiba biber hapı kullanıyordum korka korka :85: ama napıım dogum yapalı 3 ay oldu sezeryanlı yaptım bide 12 kilo fazlam varkayınvaldemler hep dalga geciyor bide su tüketim sorunum var günde en fazla 2 bardak su içebiliyorm offf ben böle kalıcam galiba valla pskolojim bozuldu kıslarr
Yok bea öyle yağları süzülen börek değil tabikiiii .. kuru kuru yaptırdım diyet böreğiAllahım kıvıramıyorum
Atlama kıs balkondanmutfağa girmek yasak walla adım atmıyorum ah şu misafirler yok mu onları at balkondan ...:26:
bende tutmuş ilaclarla zayıflamayı düşünüyorum atrık bende bu yolu denesem daha ii olur galiba biber hapı kullanıyordum korka korka :85: ama napıım dogum yapalı 3 ay oldu sezeryanlı yaptım bide 12 kilo fazlam varkayınvaldemler hep dalga geciyor bide su tüketim sorunum var günde en fazla 2 bardak su içebiliyorm offf ben böle kalıcam galiba valla pskolojim bozuldu kıslarr
Aa hapları doktorlar kesinlikle önermiyor çok zararlı kalori hesabı gayet rahat tavsiye ederim kendine katı kısıtlamalar koymuyorsun canın ne çekerse yiyorsun max kaloriye ulaşınca da bırakıyorsun gayet rahat tabi bunun yanında spor da şart da ona tam bi çözüm bulamadık bir de ben iki hafta metabolizma hızlandırıcı içecek yaptım yüzde yüz doğal iki haftada 2 kilo verdim.Bu hafta neden veremedim diye yakınıyordum bu hafta hiç içmedim galiba ondan dolayı istersen formülü yazarım ilaç kullanmaktan kesinlikle çok daha iyi.
ahahaha diyet böreğiiii ay ne güldüm yaaa bende bi keresinde hiç yağ koydurmadan ıspanaklı kek yaptırmıştımm bu yağsız nasılsa diye günde 4-5 dilim yedim o hafta 1 kilo aldım meğersem asıl depolanan içindeki şekermişşş diyet keki malumm ye allah yee bende girmedim hiç mutfağa paso su içtim bi yarım saatten de kuaföre gitcem ztn akşamda boğazımı tutup yeşil çay brokoli yoğurt beslenicemm anca dengelerim sabah ki faciayı amannn sende uzak dur o mutfaktannnn sakın haaa hele o buzdolabı kapağını hiç açma kapatamazsın bi daha bende tabaklarındakleri bırakırlarsa misafirleri atcam balkondan çünkü tabaklarda kalan 1-2 1-2 kurabiyeleri kalorisi 0 mış gibi cnm istiyo paketteki halinden daha fazla istio hemde mal mıyım neyim
aa yazsanaa ben de içeyimm
1992 günlük kalori ihtiyacın mı yoksa bazal metabolizma hızın mı?
Bence en sağlıkl yöntem bazal metabolizma hızını hesaplayıp üzerine günlük hareketin sayesinde harcadıklarını da ekledikten sonra hesap yapmak.
Mesela bazal metabolizma hızın 1700, günlük hareketinle de 800 kalori harcıyorsan 2500 cal gidiyor demektir.
Bu durumda ortalama kalorini 1200 dolaylarında tutarsan hafta 1.3 kg vermen beklenir ama vücuttaki suya beraber 2 kg verirsin. 1000 ve 1200 altına düşmemekte fayda var ama ben bazen çok kısa bir zaman uygulamak şartıyla 1000 altına düşüyorum. :78:
kızlar kepekli pizza kaç kalori acaba bilen varmı:26:
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[2] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4 51.4
[3] Şeker (küp) 1.5 ADET 29.25 29.25
[4] Domates 1 ADET 14 14
[5] Çay (şekersiz) 1 LİTRE 10 10
[6] Patates (haşlanmış) 1.5 ADET 150 150
[7] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160 160
Toplam : 469.65 kal.
şu ana kadar...
sabah 1.5 patates rendeleyip 1 yumurta ve yarım soğan ile teflonda yarım yemek kaşığı kadar zeytinyağında omlet gibi yapılmış bunu yedim.. kalorisini 1.5 haşlanmış patates ve sahanda yumurta diye hesaplattım ne dersiniz yakın olmuş mudur?
kızlar kepekli pizza kaç kalori acaba bilen varmı:26:
Pizzanın kepeğinin yanında sucuk salam miktarı mantar bir de üzerinin sosu felan var da var ona göre değişir
slm kızlar benıde eklermısınız lısteye boy 1.63 kilo 70 bide bana bu kalori hesapladgnız sıteyı ozelden lınk atarmısnız....
teşekur ettim hadi bakalım gazamız mübarek olsun :):):)Listeye eklendin canım
Pizzanın kepeğinin yanında sucuk salam miktarı mantar bir de üzerinin sosu felan var da var ona göre değişir
ü
Evet pizzanın üzerine neler koyduğuna göre çok değişir
Bence doğru bir hesaplama olmuş.
Hemen hemen eşdeğerdir birbirine :)