Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

ben de doğumdan sonra aldım kiloları
biber hapı zararlı değil mi
emzirmiyor musun?
benim bebeğim 6,5 aylık 32 kilo aldım hamileyken
70 tim 102 oldum ve şimdi 82 kiloyum hayatımdaki en yüksek kilomdayım
ama boğazdan kısılmadan olmuyo
ben işyerinde 2 lt ye yakın su içiyorum çok şükür

ahahaha diyet böreğiiii ay ne güldüm yaaa bende bi keresinde hiç yağ koydurmadan ıspanaklı kek yaptırmıştımm bu yağsız nasılsa diye günde 4-5 dilim yedim o hafta 1 kilo aldım meğersem asıl depolanan içindeki şekermişşş diyet keki malumm ye allah yee bende girmedim hiç mutfağa paso su içtim bi yarım saatten de kuaföre gitcem ztn akşamda boğazımı tutup yeşil çay brokoli yoğurt beslenicemm anca dengelerim sabah ki faciayı amannn sende uzak dur o mutfaktannnn sakın haaa hele o buzdolabı kapağını hiç açma kapatamazsın bi daha bende tabaklarındakleri bırakırlarsa misafirleri atcam balkondan çünkü tabaklarda kalan 1-2 1-2 kurabiyeleri kalorisi 0 mış gibi cnm istiyo paketteki halinden daha fazla istio hemde mal mıyım neyim

Aa hapları doktorlar kesinlikle önermiyor çok zararlı kalori hesabı gayet rahat tavsiye ederim kendine katı kısıtlamalar koymuyorsun canın ne çekerse yiyorsun max kaloriye ulaşınca da bırakıyorsun gayet rahat tabi bunun yanında spor da şart da ona tam bi çözüm bulamadık bir de ben iki hafta metabolizma hızlandırıcı içecek yaptım yüzde yüz doğal iki haftada 2 kilo verdim.Bu hafta neden veremedim diye yakınıyordum bu hafta hiç içmedim galiba ondan dolayı istersen formülü yazarım ilaç kullanmaktan kesinlikle çok daha iyi.

aa yazsanaa ben de içeyimm

yarım ekmek : 300 kalori
1/4 kibrit kutusu peynir: 40
3 tatlı kaşığı kadar zeytinezmesi: 100
2 domates : 28
1 bardak 2 şekerli çay : 34

şimdi o zaman benim aldığım kalori : 502 oldu

Allahımm ilahi ya gerçekten diyet böreği derken ben börek kısmını atıyorum aaa diyet işte nolck diip yiyorum sonra da gelsin kilolar ayyy telafi etmemiz lazım bu günlük facia yeter
Hem bence sen tabakları da bırak annen toplasın mutfağa o tabağı götürene kadar içinden bir ses ye ya nolck derse görürüm. :82:

aa yazsanaa ben de içeyimm

tabi tarif şöyle:
3 litre su içerisine 2 orta boy yeşil elma
1 limon
1 rulo tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı zencefil

Bu tarifte zencefil yerine karabiber vardı ilk hafta karabiber kullandım ama feci halde acıydı düzgün içemiyordum zar zor tek nefeste içiyorum
İkinci hafta zencefil kullandım zencefil de metabolizmayı hızlandırır ve k.biber kadar acı değildi

Şimdi elmaları kabuklarıyla 4e böl daha fazla da küçültebilirsin tadı çıkar.1 limonu da çekirdekleriyle beraber aynı şekilde 4 veya istediğin kadar böl .
Tenceredeki su içerisine bunları ve karanfil zencefil hepsini kat iyice kaynat kaynadıktan sonra yarım saat ateşte kalsın.Sonra karışımı süz buzdolabında sakla ve her yemekten sonra içersen yediklerinin yağa dönüşmesini engeller.Bir de karışımı içmek için bardağına koyduğunda bir çay kaşığı kadar tekrar zencefil ekle etkisi daha çok olsun.
Ben iki hafta kullandım kilolar gitti üçüncü hafta bu topiğe yakınıyordum neden gitmiyor diye büyük ihtimal içmediğim içindir.Son birşey dicem o kullandığım iki hafta bir ayağım da banyodaydı ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

sağol tatlım yaa
bazal metabolizma hızım : 1910.8 miş.
o zaman benim de önce alıştıra alıştıra 1400 le falan başlayıp 1200 e düşüp
arada 1000 in altına düşmem lazım

[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[2] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4 51.4
[3] Şeker (küp) 1.5 ADET 29.25 29.25
[4] Domates 1 ADET 14 14
[5] Çay (şekersiz) 1 LİTRE 10 10
[6] Patates (haşlanmış) 1.5 ADET 150 150
[7] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160 160
Toplam : 469.65 kal.

şu ana kadar...
sabah 1.5 patates rendeleyip 1 yumurta ve yarım soğan ile teflonda yarım yemek kaşığı kadar zeytinyağında omlet gibi yapılmış bunu yedim.. kalorisini 1.5 haşlanmış patates ve sahanda yumurta diye hesaplattım ne dersiniz yakın olmuş mudur?

Bence doğru bir hesaplama olmuş.
Hemen hemen eşdeğerdir birbirine :)

slm kızlar benıde eklermısınız lısteye boy 1.63 kilo 70 bide bana bu kalori hesapladgnız sıteyı ozelden lınk atarmısnız....

Listemizin en son hali. :79:

Bildirim listesi:

independent: boy - 1.69 kilo - 71

medusa09: boy - 1.64 kilo - 68.5

laluşka: boy - 160 kilo - 80

bnnu: boy - 1.69 kilo - 61.8

serapkayra: boy - 1.63 kilo - 62

katrem: boy - 1.78 kilo - 82

sevgilim_benim: boy - 1.62 kilo - 63

nightwinglover: boy - 1.70 kilo - 81.6

ekolik: boy - 1.63 kilo - 70

:103::103::103::103::103:

Bence doğru bir hesaplama olmuş.
Hemen hemen eşdeğerdir birbirine :)

teşekkür ederim canım....

1] Makarna (haşlanmış) 400 GRAM 552 552
[2] Turşu 150 GRAM 15 15
[3] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102 102
akşam da bunlar oldu mu Toplam : 1138.65 kal.
karbonhidrat oldu bugün yaaa 2 dolu tabak makarna 400 gr dedim 0 yağ.. üzerine yoğurt döküp yedim.. yağsız sossuz bile çok kalori... yada ben 1 tabakal doysaydım böle olmazdı... işallah kalırım bunla.. bi gofret yiyesim var sormayın

Benim kahvaltım malum pazar diye arttı
Sabah

Havuçlu patates salatası 126
3 dilim börek (ama wallahi büyük ve yağlı değil ) 400(değiştirdim )
2 bardak da çay içtim şekersiz çayı kalorisiz sayıyoruz demi (yani inşallah)

Ara öğün

yarım kivi 17
yarım muz 50

Öğle

Zeytinyağlı patates yemeği ama kalorisini tam bilmiyorum kıymasız 250 olur mu ortalama?(az mı çok mu 3/4 tabak )

Ara öğün

1 adet elma 60

Akşam 6dan sonra yemek yasak günü kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…