Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Bildirim listesi:

independent: boy - 1.69 kilo - 71

medusa09: boy - 1.64 kilo - 68.5

laluşka: boy - 160 kilo - 80

bnnu: boy - 1.69 kilo - 61.8

serapkayra: boy - 1.63 kilo - 62

ben öldümmmmm! =( =( ya ben dün gece 3 te uyudum sabah 9.30 da kalktım ama bişi yemeden direk duşa grdim duştan çıkınca saat 10.30 du ve ben kurt gibi açtımmm! =( bi de bizim pazar kahvaltılarında en az 1,5 saat fln kalınır sofrada sohbet çay fln derken....10.30-13.00 arası yediklerim... neyse ki şu an ağzıma bi sakız aldım akşama kadar güvendeyim akşam da yine misafir var annem tatlı yapıyo yine =( ama brokolim var bnm akşama ve şu saate kadar günlük ihtiyacı geçmişim ztn =( bu bana ders olsun diye yazıyorum şu an ama 1 tane minicik kuru pastada nasıl 75 kcal olur ki ya bu arada orda hesaplattığım sucuklu yumurta 2-3 çatal bi de 3-4 çatal da patatesli yumurta yedim dünden kalma yoğurtta 3-4 tatlı kaşığı poğaça da böle anca 3 te biri kadar fln eder ama sonuçta yine bittim ben bugün! =( =(

[1] Kuru Pasta 5 ADET 375.00
[2] Paykek Meyveli 60 GRAM 247.80
[3] Domates 2 ADET 28.00
[4] Poğaça (sade) 0.5 ADET 90.00
[5] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[6] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[7] Sucuklu Yumurta 0.3 PORSİYON 102.00
[8] Patates (kızarmış) 20 gr 56.00
[9] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 25 gr 14.75

Toplam : 1033.55kal.

ordaki paykek de aslında 2 tane çok ince dilim sade kek yani meyveli fln değil ama ama hemen hemen paykek kalınlığında diye öyle hesaplattım =( =( kendimden nefret ediyourm ya bu hafta çok çok çok dikkat edicem ama söz günlük 800 kcal ı geçmicem bugünü telafi edicemmm akşamda kesinlikle brokoli ve yoğurt dışında bişi yemicemm meyve dahil

Allahım ilahi çok güldüm sakin ol akşama kadar yeşil çay içersin artık .Şu listeye dahil ol bak bakiim kaçırıyor musun

Allahım ilahi çok güldüm sakin ol akşama kadar yeşil çay içersin artık .Şu listeye dahil ol bak bakiim kaçırıyor musun

senin tucun kuru tabii aynı boydayız ama 9 kilo azsın benden daha zayıflayım diosunn ya ztn ben bugün gece 3 e kadar ayatktayım ve girip çıkıp su-yeşil çay olayını yapcam bi de misafir var akşama gene ki yandım ben yaaaa =( ama o kurupastayı icat edenler haklarını helal etsinler yani kalorisini öğrndiktn sonra çok güzel şeyler saydım onlara içimden

Hıı çok laf gitmiştir zaten merak etme hem ya wallahi aynı durumdayız bizde de dolap börek kaynıyo hiç de masum değilim 3 dilim yedim yine şükrediyorum ki peynirli yedim
bir de sakız daha çok acıktırmıyo mu

Diyetin en çok bozulduğu zamanlar hafta sonu tüm aile beraberken yapılan kahvaltılar
Aynı durum herkeste var sanırım.
Bizim mutfak da her an dolu. Buzdolabını açmaya korkuyorum zaten.
Ne kadar kalorili ve lezzetli şey varsa her zaman orda.
Mesela bugün pazar.
Sabah kahvaltısında istediğini ye 1000 kaloriye kadar.
Sonra günün geri kalanında çok çok hafif şeylerle geçiştir, meyve ya da sebze gibi.
Hem kahvaltı sohbetinden olmazsın hem de diyeti bozmazsın :)

Şimdi Bergüzar Korel'i izledim. 2 ayda 14 kilo vermiş. :44:
Ben çok iştahlıyım ama yine de verdim. Kilo veremiyorum diyenlere inanmyorum dedi

Son düzenleme:
kızlar ben de varım ben de bu yöntemle zayıflamak istiyorum

benim boyum 1.78 cm kilom 82
malesef doğumdan snra bu hale geldim
hayatım boyunca hiç diyet yapmadım
hedefim 65
ihtiyacım olan günlük kalori 1992 imiş.
Çünkü ben oturarak çalışıyorum. Masabaşı yani :)

benim de tam tersi işyerimde çok yemek yiyorum
çikolatalar fast foodlar
salata yersem yaında bir sürü ekmek yiyorum beyaz ekmeği çok ama çoook seviyorummm

Listemizin en son hali. :79:

Bildirim listesi:

katrem: boy - 1.78 kilo - 82

süper tatlım benim aklıma hiç gelmemişti çok güzel bir fikir valla benide ekleyiver boy 162 yaş 19 kilo 63

Şimdi Bergüzar Korel'i izledim. 2 ayda 14 kilo vermiş. :44:
Ben çok iştahlıyım ama yine de verdim. Kilo veremiyorum diyenlere inanmyorum dedi

bende baktım sıkı bir diyet yaptım dio ne diyeti olduğunu sölemedi sinir

benim de tam tersi işyerimde çok yemek yiyorum
çikolatalar fast foodlar
salata yersem yaında bir sürü ekmek yiyorum beyaz ekmeği çok ama çoook seviyorummm

Bu yöntemle kilo verirken yine yersin :)
Ben kalorili şeyleri seviyorum. Mesela fast food yediğim zaman onu dengelemek için günün geri kalanını hafif şeylerle geçiriyorum.
Zaten benim düşüncem öyle. Öğleye kadar kalorili olan ama çok lezzetli bulduğum bir şeyi yemek, günün geri kalanını da ertesi günkü leziz yemeğimi düşünerek hafif yiyerek geçirmek
Ama gerçekten her gün öğleye kadar kendine ödül verirsen, bir sonraki günü düşünerek motive olabiliyorsun:119:

Bildirim listesi:

sevgilim_benim: boy - 1.62 kilo - 63

Listede bir yanlışlık varsa lütfen söyleyin :)

ah ahh hiç sorma yaaa bi dersanem olaydıı sabah erkenden çıkıp gitmiştim düzenimde kaçmazdı o zaman neyse ki ikinci dönem rahat olcam aynı haftaiçi gibi olcak çünküğ bi de benim canım dışardayken bişi çekmio nedense evda mutfak faresine dönüşüorum ama okulda fln hiç acıkmıyorum nerdeyse :S

ya valla çoğu kişi ölye dio ama ben tam tersine ağzımda sakız varken acıktığımı hissetmiyorum sigaradaki dudak tiryakiliği misali o böreklerr kaç kalori kızaammm haberin var mı senin?? en yağlı şeylerden biri börek sende az değilmişsin hani bak bugün hemen hemen aynı durumdayız o zaman nese ki artık gün içinde dengelicezzz elimiz mahkumm annem de akşama yağlama yapıomuşş öle dedi biraz öncee anne dedimmmm sakın gösterme bana onları bak atarım kendimi balkondan

kendini neden eklemedin tatlım

canım mesela benim 1992 kalori almam gerekiyormuş gün içinde
sence ne kadar azaltarak başlamalıyım
sen deneyimlisin diye sormak istedim
ya da bugün ip atladım diyelim onu da düşebilir miyim 1992 den

Bildirim listesi:

sevgilim_benim: boy - 1.62 kilo - 63

nightwinglover: boy - 1.70 kilo - 81.6

:103::103::103::103::103:

benimde bugünki kahvaltım:

kepek ekmek 1 dilim 55
siyah zeytin 30gr 62
beyaz peynir 30gr 75
menemen 1 posiyon aslında 1 porsiyon kadar yok ama olsun 179
çay 1 adet 5

Toplam: 376 kalori

kızlar değişik bişimi yapsak haftanın birincisi ödül olarak tartıldığı günki resmini koysun hem motive oluruz hee ne dersiniz yüzü hariç bütün vucudunu gösteren bi fotoğraf mesela ama isteğe bağlı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…