Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
yaşım 20 canım :78:

çok az kalorin be kusum... 1000 in altına düşmeyin diyorlar... bak daha 20 yaşındasın... 15-16 yaşlarımda bir diyet yaptım aklımca diyet aç duruyordum zayıfladım amaaaa metobolizmam acayip yavaş şimdi :KK59::KK59:... o yüzden diyorum yani

yok kızlar sadece içinde domates sosu peynir ve nane olcakkkkk sucuk salam olsa kepekli nie yapım demi:KK9:

Buna cevap vermek zor canım çünkü kaç gr un kullanacaksın, ne kadar yağ kullanacaksın :KK52:
Bence en kolay yol içine ne kattıysan kalorisini topla. Daha kesin bir yol olur.

Senin elindeki malzemeleri tam bilmediğimizden senin kadar sağlıklı bir hesap yapamayız :KK61:

çok az kalorin be kusum... 1000 in altına düşmeyin diyorlar... bak daha 20 yaşındasın... 15-16 yaşlarımda bir diyet yaptım aklımca diyet aç duruyordum zayıfladım amaaaa metobolizmam acayip yavaş şimdi :KK59::KK59:... o yüzden diyorum yani

Tabiki çok haklısınız teşekkür ederim sırf bu yüzden sporla destekliim kalorileri artıriim dedim o da uygun bir spor bulamadım malesef :KK59:

Buna cevap vermek zor canım çünkü kaç gr un kullanacaksın, ne kadar yağ kullanacaksın :KK52:
Bence en kolay yol içine ne kattıysan kalorisini topla. Daha kesin bir yol olur.

Senin elindeki malzemeleri tam bilmediğimizden senin kadar sağlıklı bir hesap yapamayız :KK61:

Aynen ya bende soracaktım sosu kendin mi yaptın kendin yaptıysan kaç domates ne kadar peynir vs vs vs en sonunda Allahım çok soru sordun bea der diye vazgeçtim :KK60:

Yarınki listemi şimdiden yazayım da belki yarın vaktim olamayabilir :87:

Kahvaltıda, 100 gr lor peyniri (101 cal) ve 2 yumurtadan (150 cal) omlet, yanında 3 dilim kepekli ekmek (180 cal)
Çok az da olsa yağ eklemem lazım, onu da 50 cal sayıyorum.

Gün boyunca da 2 kutu light süt (128 cal), 1 tane ayran (100 cal), 1 simit (275 cal), 1 poğaça (180 cal)

Akşam da sadece yeşilliklerden oluşan bir salata, azıcık yağ ve limon sosu eşliğinde, onu da 150 cal sayıyorum.

Toplamda 1314 kalori ile günü kapatırım :)

Son düzenleme:
Yarınki listemi şimdiden yazayım da belki yarın vaktim olamayabilir :87:

Kahvaltıda, 100 gr lor peyniri (101 cal) ve 2 yumurtadan (150 cal) omlet, yanında 3 dilim kepekli ekmek (180 cal)
Çok az da olsa yağ eklemem lazım, onu da 50 cal sayıyorum.

Gün boyunca da 2 kutu light süt (128 cal), 1 tane ayran (100 cal), 1 simit (275 cal), 1 poğaça (180 cal)

Akşam da sadece yeşilliklerden oluşan bir salata, azıcık yağ ve limon sosu eşliğinde, onu da 150 cal sayıyorum.

Toplamda 1314 kalori ile günü kapatırım :)

süper cnm ayrıca brawo çünkü ben akşama kadar aç gezebilirim gel gel gelelim akşam dünya yesem doymuyom :KK1: yani yemek de değilde çayın yanında bişiler olsa tatlı olsa diye diyeeee...

kılzr bende kalori sayımıyla haftada 3 kilo verdim günlük 780 kalori yada 850 yi geçmiyodu sabah öğle akşam olarak menü yaptım kendimi günde bir kerede ara meyvemi her gün yiyodum 3 lt su içtim günde... 1 saat spor ile sabah yarım saat akşam yarım saat bel ve basen sıkılaştırma hare ketleri yaptım 1 kupa yeşil çay mutlaka içtim ve ıhlamur şekeri çıkardım hayatımdan çayıma bile şeker atmadım abur cubur yemedim ama günlük bir avuç kuru yemiş yedim vee haftada 3 kilo verdim ben zayıflayınca vücudumun her yerinden zayıflarım parmağımdaki yüzük bile bol geldi okardar orantılı kilo veriyorum düşünün .. darısı size inşallah kızlar..:KK52:

dayanamadım yedim gofreti 1200 düz hesap kaptıyom günü ...iyi hiç yoktan iyidir..:KK1::KK1:

süper cnm ayrıca brawo çünkü ben akşama kadar aç gezebilirim gel gel gelelim akşam dünya yesem doymuyom :KK1: yani yemek de değilde çayın yanında bişiler olsa tatlı olsa diye diyeeee...

Ben evde olduğumda kesinlikle diyet yapamıyorum çünkü canım sürekli bir şeyler yemek istiyor ama dışarıda olduğumda o kadar acıkmıyorum. Daha kolay diyet yapıyorum :)

en güzeli yürüyüş... ya da spor salonu...
eve alet alam yapam zor bence:KK34:

Benim için de evden çıkmak zor geliyo gezmeyi pek sevemiyorum evim evim güzel evim diyenlerdenim :KK1: e bu yüzden de az kalori almak istiyorum okul olunca yürüyüşüm dolayısıyla kalorim artıyor o da şu gıcık 2011 olimpiyatları dolayısıyla erken kapandı sevinem mi üzülem mi anlamadım gitti :78:.Kısaca sporla aram :KK57: bu şekil bende malesef kaloriyi kısıyorum

Ben evde olduğumda kesinlikle diyet yapamıyorum çünkü canım sürekli bir şeyler yemek istiyor ama dışarıda olduğumda o kadar acıkmıyorum. Daha kolay diyet yapıyorum :)

evet bende okulda olunca akşama kadar aramıyom yemek, akşam eve gelince abur cubur çekio cnm :KK50:

Gayet güzel kapadın günü :)

hergün böle olsa 1400 ü buluveriyom bazen neyse yavaş yavaş veririz napalım...:KK34::KK34: zamanında hızlı verdim lop geri aldım.. bu dikkatli beslenme yaşam tarzı olmalı artık bnm için... istediğim kiloya ulaşınca da almam gereken kaloriyi aşmamak için yine sayıcam kalorileri... :KK34:

3 litre su içerisine 2 orta boy yeşil elma
1 limon
1 rulo tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı zencefil

kısssllaaarrr ciddiye almadınız ama içecek ciddi kalori yakıyor.Yarın tekrar başlcam deneyin pişman olmazsınız ha pişman mı oldunuz bütün fazlalıklarınız benim olsunnnn. :KK56:

X