canım mesela benim 1992 kalori almam gerekiyormuş gün içinde
sence ne kadar azaltarak başlamalıyım
sen deneyimlisin diye sormak istedim
ya da bugün ip atladım diyelim onu da düşebilir miyim 1992 den
canım mesela benim 1992 kalori almam gerekiyormuş gün içinde
sence ne kadar azaltarak başlamalıyım
sen deneyimlisin diye sormak istedim
ya da bugün ip atladım diyelim onu da düşebilir miyim 1992 den
ya valla çoğu kişi ölye dio ama ben tam tersine ağzımda sakız varken acıktığımı hissetmiyorum sigaradaki dudak tiryakiliği misalio böreklerr kaç kalori kızaammm haberin var mı senin?? en yağlı şeylerden biri börek sende az değilmişsin hani bak bugün hemen hemen aynı durumdayız o zaman nese ki artık gün içinde dengelicezzz elimiz mahkumm annem de akşama yağlama yapıomuşş öle dedi biraz öncee anne dedimmmm sakın gösterme bana onları bak atarım kendimi balkondan
genelde kalori diyetinde 500 kalori indirilio tatlım bende günlük kalorim 1904 kalori ama en fazla 1300 aldım buzamana kadar
Evet sevgilim_ benim in dediği gibi diyetisyene gittiğinde ilk aşamada %30'luk bir kalori kısıtlamasına gidiliyor. Mesela 2000 kalori gerekiyorsa ilk başta 600 kalori kısmak ya da 1500 kalori gerekiyorsa 450 kalori kısmak gibi. Ama ben buna uyuyor muyum? HayırBen 800, 1200, 1400,1000 vs değişiyor gününe göre
revaninin kalorisi 100gr 236 kaloriymiş bende yemekten önce yerim üstünede bir bardak yeşil çay iki bardakda su içerim sorada yemek yerim az karnım şişer zaten herhalde
benim bugünkü kahvaltım
yarım ekmek: 300 kalori
1/4 kibrit kutusu peynir: 40
3 tatlı kaşığı kadar zeytinezmesi: 200
2 domates : 28
1 bardak 2 şekerli çay : 34
602 yani
doğru mu hesapladım acaba?
Revaninin ortalama kalorisidir o :)
Evde yaparken ne kadar şekerli yaparsan o kadar artar kalorisi
Tabii az şekerli yaparsan da ona göre azalır :)
Ben evde kek yaparken kekin içine koyduğum malzemelerin kalorisi toplayorum. Sonra keki kaç parçaya bölersem toplam kaloriyi de o kadar bölüyorumToplam 400 kaloriyse , 20 parçaya bölmüşsem her biri 20 kalori gibi. Daha güvenilir geliyor bana
Revaninin ortalama kalorisidir o :)
Evde yaparken ne kadar şekerli yaparsan o kadar artar kalorisi
Tabii az şekerli yaparsan da ona göre azalır :)
Ben evde kek yaparken kekin içine koyduğum malzemelerin kalorisi toplayorum. Sonra keki kaç parçaya bölersem toplam kaloriyi de o kadar bölüyorumToplam 400 kaloriyse , 20 parçaya bölmüşsem her biri 20 kalori gibi. Daha güvenilir geliyor bana
benim bugünkü kahvaltım
yarım ekmek: 300 kalori
1/4 kibrit kutusu peynir: 40
3 tatlı kaşığı kadar zeytinezmesi: 200
2 domates : 28
1 bardak 2 şekerli çay : 34
602 yani
doğru mu hesapladım acaba?
kızlar ben kaçtım görüşürüzzzzzzz:87:
Zeytin ezmesinin kalorisini çok fazla hesaplamışsın.
3 tatlı kaşığı zeytin ezmesinin 200 kalori olması mümkün değil.
Diğer kaloriler doğru ama zeytin ezmesinin üzerindeki kalori değerlerine bakıp bizi de bilgilendirir misin?
100 gramında kaç kalori varmış?
25 gr 82 kaloriymiş
yani 100 gr 328 kalori