yaşım 20 canım :78:
yok kızlar sadece içinde domates sosu peynir ve nane olcakkkkk sucuk salam olsa kepekli nie yapım demi
çok az kalorin be kusum... 1000 in altına düşmeyin diyorlar... bak daha 20 yaşındasın... 15-16 yaşlarımda bir diyet yaptım aklımca diyet aç duruyordum zayıfladım amaaaa metobolizmam acayip yavaş şimdi... o yüzden diyorum yani
Buna cevap vermek zor canım çünkü kaç gr un kullanacaksın, ne kadar yağ kullanacaksın
Bence en kolay yol içine ne kattıysan kalorisini topla. Daha kesin bir yol olur.
Senin elindeki malzemeleri tam bilmediğimizden senin kadar sağlıklı bir hesap yapamayız
en güzeli cnm...
Yarınki listemi şimdiden yazayım da belki yarın vaktim olamayabilir :87:
Kahvaltıda, 100 gr lor peyniri (101 cal) ve 2 yumurtadan (150 cal) omlet, yanında 3 dilim kepekli ekmek (180 cal)
Çok az da olsa yağ eklemem lazım, onu da 50 cal sayıyorum.
Gün boyunca da 2 kutu light süt (128 cal), 1 tane ayran (100 cal), 1 simit (275 cal), 1 poğaça (180 cal)
Akşam da sadece yeşilliklerden oluşan bir salata, azıcık yağ ve limon sosu eşliğinde, onu da 150 cal sayıyorum.
Toplamda 1314 kalori ile günü kapatırım :)
süper cnm ayrıca brawo çünkü ben akşama kadar aç gezebilirim gel gel gelelim akşam dünya yesem doymuyomyani yemek de değilde çayın yanında bişiler olsa tatlı olsa diye diyeeee...
en güzeli yürüyüş... ya da spor salonu...
eve alet alam yapam zor bence
dayanamadım yedim gofreti 1200 düz hesap kaptıyom günü ...iyi hiç yoktan iyidir..
Ben evde olduğumda kesinlikle diyet yapamıyorum çünkü canım sürekli bir şeyler yemek istiyor ama dışarıda olduğumda o kadar acıkmıyorum. Daha kolay diyet yapıyorum :)
Gayet güzel kapadın günü :)