Merhaba arkadaşlar
Ben karbonhidrat diyeti topiğinden geliyorum. Aslında o diyeti çok seviyorum, uygulaması falan çok kolay ama benim bünyemle uyuşmadı bir türlü.
Ben de yediklerimi sayarak kilo vermeye karar verdim.
Günde ortalama 1500 kaloriyle başlamayı planlıyorum.
Sitenin adını özelden yazar mısınız?
kızlarrr yaa ekşi elmanın kalorisi düşük mü???
Önemsenecek kadar kalori farkı olmadığını biliyorum.
5-6 kalori fark gösteriliyor bazı sitelerde.
Ekşi elmanın normal elmadan en önemli farkı vücuttaki şeker düzeyine daha yavaş etki etmesi.
Çıtçıt hoş geldin canım :)
Kilotakibi ya da kalorisepeti diye ararsan siteler hemen çıkıyor.
1500 kaloriyle başlaman güzel olmuş, birden düşürmemek lazım
Bugün kendime hakim olamayacakmışım gibi geliyor, evde o kadar çok zararlı şey birarada ki
Hemen listemi yazayım, liste yazınca yazdıklarıma uymak zorunda hissediyorum kendimi :)
bugün yediklerim
2 dilim kepekli ekmek (normalden daha küçük dlim)
90
10 zeytin (orta irilikte)
90
5 bardak tek şekerli çay
100
300 gr yağsız yoğurt
150
elmalı turta (2 ufak ısırık)
50
sütlü az şekerli kahve
100
toplam: 580 kalori
Geriye 1220 kalorim kalmış, kendimi tutabilirsem tüm kredilerimi harcamam belki
yorumun için teşekkür ederim...Önemsenecek kadar kalori farkı olmadığını biliyorum.
5-6 kalori fark gösteriliyor bazı sitelerde.
Ekşi elmanın normal elmadan en önemli farkı vücuttaki şeker düzeyine daha yavaş etki etmesi.
Hoşbulduk canım
Ben 2 sene önce kalori sayımıyla yaptığım diyette 2 ayda 10 kilo vermiştim.
İnşallah yine aynı verimi alırım.
Bir de günde yaklaşık 200 gr kadar yoğurt tüketiyorsunuz sanırım değil mi?
canım güne iyi başlamışsın. hiç sıkma bundan sonrası için. tatlarına bakıp nefsini köreltebilirsin.
bende de tuhaf bir kabızlık var. sinir oluyorum. galiba bu hafta az kilo vericem.
Night canım ben zaten et- balık yemeği çok seviyorum. Haftada 3 gün tüketmeye bu diyette de devam edeceğim. Protein açısından bir sıkıntı olmaz.
Sütü, yoğurdu, ayranı da çok severim, yani benim için iyi oldu.
Karbonhidrat konusunda ise mesela birkaç kaşık kuru fasulye, barbunya, pilav yiyebilmek istiyorum.
Diğer diyette en çok meyve ve bakliyatı özlemiştim.
kan şekerimizi hızla yükselten ürünleri yememek lazım. yeşil elma bu yüzden daha iyi..
Ayrıca diyet ürünlerin kalorisi az ama hemen acıktırıyor yedikçe yiyesin geliyor..
cola zero nun belki kalorisi düşük olabilir ama düşünsenize 1 bardak içitiniz aman nasıl kalorisi düşük tadıda güzel bi tane daha içeyim şu kurabiyede yanında güzel gider. sonra gelsinn selilütler..
öğlen yemeğimi yedim şimdi çayımı demliyorum
bir tutam biberiye
bir tutam kekik
bir tutam mate
bir tutam yeşik çay
1 tane çubuk tarçın
4-5 tane karanfil
afiyet olsun :82:
canım güne iyi başlamışsın. hiç sıkma bundan sonrası için. tatlarına bakıp nefsini köreltebilirsin.
bende de tuhaf bir kabızlık var. sinir oluyorum. galiba bu hafta az kilo vericem.
bu arada ben her gün tartılıyom ve bugün tartıdaki sonucum çok iyi idicumaya da böyle olur inşallah aranıza 57.7 ile katılmıştım:78:
Bugün kaç kilo çıktın, çok merak ettim
Geçen hafta bende de kabızlık vardı
En kötü tarafı da kabzlık nedeniyle tartıya çıktığında kilonun sabit olması ya da fazla çıkması.
Bu durum benim motivasyonumu düşürüyor
Ama bildiğim kadarıyla sen benim kadar çok çıkmıyorsun tartıya, bu yüzden şanslısın :)
Gün boyu bitki çayı, ıspanak ve tam buğday ürünleri yersen kısa zamanda netice alırsın.
Muz ve kahveden uzak dur, kabızlığı arttırıyor.
Ben ıspanakla güzel sonuç aldım
Haşlayıp yoğurtla yiyiyorum, eğer böyle yiyemezsen ıspanak yemeği de olabilir :)
Moralini sakın bozma canım, haftaya birden rakamların azaldığını göreceksin
Night canım ben zaten et- balık yemeği çok seviyorum. Haftada 3 gün tüketmeye bu diyette de devam edeceğim. Protein açısından bir sıkıntı olmaz.
Sütü, yoğurdu, ayranı da çok severim, yani benim için iyi oldu.
Karbonhidrat konusunda ise mesela birkaç kaşık kuru fasulye, barbunya, pilav yiyebilmek istiyorum.
Diğer diyette en çok meyve ve bakliyatı özlemiştim.
bu tutamı nasıl ayarlıyorsun ben onu ayarlayamam diye korkuyorum o yüzden ilk pşet olarak içtim baya tokluk yarattı ama kilo vermemeetkisi oldu mu bilmiyorum:97:
ben gece yatarken 10 günden beri elma isrkeli ballı su içiyorum metabolizmam çok iyi benimde sorunum vardı geçenlerdedeneyin derim
bu arada ben her gün tartılıyom ve bugün tartıdaki sonucum çok iyi idicumaya da böyle olur inşallah aranıza 57.7 ile katılmıştım:78:
bu tutamı nasıl ayarlıyorsun ben onu ayarlayamam diye korkuyorum o yüzden ilk pşet olarak içtim baya tokluk yarattı ama kilo vermemeetkisi oldu mu bilmiyorum:97:
ben gece yatarken 10 günden beri elma isrkeli ballı su içiyorum metabolizmam çok iyi benimde sorunum vardı geçenlerdedeneyin derim
56.4 çıktım ama cumaya kadar fazlalaşmaz inşallah çünkü dün 57.0 çıkmıştım birden 600 gram indim:78: