Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
merhaba kizlar ben bugun kahvalti yapamadim zaten 10da kalktim kahve ictim oda tikadi bisi yiyemedim ogle yemegimi 12 de yedim:KK17:

menum:

sabah:
Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80

Ara:
Portakal 1 ADET 50

Ogle:
Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291

Ara:
Mandalina 1 ADET 50

Toplam:696 kalori

Aksamada annem etli yemek ve yoremize ait keskek die yemegimiz var ondan yapio icine tavuk eti ve 4 kasik tereyag koydu gordum gozlerimle koyarken:KK23: vazgectim yemekten :KK52: aksama bol salata yanindada ne yiycem bilmiorum ekmek yemegi istemiorum kepek yok cunku salatanin yanina ne yyebilirim sizce:26:

merhaba kizlar ben bugun kahvalti yapamadim zaten 10da kalktim kahve ictim oda tikadi bisi yiyemedim ogle yemegimi 12 de yedim:KK17:

menum:

sabah:

Ara:
Portakal 1 ADET 50

Ogle:

Ara:
Mandalina 1 ADET 50

Aksamada annem etli yemek ve yoremize ait keskek die yemegimiz var ondan yapio icine tavuk eti ve 4 kasik tereyag koydu gordum gozlerimle koyarken:KK23: vazgectim yemekten :KK52: aksama bol salata yanindada ne yiycem bilmiorum ekmek yemegi istemiorum kepek yok cunku salatanin yanina ne yyebilirim sizce:26:

canım keşkek çok besleyici bir yemek. iki yemek kaşığı yiyebilirsin bence. etse etse 200 kalori eder 2 yemek kaşığı taş çatlasın. 100 kalori de salata. toplam 300 kalori oh mis.

menum:

sabah:

Ara:
Portakal 1 ADET 50

Ogle:

Ara:
Mandalina 1 ADET 50

bbende geçenlerde keşkek yedim canım :KK49: kilomda artma da olmadı gram olarak bile eksildi hatta ama pilav 1 porsiyon çok değilmi:26: yannışsam uyarın ama:26:

canım keşkek çok besleyici bir yemek. iki yemek kaşığı yiyebilirsin bence. etse etse 200 kalori eder 2 yemek kaşığı taş çatlasın. 100 kalori de salata. toplam 300 kalori oh mis.

bilmiorumki tatlim aslinda canim hic istemior icinde et olunca sevmiorum belki ondandir ama belki kararim degisebilir:KK1:

bbende geçenlerde keşkek yedim canım :KK49: kilomda artma da olmadı gram olarak bile eksildi hatta ama pilav 1 porsiyon çok değilmi:26: yannışsam uyarın ama:26:

evt tatlim cok biliorum ekmek olsaydi pilavi hic yemiycektim kahvalti yapamadigim icin ole cok oldu aksama dengelemek icin hafif seyler yemek istiorum:KK16:

Tekrar merhaba...

Night, 1983...
Aynı sorunu paylaşıyoruz,bağırsak konusunda...
Benim ki tam sayılmasa da kısmi diyebilirim o bile feci şişlik hissi verebiliyor...

1983 canım menun cok guzel her zaman kı gıbı...
Yalnız aksam cok hafıf degıl mı? ya da genel kalorı mıktarına baktıgımızda senın ıcın bıraz dusuk degıl mı? :KK34:
Hem 1 saat nerede yuruyecen bakiyim sen bantta mı hı :KK4:
Ben 5 i 1 yerde çayını bımden alıyorum poset olarak, normalde poset caydan nefret ederım fakat tadını begenıyorum bunun, markası da doğadan, fıyatı da uygun, tavsıye edebılırım...

Keskek mı :KK52:
Bayılırım, olsa da yesek :KK56:

Ekmek yıyemedıgınız zaman pılav ya da makarna oldugu durumda kasık hesabı ıle hesaplayabılırsınız...
1 porsıyon pılav kac kasık edıyor mesela...
Ben dıyetteyken pılavımı 4 kasıkla sınırlı tutuyorum...
2 kasık pılav: 1 dilim ekmek demek ya da aşağı yukarı 70 kalorı uzerınden baz alınıyor...
4 kasık pılav 140 kalari...
Aynı hesap erişte ve makarna ıcınde rakamsal olarak gecerlı..

Son düzenleme:
Tekrar merhaba...

Night, 1983...
Benim ki tam sayılmasa da kısmi diyebilirim o bile feci şişlik hissi verebiliyor...

Yalnız aksam cok hafıf degıl mı? ya da genel kalorı mıktarına baktıgımızda senın ıcın bıraz dusuk degıl mı? :KK34:
Ben 5 i 1 yerde çayını bımden alıyorum poset olarak, normalde poset caydan nefret ederım fakat tadını begenıyorum bunun, markası da doğadan, fıyatı da uygun, tavsıye edebılırım...

Ekmek yıyemedıgınız zaman pılav ya da makarna oldugu durumda kasık hesabı ıle hesaplayabılırsınız...
2 kasık pılav: 1 dilim ekmek demek ya da aşağı yukarı 70 kalorı uzerınden baz alınıyor...

bende bimden almıştım içmiyorum şimdi:KK53:

bende pilavı 2 kaşık yiyorum dolu dolu 2 kaşık ama dün yarım porsiyon olarak saydım pirinç pilavı idi çünkü yağlı oluyo bulguru tavuk suyu ile yapıyo annem o yüzden 2 yk 80 olarak hesaplıyorum:KK49:

selam kızlar bende yeni geldim eve bu sefer sabah kahvaltı edip çıktım, oğlumun ultrasonu vardı onu yaptırdım tekrar dr çıktık oradan kbb ye Allah a çok şükür bişey çıkmadı kabakulakta değil sadece lenf bezleri daha önceki diş iltihabından dolayı biraz şişmiş zaten bizim koşturmalar arasında o şişliklerde indi çok şükür..
yaaa akaşama arkadaş toplantımız var gündüz herkes işte güçteolduğu için gece toplanalım demiş arkadaşlar pastalar börekler ben ne yapıcam şimdi :KK59: geceleri asla yemiyordum çok acıkırsam sadece bir portakal yada elma ... :KK14: hepsinden çeyrek alsam yine epey kalori eder bence ve üsrelik gece yiyince yağ oluyor vücutta.. acaba dönüş yolunda arabaya binmeyip yürüsem misanırım 2.5 kilometre ne kadar yakarım acaba :44:

2011-02-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kurabiye 19 GRAM 83.03 83.03
[2] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34 34
[3] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268 268
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[5] Maydanoz 15 gr 6 6
[6] Reçel 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35 35
[7] Zeytin (Siyah) 19 GRAM 39.33 39.33
[8] Süzme Peynir 32 GRAM 31.04 31.04
Toplam : 551.4 kal.
saat dörde kadar yediklerim aralarda bol su ve elma karanfil karabiber çayı var şu andada içiyorum onun kalorisi yoktur sanırım şekerde atmadım ...

Son düzenleme:
oh oh lısteler super kızlar bende dun 600 küsürü olan bi liste yaptım 1 kılo gıttı cunku ondan oncekı gun cok yemıstım dengelesın dıye suan 60.8 ım bı ellılerı gormek ıstıyorum:KK52:

oh oh lısteler super kızlar bende dun 600 küsürü olan bi liste yaptım 1 kılo gıttı cunku ondan oncekı gun cok yemıstım dengelesın dıye suan 60.8 ım bı ellılerı gormek ıstıyorum:KK52:

ne olursa olsun 1000 in altına düşme canım yaa ne kadar sağlıksız niye acele ediyorsun ki yavaş yavaş vermek her zaman daha sağlıklı aksi halde o kiloların sana geri dönmeside çok daha kolay oluyor ...:18::18: yada bu gibi durumlarda detoks yapabilirsin bir gün boyunca yeşillik ve bol su iç yarınsı günde 1000 in altına düşmeden devam et ödemin, fazla suyun gitmiş olur ama 600 kalori ile kalma bence :KK20:

Tekrar merhaba...

Night, 1983...

merhaba canım.

ben adaçayı içtim şimdi tadını çok sevmesem de şişlik için. derdime çare olmasını umuyorum.
akşam biraz hafif canım ama acıkmıyorum çok. benim derdim şekerleme çikolata cips falandı. onları kesince bu kadar yemekle bile doyuyorum. endişeleniyordum az mı kalori alıyorum diye ama hiç açlık hissetmiyorum ilk günden beri, göz açlığı dışında :)

evet canım bantta yürümeyi düşünüyorum 1 saat :KK17: başlarda 2 km ile 4 km arasında yürürüm. son 40 dakikayı 4.5 km ile yürürüm herhalde. yoksa içim rahat etmeyecek hiç.

canım pilavın kalorisi ekmekten çoktur. diyetisyen bana yağı tuzu tam bir pirinç pilavının 2 kaşığının 130 kalori olacağını söylemişti. domatesli makarnanın 2 kaşığınınsa 120 kalori edeceğini.

dün 1900 kalori
bugün kü listem 1300 kalori inş aşmayacağım....

bu saatten sonra sakın haa aşma canım zaten 1300 kal olmuş ben akşam misafirliğe gidicem diye 500 civarında kaloride kaldım akşam mecburen çeyrek yarım da olsa yiyicem ama yürüyerek eve geliceğimi düşünerek yakıcağımı ümid ediyorum :KK61:

selam kızlar bende yeni geldim eve bu sefer sabah kahvaltı edip çıktım, oğlumun ultrasonu vardı onu yaptırdım tekrar dr çıktık oradan kbb ye Allah a çok şükür bişey çıkmadı kabakulakta değil sadece lenf bezleri daha önceki diş iltihabından dolayı biraz şişmiş zaten bizim koşturmalar arasında o şişliklerde indi çok şükür..
yaaa akaşama arkadaş toplantımız var gündüz herkes işte güçteolduğu için gece toplanalım demiş arkadaşlar pastalar börekler ben ne yapıcam şimdi :KK59: geceleri asla yemiyordum çok acıkırsam sadece bir portakal yada elma ... :KK14: hepsinden çeyrek alsam yine epey kalori eder bence ve üsrelik gece yiyince yağ oluyor vücutta.. acaba dönüş yolunda arabaya binmeyip yürüsem misanırım 2.5 kilometre ne kadar yakarım acaba :44:

2011-02-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kurabiye 19 GRAM 83.03 83.03
[2] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34 34
[3] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268 268
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[5] Maydanoz 15 gr 6 6
[6] Reçel 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35 35
[7] Zeytin (Siyah) 19 GRAM 39.33 39.33
[8] Süzme Peynir 32 GRAM 31.04 31.04
Toplam : 551.4 kal.
saat dörde kadar yediklerim aralarda bol su ve elma karanfil karabiber çayı var şu andada içiyorum onun kalorisi yoktur sanırım şekerde atmadım ...

canım çok geçmiş olsun. çok şükür kötü bir şey yokmuş. gözün aydın.

canım hepsinden azıcık ye. bütün servis edinlenler 1000 kalori olsa. sen çeyreğini yesen 250 kalori eder. 2.5 kilometre yürüyerek de 100 kalori yakarsın. yarın yürürsün hem bugün yürüyemesen de. dert etme hiç.

bu saatten sonra sakın haa aşma canım zaten 1300 kal olmuş ben akşam misafirliğe gidicem diye 500 civarında kaloride kaldım akşam mecburen çeyrek yarım da olsa yiyicem ama yürüyerek eve geliceğimi düşünerek yakıcağımı ümid ediyorum :KK61:

haklısın canım aşmayacağım...

canım çok geçmiş olsun. çok şükür kötü bir şey yokmuş. gözün aydın.

canım hepsinden azıcık ye. bütün servis edinlenler 1000 kalori olsa. sen çeyreğini yesen 250 kalori eder. 2.5 kilometre yürüyerek de 100 kalori yakarsın. yarın yürürsün hem bugün yürüyemesen de. dert etme hiç.

ohhhhhhhhhhh :KK66: çeyrek yicem hepsinden söz içim rahatladı canım sağol hiç yememem gerekiyormuş gibi hissediyordum öyle şartlandırmışım ki kendimi gece asla yememeye neyse bu gece çeyrek kaçamağı yapayım bir daha olmaz :KK61:

sağol canım evet kötü bişey çıkmadı çok şükür :KK16:

ne olursa olsun 1000 in altına düşme canım yaa ne kadar sağlıksız niye acele ediyorsun ki yavaş yavaş vermek her zaman daha sağlıklı aksi halde o kiloların sana geri dönmeside çok daha kolay oluyor ...:18::18: yada bu gibi durumlarda detoks yapabilirsin bir gün boyunca yeşillik ve bol su iç yarınsı günde 1000 in altına düşmeden devam et ödemin, fazla suyun gitmiş olur ama 600 kalori ile kalma bence :KK20:

evet dogru dıyosun dun elım ayagım tıtredı:18: zaten 50 yı goreyım haftada 1 kılo vermeye calıscam tavsıyerlın için tesekur ederımEn Büyük KK

X