Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Bengicim misafirin varsa kalori limitini arttır, tıpkı benim gibi :)
Ama kesinlikle boşver ne olursa olsun deme, o zaman insan 3000 kaloriyi bulabiliyor :KK59:
Normalde 1200 alacaksan, misafir olduğu zamanlar 1600-1800 kalori al ve daha hareketli olmaya çalış.
En kötü ihtimalle sabit kalırsın, kilo almazsın :)

Ben 0.1 yağ oranına sahip (yani nerdeyse yağsız) bir yoğurt yiyiyorum.
Light yoğurtlardan daha da yağsız bu yoğurtlar.
Ben şimdiye kadar Pınar, İçim ve Sek markalı yoğurtlar buldum.
İçlerinden fiyat olarak en uygunu Sek.
650 grlık kutusu Şok marketlerde 2.20 lira.
Reklam gibi oldu ama maksadım yardımcı olmak, umarım senin de diğer hanımların da işine yarar canım :KK16:

çok haklısın arkadaşım 2500 buldum zaten :KK70: neyse bugünden itibaren dikkat edeceğim. 1000 üzerine çıkmayarak haftayı telafi edeceğim..
bende reklam yapayım sek in yoğurdu çok lezzetli oluyor. diyet ürünlerinde sağlıksız olduğu tartışılıyor biliyorsunuz..

saat 22.00 gibiydi... kantinde oturmuş bi yandan yeşil çayımı yudumluyor, bi yandan test çözüyor, bi yandan sülüman ı izliyordum ki tel im çaldı... arayan arkadaşımdı...başladık konuşmaya.. konu tartışmalara, gergin yerlere geldi daha doğrusu onun karamsarlıklarıydı o kadar bunaldım ki o an ne ara elime aldım o ülker çikolatalı gofreti, ne ara yedim anlamadım :S 221 kcal kadarmış yani bugün 1600 kcal a yaklaştım :S o yüzden bu saatte hala ayaktayım... yatıcam ş,mdi ama :KK43:

oh oh götür çikolataları.. kızlar en iyisi şekeri az sütlaç yapmak. sitedeki sütlacın kalorisi fazla siz ayrıca kullandığınız malzemelerin kalorisiyle bulun..
günaydın bu arada :KK1:

Son düzenleme:
Canım ben bir zamanlar bu diyeti yaptım, biliyorsun ara ara da yapıyorum.
Herkes tecrübelerini paylaşsın istedim :)
Ben pek katkıda bulunamıyorum ama birçok arkadaşın bu sayede kilo vermiş olduğunu gördük başlık sayesinde :)
Kalorilerle ilgili siteyi de özelden göndericem :KK16:

bana da özelden site ismini gönderir misiniz?
teşekkürler :79:

Kahvaltı
Zeytin (yeşil) 25 GRAM 36
Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
Taze Kaşar (%34 yağlı) 10 GRAM 26.5
Salam 2 DİLİM 58
Kızarmış Ekmek 4 DİLİM 140

Öğlen
Hardal 20 GRAM 3.6
Ton balığı (konserve) 80 GRAM 212.8
Marul Salata 1 PORSİYON 93

Ara öğün
Portakal 1 ADET 50
Lokum 25 GRAM 60
SUSAMLI GALETA-UZUN 3.5 adet 157.5
Akşam
Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
Elma 1 ADET 60

Aerobik 20 dak 119.7
Toplam : 1072.7 kal.

günaydın kızlar,

iyi geçer bugünümüz umarım.

serapçım çok geçmiş olsun canım. için ferah olsun.

filizcim o kola ligt koladır büyük ihtimalle. normal kolanın kalorisi çok.

Cümleten günaydın... :KK3:
Tartı moralımı bozmaya devam edıyor ama cok cıddıye alıyorum desem yalan...
Bilemıyorum ya ödemım var ya da tartı bozuk cunku cıdden ınceldıgımı bılıyorum :KK8:

Bilemıyorum ya ödemım var ya da tartı bozuk cunku cıdden ınceldıgımı bılıyorum :KK8:

canım eğer inceldiğini hissediyorsan artık yağ kütlen azalmayı sona erdirmiş ve kas kütlen artıyordur. sen de yakında 50 kilo gibi gözüken 60 kiloluk insanlardan olacaksın demek ki :) tartının böyle yaptığı durumlarda mezuraya başvur. o kesin sonuç verir.

canım eğer inceldiğini hissediyorsan artık yağ kütlen azalmayı sona erdirmiş ve kas kütlen artıyordur. sen de yakında 50 kilo gibi gözüken 60 kiloluk insanlardan olacaksın demek ki :) tartının böyle yaptığı durumlarda mezuraya başvur. o kesin sonuç verir.

Evet canım ölçülerde azalma var ama tartıya yansıması yok...
Kimi zaman almış gibi bile gözüküyorum...
Kısmi bağırsak sorunu cekıyorum ve regl donemım yaklasıyor, etkısı buyuktur...

Motıvasyonun ıcın cok tesekkur ederım :KK16:

Evet canım ölçülerde azalma var ama tartıya yansıması yok...
Kimi zaman almış gibi bile gözüküyorum...
Kısmi bağırsak sorunu cekıyorum ve regl donemım yaklasıyor, etkısı buyuktur...

Motıvasyonun ıcın cok tesekkur ederım :KK16:

regl dönemi çok sinir hakikaten.
rica ederim arkadaşım.

Canım nerdeyse aynı zamanda baslamısız, ben de 25 ocakta başladım. Benim de 3 - 3,5 arasi gitmiş. Başladığım gün şişlik vardı ondan yarım kiloyu saymasak daha ii olur. Duz hesap 3 diebilirim. Ben de duzenli besleniyorum ama sporu cok da duzenli yapamıyorum. Aslında verdiğimiz kilo gayet ideal haftada 1 kg. Ben bazen ümitsizliğe kapıldıgımda "vucudum yeni kiloma adapte olmaya calisiyor, karamsar olma, iyi bi şey aslında daha kalıcı olacak bu sefer" diyorum :) Sen de boyle dusun canım :KK66:

cok saol tatlim aciklamalarin icin bende onemsemiorum artik yavas yavas gitsin bidaha gelmesin demi yine ben tempoma devam edicem dun yuruyus yapamadim misafir vardi evde tuzlu kuru pasta yaptim bide detoxs yapiodum inanirmisin hic kacamak yapmadim hicde canim cekmedi bitane komsumuz var oda vardi kizi trde evlendi trde kaldi onceden burdaydi bekarken simdi 59 kiloya dustus bebegi feln var telefonda beni soruomus nasil zayifmi die anneside senin bekarki halin gibi diomus kiz bekarken 70e inemezdi ben bugune kadar hic yetmisin yedisini bile gormedim dun morelimi bozdu sinir kadin yaa zaten iki kelime konusursa teki kesin yalandir ole brisi yani pekde takmiorum kafama misafirdir misafire saygim sonsuz :KK1:yoksaaaaaaaaa derdim dicemi:KK60:

tatlim regl donemin yaklasioda odem toplamissan bir gun detoxs yap at butun vucudundan odemleri hemde cok rahatlarsin ben dun yaptim ondan onceki gun karnim patlicak gibiydi sisti cok rahatsz oldum agrilar girmeye baslamisti dun detoxs yaptim bugun cok rahatim allaha sukur:KK16:

mezura ne tatlim doktor felanmi:26: cahillimi mazur gor :KK1:

Listelerde cola dikkatimi çekti kalorisi 0.66 çok şaşırdım bu kadar azmı

Light kola tatlandırıcı ıle yapıldıgı ıcın kalorısının olmaması cok normal...
Light da olsa gunde 1 bardaktan fazlası dıyette onerılmıyor... :KK34:

Light colaların kalorisi neredeyse yok, çok düşük ama tatlandırıcı içeren tüm ürünler kalorisi olmamasına rağmen insülin seviyesini yine yükseltiyor. Bu durumda da vücut yağ depolama mekanizmasını çalıştırmaya devam ediyor. Önemli olan insülin seviyesi ile çok oynayan yiyeceklerden uzak durmak.

çok haklısın arkadaşım 2500 buldum zaten :KK70: neyse bugünden itibaren dikkat edeceğim. 1000 üzerine çıkmayarak haftayı telafi edeceğim..
bende reklam yapayım sek in yoğurdu çok lezzetli oluyor. diyet ürünlerinde sağlıksız olduğu tartışılıyor biliyorsunuz..

Canım sağlık açısından etkilerini bilmiyorum.
Yediğimiz her şey sağlık açısından riskli olmaya başladı zaten, öyle bir dönemde yaşıyoruz.
İnsan yediği meyve-sebzeden, tatlıdan-tuzludan her şeyden şüpheli maalesef :KK58:

günaydın arkadaşlar:KK16::KK16:

Günaydın canım :KK16:

saat 22.00 gibiydi... kantinde oturmuş bi yandan yeşil çayımı yudumluyor, bi yandan test çözüyor, bi yandan sülüman ı izliyordum ki tel im çaldı... arayan arkadaşımdı...başladık konuşmaya.. konu tartışmalara, gergin yerlere geldi daha doğrusu onun karamsarlıklarıydı o kadar bunaldım ki o an ne ara elime aldım o ülker çikolatalı gofreti, ne ara yedim anlamadım :S 221 kcal kadarmış yani bugün 1600 kcal a yaklaştım :S o yüzden bu saatte hala ayaktayım... yatıcam ş,mdi ama :KK43:

İnsan gergin olduğunda yemek yemek istiyor ama yanında salatalık bulundur böyle zamanlarda :)
Yurtta salatalık filan alabilirsin kendine, konuşma hararetlendiğinde kemirmeye başla :KK1:
Hem çok kalori almyorsun hem de mide doluyor emin ol :)

X