Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Nightcim walla beni öyle bi gaza getiriyosun kiiii yoğurt konusunda canım....

bugün menümü yazamayacağım wakit yok
1400 civar ve 200 kalori sporda yatım..

Yarın günümüz var inşallah az yiyeceğim...
1 adet talaş böreği ( evde yapılan) kaç kaloridir ??
350 kalori olabilirmi??

Artık sabahla öğlen öğününü bir yaparım..
olmadı sabah 200 grlık light yoğurt yerim..

Herkese selamlar ve iyi geceler...

iyi geceler arkadaşım :)

canım yarım porsiyon yoğurtlu makarna bile 273 kalori yapıyor seninkide ancak yarım porsiyondur ..

hoşgeldin arkadaşım umarım sende bizler gibi faydasını görür kendini bu atmosfere kaptırırsın çevremdekiler gr hesaplarımla dalga geçmeye başladılar artık :26:

Tatlım bu menü ne böyle amannnn korkutma beni günlük bu kadar kalorimi aldın sen zaten 50 kilo olmuşsun dikkat etmen gerekir.... yoğurt bu topikte çok ilgimiz genelinde bende başladım hatta içine dereotu karıştırarak yiyorum tok tutuyor bu sayede hem de faydası çok her ikisininde , teşekkürler canım bu paylaşımın için ama sen yine şu kalorini yükselt derim ben

selam canım evet kesinlikle 1000 kalorinin altına düşmemelisin diyete yeni başlıyor olsaydım ben 1500 den başlar yavaş yavaş bine kadar azaltırdım ama o zaman bilinçsizdim hemen vermek istedim bende 700 kalorilik diyet uyguladım ama sağlıksız şimdi 1000 in altına düşmemeye çalışıyorum ...

hayırlı uğurlu olsun canım her ikinizede Rabbim bir ömür mutlu etsin ne güzel günler en güzel günleriniz doya doya geçirmeye bakın o yüzden kendinizi sakın sıkmayın şu diyet konularında kalorinizi bilin aşmayın sağlığınızdan olmayın aman aman eminimki ikinizde çok çok güzel gelinler olucaksınız

Son düzenleme:

canım talaş böreğini milföy hamuru olarak hesaplayabilirsin içeriği aynı ..
sanada iyi geceler anım

canım ne güzel vermişsin bende çooook mutlu oldum senin adına misafirlerin olmasına rağmen yoğurt aksamamış bravo zaten kilonun gitmesine sebep yoğurdun etkiside büyük hep sağlıklı şeyler yemişsin ağır hiç birşey yok tebrik ediyorum senin giden kilolar hedefine ulaştığında sabitlenip kalıcak bence kesin kilo kitleme olayını sen başarırsın bu gidişle geri alım asla olmaz sende

Bengi seni şimdi görebildim, hoş geldin

hoşbuldummm...
dün acayip fazla kaçırdım hiç yazmıyayım ne yediğimiz ama 2200 kalori aldığımı söyleye bilirim. bugünde kötü geçecek sanırım çünkü misafirim var. ama daha sonra en fazla 1200 kalori hedefim.. hadi bakalım...

Günaydınn arkadaşlar...

Ben bu hafta hiç rejim yapamadım.. haftasonu bozunca toparlayamadım.. sanırım cuma günü fazla çıkıcamm

bu arada bu yoğurt olayını nasıl yapıosunuz öğle veya aralarda ne kadar yiyiosunuz.. bir de tam yağlı mı yoksa light yoğurt mı?

çok mutluyum dayanamadım tartıldım 5 gündür o kadar dikkat etmediğim halde 0.5 kilo gitmiş bu sabah yarım tahıll simit yedim hiç bir yerde yok kalorisi kaç kaloridir.

kızlar size bazılarının bildiği ama bilmeyenlerinde olabileceği bir çay tarifi vermek istiyorum..
ben epeydir içiyorum tadıda çok güzel.. bugünlerde yine popüler oldu bu çay.

1 adet elma (soyulmamış ve çekirdekleri alınmamış)
yarım limon (yine soyulmamış)
2 adet çubuk tarçın
6-7 adet karanfil
5-6 adet tane karabiber
2.5 kupa su
bunları koyun tencereye kaynatın 5 dk falan sonra için bi güzel süzüp ertesi günde içebilirsiniz..
metebozimayı hızlandırıdığı söyleniyor. şahsen ben çok seviyorum tadını falan akşamları siyah çay içmekten iyi oluyor.
bu akşam fırında hamsi buğlama yapmayı planlıyorum canınız çekmesin :

canım çok teşekkürler. ben baya şişirmişim o zaman makarnayı. neyse, sağlık olsun :)

iyi dileklerin için de sağol canım. inşallah hepimiz bir ömür boyu mutlu oluruz. stres olmamak, sakince tadına varmak önemli. gelinlik sadece bir aksesuar. evleniyor olmamızdan önemli değil. elmayla armutu karıştırmamak lazım o yüzden. çünkü düğün sadece güzel görüneceğimiz bir tören değil, tek anlamı bu değil. hayatımızın dönüm noktası. gereksiz baskılarla, moda terörüyle helak olmanın alemi yok.

çok teşekkür ederim canım tekrar desteğin için.

günaydın canım. toparlarsın zamanla, endişelenip suçlulukla daha fazla yeme yeter ki :) yoğurt ben çok yiyemiyorum, ama arkadaşlar anlatır, özellikle night.

çok mutluyum dayanamadım tartıldım 5 gündür o kadar dikkat etmediğim halde 0.5 kilo gitmiş bu sabah yarım tahıll simit yedim hiç bir yerde yok kalorisi kaç kaloridir.

çok sevindim canım :) devamı gelicek inşallah. simidi de normal simit sayabilirsin bence. kalorisi zaten çok değişmez. sadece tahıllı olduğu için tok tutar.

ah keşke elma yeyince deli gibi acıkmasam. bu tarifin methini hep duyuyorum ama yapamıyorum. ellerine sağlık canım.

afiyet olsun canım, sağlık olsun :)

çok teşekkürler

ben bu kürü yapmıştım ama karabiberi çok koymuşumonu bitirene kadar neler çekmiştim
ben her gece yatarken sirkeli ballı su içiyorummetabolizmam çok iyisizde yaapabilirsiniz

evet ama kararlıyım bugün bomba gibi geliyorum
güzel sağlıklı menümle beraber hehehehe

evet kararlı olmak çok önemli, bugün çok güzel geçicek senin için arkadaşım :)

inşallah bi şey sormak istiyorum dün diyet başarı oykülerini okudum.bir arkadaşımız sabah ara öğlen ara şeklnde beslenmş ve akşam hiç bi şey yememş bu şeklde çok güzel zayflamş sizce msntıklmıdır?

bence kişiden kişiye değişir ama uzun süreli böyle devam edemez insan. sanırım pek uygulanabilir değil o yüzden. ben uygulayamam en azından.

kizlar bugun sabah dayanamadim tartildim 62 kilogeldim 2 haftadir sadece 700gr gitmis neden ama okadarda dikkat ettim hergun duzenli yurudum en az 40dk yurudum bazen 2 saati bile buldu neden bole gosterio tarti ben diyete 26ocakda basladim 22 gun olmus ben sadece 3 kilo verdim nerde yanlis yapiorum acaba yardim edinmorelim bozuldu ben 61 i gormek istiodum bugun yuzde 90 61i gorucem saniodum

gayet normal kilo veriyorsun hemde sağlıklı üzülmeni gerektiren hiç bir şey yok normalde ayda 4 kilo vermek gerekiyorumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…