Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gayet normal kilo veriyorsun hemde sağlıklı üzülmeni gerektiren hiç bir şey yok normalde ayda 4 kilo vermek gerekiyorumuş
hoşbuldummm...
dün acayip fazla kaçırdım hiç yazmıyayım ne yediğimiz ama 2200 kalori aldığımı söyleye bilirim. bugünde kötü geçecek sanırım çünkü misafirim var. ama daha sonra en fazla 1200 kalori hedefim.. hadi bakalım...
bu arada bu yoğurt olayını nasıl yapıosunuz öğle veya aralarda ne kadar yiyiosunuz.. bir de tam yağlı mı yoksa light yoğurt mı?
inşallah bi şey sormak istiyorum dün diyet başarı oykülerini okudum.bir arkadaşımız sabah ara öğlen ara şeklnde beslenmş ve akşam hiç bi şey yememş bu şeklde çok güzel zayflamş sizce msntıklmıdır?
kizlar bugun sabah dayanamadim tartildim 62 kilogeldim 2 haftadir sadece 700gr gitmis neden ama okadarda dikkat ettim hergun duzenli yurudum en az 40dk yurudum bazen 2 saati bile buldu neden bole gosterio tarti ben diyete 26ocakda basladim 22 gun olmus ben sadece 3 kilo verdim nerde yanlis yapiorum acaba yardim edinmorelim bozuldu ben 61 i gormek istiodum bugun yuzde 90 61i gorucem saniodum
Ben de 1983 gibiyim, akşam yemek yemeden dayanamam :)
Zaten en çok açlık hissettiğim zamanlar akşam vakitleri.
Aç kalmam imkansız
Bence mantıklı bir yöntem değil.
Akşam en geç 18'de yemek, ağır ve kalorili şeyler yememek mantıklı da aç kalmak doğru değil bence.
kizlar bugun sabah dayanamadim tartildim 62 kilogeldim 2 haftadir sadece 700gr gitmis neden ama okadarda dikkat ettim hergun duzenli yurudum en az 40dk yurudum bazen 2 saati bile buldu neden bole gosterio tarti ben diyete 26ocakda basladim 22 gun olmus ben sadece 3 kilo verdim nerde yanlis yapiorum acaba yardim edinmorelim bozuldu ben 61 i gormek istiodum bugun yuzde 90 61i gorucem saniodum
canım vereceğin kilo çok fazla olmadığından yavaş ilerliyorsundur. emin ol bu yaptığın geri kilo alma riskini en aza indiriyor. yavaş yavaş, bebek adımları
bugünkü menüm herkes ekliyo bende ekleyim dedim
sabah yarım tahıllı simit 137
dil peyniri 45
et döner 100 gr 210
lavaş 100
yürüyüş 30 dk -153 kalori
şimdi ben yürüyüş yaptığım içn toplam kaloridn düşmelimiyim eğer öleyse daha kolay ye ve spor yap
Kilo vermenin temeli beslenme ama sporla desteklersen daha güzel sonuç alıyorsun :)
Spor yapıyorum diye kalorisine dikkat etmezsen de olmuyor maalesef, o zaman sadece sabit kalabiliyorsun.
Kilo vermek için belli bir kalorinin üstüne çıkmamak şart.
Sporla günde 250-500 kalori yaksak kardır :)
Kalori sayımı ile uğraşmak istemeyenler kalori sayımı yapan siteleri kullanabilirler. Ben öyle yapıyorum. Genelden site ismi vermek uygun olmaz ama isteyenlere özelden site ismini söyleyebilirim.
mrhba sitenin ismine nasıl ulaşabilirim birde bu diyeti yapalı üçüncü günüm ama nerdeyse iki kilo eksik çıkıyor tartıda şöyleki 1100 kalorilik şu bence çok önemli hadi verdik diyelim kızlar ömrümüzün sonuna kadar bir dilim ekmekle olmaz sabitlemek için napabiliriz çünkü sürekli alıp vermek çok zararlı
bugün biraz fazla iştahlıyım. yediklerimi şimdiden yazmazsam akşama kesin unuturum arada bir şeyler.
sabah;
1 kase mercimek çorbası, avuç kadar ince pide, 3 adet bisküvi, 1 şekersiz çay 420 kkal.
öğle;
11 tane etli yaprak sarma, 1 yemek kaşığı yoğurt 350 kkal.
ara;
şekerli türk kahvesi, 50 kkal
2 adet yulaflı biskuvi 100 kkal.
şimdilik toplam 920 kkal. dün ayak kemiğim ağrıdığı için bugün spor yok.
akşama şöyle 400 kkallık bi öğünle geçiştirebilsem bari.
Canım şu zamana kadar öyle çok kalori almamışsın, en iştahlı halin bu mu :)
Bir de beni gör iştahlı olduğum zamanlar, dünyayı yesem doymuyorum
Canım şu kiloya göre günlük kalori ihtiyacını nerden hesaplıyorsun?
Ben birkaç siteden hesapladım ama hepsi farklı sonuçlar veriyor.
Senin tavsiye edeceğin bir site var mıdır?
* Bugün isteyerek protein ağırlıklı beslendim.
bugün yediklerim
200 gr light ton balığı
220
650 gr yağsız yoğurt
325
ev keki
225
çeyrek porsiyon kebap
225
kıtır ekmekli akdeniz salatası (biraz yağlı gibiydi, kalorisini fazla tuttum o yüzden)
200
tek şekerli 3 bardak çay
60
2 portakal
100
akşam son olarak
1 kase yayla çorbası
115
çoban salatası
100
toplam: 1570 kalori
saol canım. aslında çok tokum ama sadece göz açlığı benimki. sürekli yemek istiyorum bugün. normalde öbür günler acıkmıyorum ve canım bir şey istemiyor. benim tek sorunum abur cuburdu. onları kesince doyuyorum yemeklerle.
senin listen harika. protein çok güzel, almaya devam et.
canım aslında ben osman müftüoğlunun yazısından aldığım formülü uyguluyorum. o günkü alman gereken enerji = o günkü kilon * 30
yani ben bugün = 97*30=2910 kalori almalıymışım.
kilo vermek içinse ideal kilo*20 formülünü uyguyluyorum. bunun altına inmemek ve üstüne çıkmamak yeterliymiş.
aslında şimdiki kilomu*20 bazal metabolizma hızımızı verirmiş. fiziksel aktivite hızımıza göre 1.3 ile 1.5 arası bir rakamla çarparak günlük kalori ihtiyacımızı bulmamızı sağlayan bir formül de var.
bunlar dışında özellikle çok beğendiğim bir site yok arkadaşım. bir nutrition dataya bakıyorum arada girip.
Bu bilgiler çok kıymetli, çok teşekkür ederim arkadaşım