Afiyet olsun :)
Allah oğlunu sana ve eşine bağışlasın canım, en mutlu günleri de görün inş
6 yemek kaşığı makarna 1 kaşık yoğurt 450 etmez bence :26:
Bence listen dengeli canım ama daha önce de söylediğim gibi kalorisi az geliyor bana :44:
Ama birkaç gün için bu kadar az kalori alıyordun, söylemiştin o yüzden sorun yok bence, afiyet olsun :)
Arkadaşlar merhaba
Geldım burdayım, üç günlük aranın ardından...
Epey hareketlı gectı bu hafta, hem beynen hem ruhen...
Nişanlımla farklı sehırlerdeyız zaten fakat gırdıgı bır sınavı kazanması netıcesınde benım gelın gıdecegım sehır degıstıhem de üç gun ıcınde...
Hem saskınlık hem sevınc derken ıhmal ettım burasını...
Kusuruma bakmayın emı...
Sayfaları dondum okudum ama masallah o kadar paylasım yapılmıs kı hangısınden baslayacagımı sasırdım, basa cıkamadım, bugunden baslayım dedım ben de...
Mazur gorun...
merhaba arkadaşım. çok sevindim sevindirici şeyler olmasına. inşallah her şey gönlünüze göre olur.
merhaba kızlar, listeler çok iyi. serapcım zeytinyağı bilgisi için çok saol. keşke ben de sevebilsem şu mereti.
ben de dün tartı meselesini duyunca gittim en yakın şoka fakat bulamadım. çok üzgünüm
hepinizi çok seviyorum kızlar. öğleden sonra yazarım inşallah, şimdi çıkmam lazım.
günaydınnnn arkadaşlar...
hepinizin geçmiş kandili ve sevgililer günü kutlu olsun..
dün haftasonu yazılanalrı okuyayım derken burda yazamadım bilee.. :) topic inanılmaz hızlı ilerlior hala okumadığım sayfalar var..
bu arada kızmayın ama cumartesi gününden beri benim rejimm berbattttttt... hiç kalori saymadım hiç bakmadım.. pazar gnü pastalar dün kandil simitleri çikolaralar derken perişan oldum yine çok üzgünümmm çok ama bugün toparlanıcam ..
akşamada misafir var nasıl olucak bilmiorummm..
nesfitt alayım dedim bununda ne çok kalorisi warmış güya rejim için anlamadım ben yaa çok mutsuzummmmm
Kilonla orantılandığında listen çok güzel canım
Umarım böyle devam edersin :)
merhaba arkadaşım ben de senin vesilenle unuttuğum kandil ve sevgililer gününü kutlayayım arkadaşların.
canım hiç mutsuz olma. ara vermiş say. böyle durumlarda metabolizman şaşırmış olur. ki bu gerekli diyet yaparken. ilk fırsatta yeniden başlarsın. yeter ki suçluluk hissedip yemek yemeye sarma.
merhaba arkadaşlar bende bir süredir sizin kullandığınız siteyle kalori sayıyordum. şimdilik 1 kilo vermiş olsamda bu yöntem benim için ideal. kk de bu konunun olduğunu bugün gördüm. ben de aranıza katıldım..
sevgiler..
hangi siteden bakıyosunuz arkadaşlar kaloriler için
3 günlük bi aradan sonra slmmm arkadaşlar...önce bana yardım eden ve beni düşünen arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim...ilk 2 gün saçma bi hırsla aşağı yukarı 400-600 kalori aldım,ama sözünüzü dinleyip kalorimi yükselttim... şu ana kadar 1.750-2 kg vermiş gibi duruyorum,sporada devam ediyorum,bugünden itibaren tekrar düzgün bi şekilde yiyerek burada yazmaya dvm etcem
kızlar ben öğlen mantı yedim kaç kaloridir
öğlen
[1] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[2] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON115
sabah
[3] Zeytin (yeşil) 16 GRAM 23.04
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[5] yumurtalı ıspanak 1 porsiyon 206
Toplam : 426.54 kal.