Arkadaşlar kandliniz mübarek olsun ....
birde şok marketlerde sinbonun dj mutfak tartıı 14,9 ilgilenenlere duyrulur ben az önce gördüm eşim gelsin gidip alıcam
birde şok marketlerde sinbonun dj mutfak tartıı 14,9 ilgilenenlere duyrulur ben az önce gördüm eşim gelsin gidip alıcam
Merhabalar...
Özledim ya hepinizi...
O kadar paylaşım yapılmış ki nasıl okunup bitecek bilmiyorum :2:
kızlar bugun 1 tane buyuk lahmacun yedım normallerı 250-300 kabul edılıyo ama ben buyuk oldugu ıcın 500 dedım 2 teneke kola ıctım ıkıs toplam 296 kalorı bırazda cıkolata yedım yanı 1000 e tamamladım baska yemıcem bugun kotu oldu ama canım cok cektı sabah 61.3 dum bakalım yarın kaç çıkcam
kızlar bugun 1 tane buyuk lahmacun yedım normallerı 250-300 kabul edılıyo ama ben buyuk oldugu ıcın 500 dedım 2 teneke kola ıctım ıkıs toplam 296 kalorı bırazda cıkolata yedım yanı 1000 e tamamladım baska yemıcem bugun kotu oldu ama canım cok cektı sabah 61.3 dum bakalım yarın kaç çıkcam
Serapçım tek kelimeyle harikasın
Ben de bugün dijital tartı aramaya çıktım, 32 liradan aşağı bulamadım.
Sinbo'nun tartsı yoktu ama benim için markası önemli değil yeter ki işimi görsün :)
Çok çok teşekkür ederim, harikulade bir haber, hemen gidip alıyorum
keşke ayranı tercih etseydin Nur cum ben de colayı seviyorum ama biraz daha beklemeliim en azından hedef kiloma gelinceye kadar.. neyse kalorin 1000 i geçmemiş bence en az bir saat spor yapmalısın...
Lahmacunu 500 kalori olarak mı hesaplattın?
Bana fazla geldi.
Ne kadar büyük bu lahmacun
ben eşimi bekleyemedim koştum aldım zaten sokağın köşesinde 20 mt bile değil kızım uyurken beş dakka içinde gittim geldim bir tane kalmıtı ne yapım oda gitmesin dedim
Herkesin kandili mübarek olsun hanımlar
Serapçım kandil tebriğin için kendi adıma teşekkür ederim canım
airlikfeer -
Alıntı serapkayra kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kendi adıma teşekkür ediyoorum tatlımbende herkezin kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum
bence cok ıyı yapmıssın tartı olayı cok guzel gule gule kullan
Bu aralar iştahım açıldı.
Birazdan menümü yazınca da göreceksiniz
Acaba şu 1 haftayı 1800-2000 kaloriyle geçirsem 0.5 kg gider mi?
Hiç diyet yapamamaktan iyidir 2000 kalori almak, değil mi? :26:
Misafirlerimiz var ve kendime ne kadar engel olabilirim bilmiyorum :)
Bu aralar iştahım açıldı.
Birazdan menümü yazınca da göreceksiniz
Acaba şu 1 haftayı 1800-2000 kaloriyle geçirsem 0.5 kg gider mi?
Hiç diyet yapamamaktan iyidir 2000 kalori almak, değil mi? :26:
Misafirlerimiz var ve kendime ne kadar engel olabilirim bilmiyorum :)