Merhabalar...
Özledim ya hepinizi...
O kadar paylaşım yapılmış ki nasıl okunup bitecek bilmiyorum :2:
1983 evet canım bana da o liste çok mantıklı geliyor ve çoğu zaman yararlanıyorum...
Örneğin öğle yemeğinde bezelye yedim bunu ordan hesaplattım, kaşık usulü
kızlar sizce kandil simidi kaç kaloridir?
bunu çok iyi biliyorum işte kandil simidine bayıldığım için kalorisini daha önce hesaplamıştım 1 tanesinde 80 kalori var tatlım
çok teşekkür ederim canımçok makbule geçti :)
sabah; 6 kaşık makarna, 1 kaşık yoğurt 400 kalori
öğle; 2 kandil simidi, 1 kibrit kutusu peynir 300 kalori
akşama allah kerim. eve misafir geldi hem de habersiz. inşallah erken gider de spor yapabilirim. öyle sinirliyim ki. ne düşüncesiz insanlar var ya.
rica ederim tatlım ne demek
makarnayı sbahtan yemen daha iyi akşama kadar hareketli olursan yakarsın inş :78:
canım ya bende sinir olurdum haklısın boşver gider gitmez spor yaparsın inş
çok teşekkür ederim canımçok makbule geçti :)
sabah; 6 kaşık makarna, 1 kaşık yoğurt 400 kalori
öğle; 2 kandil simidi, 1 kibrit kutusu peynir 300 kalori
akşama allah kerim. eve misafir geldi hem de habersiz. inşallah erken gider de spor yapabilirim. öyle sinirliyim ki. ne düşüncesiz insanlar var ya.
evet canım akşam bir salatayla geçiricem. kadın şimdi gitti. birazdan spora başlarım hehe.
1 tane kuru patlıcan dolması 284 kaloriymiş canım şimdi baktım
bu bir tanenin kalorisimiymiş
benimki zeytinyağlıydı ama:44:
bir yanlışlık olmasın.doğruysa bittim ben yaaa:18:
64 üm 60 olmama lazım
En nefret ettiğim şeylerin başındadır habersiz misafir
sadece salata yeme tatlım meyve filanda ye hem sporda yapcakmışsın madem
1 tane kuru patlıcan dolması 284 kaloriymiş canım şimdi baktım
bu bir tanenin kalorisimiymiş
benimki zeytinyağlıydı ama:44:
bir yanlışlık olmasın.doğruysa bittim ben yaaa:18:
tatlım gir buraya kendin bak istersen hem daha iyi hesaplamış olursun
http://www.formdakal.com/tr/tarifler/yemekler.asp?id=23
ben de nefret ederim. hayır bi gün öncesinden haber ver. sabah 11de arayıp 12de gelip germe insanları de mi. neyse ki gitti.
meyve de yerim canım. bir de salatayı ekmeksiz yiyemiyorum. biraz da ekmek yerim. saol çok
e insanlar işte tatlım ya nlarmı senin halindenboşver napcan
tamam ama kepekli ekmek ye 1 dilimide geçmesin bak makarna da yemişin ona göre hee
rica ederim naptımki :78:
bikaçgün evde değildim canım ynede cuma 1 saat girip listeyi güncelledim ama çoğu kişi yazmadı kilosunu ya... neredeler bunlar .. haftayada yazmazlarsa listeyi yeniliycem diğerleri diskalifiye olacak
gizemcimmm merhaba tatlım nerelerdesin sen bakim çok özledim seni :78:
olsun sağlık olsun tatlım bugünlerde fazla kaçırdık hep ama toparlıycaz bu hafta inş
afiyet olsun canım benim
haftasonu kaçırıyor insan canım. haftaiçi sıkarız biz de.
canım büyük geçmiş olsun...
witaminli şeyler ye ki kendini toplayabilesin canım
Bu arada bebeklerimiz aydaş...
benimde dünya tatlısı bir oğlum var....
nightwinglover -
Alıntı serapkayra kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
selam arkadaşlar ben bugün çok kötü rahatsızlandım , bir hafta aradan sonra tekrar spora başlayınca, çok soğuk ve şiddetli rüzgara maruz denk gelince bu porbni mahfetti zten sanırım vücut direncimde düştü bu ara benden size tavsiye aman 1000 kl altına düşmeyinölüyorum sandım sabah, kalkmaya çalıştım zorandım bütün vücudum tutulmuş, başımda şakaklarımda şiddetli bir ağrı, kalktım heryer fırıl fırıl dönüyor.. geri yattım hemen bütün günüm yatakta geçti ateşim çıktı, sıtmalandım,bir üşüdüm, bir terledim yaaa nasıl kötüydü ölüyorum sandım... komşularımdan Allh razı olsun bri çocuklara baktı biri yemek yaptı .. bol bol portakal içirdiler bana eşimde limonata yaptı sadece mercimek çorbası yiyebildim yemek olarak, wiksle heryerime masaj yaptık terledim duş aldım ancak şimdi açtım gümü.. ..aman dikkat edin sizde hasta olunca insanın gözü bişey gömüyo ister istemez bişey yiyemiyosun
Çok geçmiş olsun canım
Umuyorum ki bugün daha iyi bir şekilde uyanacak, hastalığı yavaş yavaş da olsa yeneceksin :)
Meyveni, sebzeni ve yoğurdunu sakın eksik etme.
Canın istemese de az az yemeye çalış canım
1983
Alıntı serapkayra kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
selam arkadaşlar ben bugün çok kötü rahatsızlandım , bir hafta aradan sonra tekrar spora başlayınca, çok soğuk ve şiddetli rüzgara maruz denk gelince bu porbni mahfetti zten sanırım vücut direncimde düştü bu ara benden size tavsiye aman 1000 kl altına düşmeyinölüyorum sandım sabah, kalkmaya çalıştım zorandım bütün vücudum tutulmuş, başımda şakaklarımda şiddetli bir ağrı, kalktım heryer fırıl fırıl dönüyor.. geri yattım hemen bütün günüm yatakta geçti ateşim çıktı, sıtmalandım,bir üşüdüm, bir terledim yaaa nasıl kötüydü ölüyorum sandım... komşularımdan Allh razı olsun bri çocuklara baktı biri yemek yaptı .. bol bol portakal içirdiler bana eşimde limonata yaptı sadece mercimek çorbası yiyebildim yemek olarak, wiksle heryerime masaj yaptık terledim duş aldım ancak şimdi açtım gümü.. ..aman dikkat edin sizde hasta olunca insanın gözü bişey gömüyo ister istemez bişey yiyemiyosun
serapcım çok geçmiş olsun. bir an önce toparlan. sağlık her şeyden önemli.
ben de cumartesi 1450, pazar 1300 kalori aldım kızlar. haftaiçi 1250 civarı tutmaya çalışacağım. haftasonu acısı çıkıyor nasılsa.
qiz3mm -
günaydın kızlar..
bikaçgündğr giremiyorum pek kusura bakmayın..
dün 1300 kaloriyle atlattım biraz fazla oldum ama neysee :)
sabah 20 gr peynir yarım domates ve salatalık 3 çeyrek simir yedim
en fazla 400 kalori olmştur o kadar bile değildir heralde :)
selam kızlar bunlardan 1 tane yedim beyaz renkli idi kaç kaloridir:78::78:
Uploaded with ImageShack.us
açık rengi sütlü çikolata olduğuna göre 20 gr da sayarsak 120 kalori ediyor canım aa belki 20 gr değildir yinede sen bu kaloriyi baz al bence...
teşekkür ederim tatlım
120 olarak ekliyorum:87: