Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
kızlar bugun 1 tane buyuk lahmacun yedım normallerı 250-300 kabul edılıyo ama ben buyuk oldugu ıcın 500 dedım 2 teneke kola ıctım ıkıs toplam 296 kalorı bırazda cıkolata yedım yanı 1000 e tamamladım baska yemıcem bugun kotu oldu ama canım cok cektı sabah 61.3 dum bakalım yarın kaç çıkcam:KK52:

Arkadaşlar kandliniz mübarek olsun ....

birde şok marketlerde sinbonun dj mutfak tartıı 14,9 ilgilenenlere duyrulur ben az önce gördüm eşim gelsin gidip alıcam :KK66:

2011-02-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Sütlü Çikolata 20 GRAM 120.8
[2] Şehriye Çorbası 3 kepçe 172.5
[3] Zeytin (Siyah) 6 adet 62.1
[4] Domates 0.5 ADET 7
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
Toplam : 417.4 kal.

akşama annem ıspanak yapıyo yada tavuk bilmiyorum neye karar verdi en son:26:
arada da portakal yicem sanırsam tekrar menümü bildireceğim son hali ile:KK17::KK17:

birde şok marketlerde sinbonun dj mutfak tartıı 14,9 ilgilenenlere duyrulur ben az önce gördüm eşim gelsin gidip alıcam :KK66:

kendi adıma teşekkür ediyoorum tatlım:KK16:bende herkezin kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum:KK54:

Serapçım tek kelimeyle harikasın :KK16:
Ben de bugün dijital tartı aramaya çıktım, 32 liradan aşağı bulamadım.
Sinbo'nun tartsı yoktu ama benim için markası önemli değil yeter ki işimi görsün :)
Çok çok teşekkür ederim, harikulade bir haber, hemen gidip alıyorum :KK66:

Herkesin kandili mübarek olsun hanımlar :KK71:
Serapçım kandil tebriğin için kendi adıma teşekkür ederim canım :KK16:

Bu aralar iştahım açıldı.
Birazdan menümü yazınca da göreceksiniz :KK9:
Acaba şu 1 haftayı 1800-2000 kaloriyle geçirsem 0.5 kg gider mi? :KK17:
Hiç diyet yapamamaktan iyidir 2000 kalori almak, değil mi? :26:
Misafirlerimiz var ve kendime ne kadar engel olabilirim bilmiyorum :)

kızlar bugun 1 tane buyuk lahmacun yedım normallerı 250-300 kabul edılıyo ama ben buyuk oldugu ıcın 500 dedım 2 teneke kola ıctım ıkıs toplam 296 kalorı bırazda cıkolata yedım yanı 1000 e tamamladım baska yemıcem bugun kotu oldu ama canım cok cektı sabah 61.3 dum bakalım yarın kaç çıkcam:KK52:

keşke ayranı tercih etseydin Nur cum ben de colayı seviyorum ama biraz daha beklemeliim en azından hedef kiloma gelinceye kadar.. neyse kalorin 1000 i geçmemiş bence en az bir saat spor yapmalısın...:KK8:

Lahmacunu 500 kalori olarak mı hesaplattın?
Bana fazla geldi.
Ne kadar büyük bu lahmacun :KK9::KK61:

Serapçım tek kelimeyle harikasın :KK16:
Ben de bugün dijital tartı aramaya çıktım, 32 liradan aşağı bulamadım.
Sinbo'nun tartsı yoktu ama benim için markası önemli değil yeter ki işimi görsün :)
Çok çok teşekkür ederim, harikulade bir haber, hemen gidip alıyorum :KK66:

:KK52: ben eşimi bekleyemedim koştum aldım zaten sokağın köşesinde 20 mt bile değil kızım uyurken beş dakka içinde gittim geldim bir tane kalmıtı ne yapım oda gitmesin dedim:KK9:

Son düzenleme:
keşke ayranı tercih etseydin Nur cum ben de colayı seviyorum ama biraz daha beklemeliim en azından hedef kiloma gelinceye kadar.. neyse kalorin 1000 i geçmemiş bence en az bir saat spor yapmalısın...:KK8:

evet canım haklısın ama yarın gerı duzgun yemege devam etcem gercı ben 10 kıloyuda sevdıgım seylerı yıyerek verdım kalorı hesabıyla:KK56:

Herkesin kandili mübarek olsun hanımlar :KK71:
Serapçım kandil tebriğin için kendi adıma teşekkür ederim canım :KK16:

asıl ben teşekkür ederim:KK71:
airlikfeer -
Alıntı serapkayra kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

birde şok marketlerde sinbonun dj mutfak tartıı 14,9 ilgilenenlere duyrulur ben az önce gördüm eşim gelsin gidip alıcam
kendi adıma teşekkür ediyoorum tatlımbende herkezin kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum

çok teşekkürler :KK54::KK54:

Son düzenleme:

annemler bendeyken 1 gün engel oldum 2.gün engel oldum 3. gün annemin yaptığı tatlı tencersini önüme koydum ama sen yine özellikle gece yememeğe çalış en azından formunda kalır geri almazsın...

Son düzenleme:

canım hiç sıkıntı etme. kesin gider o kadar kilo. 80 kilo birinin günlük ihtiyacı 2400 kalori civarı. sen ortama 1900 kalori alsan günde 500 kalori tasarruf etmiş olursun. bu da 7 günde 3500 kalori eder. yani yarım kilo. suyunu eksik etme. kesin verirsin o kadar.

biz zaten hayatımızı boyu bu bilinçte olsaydık kilo almazdık. bence hiç diyet yapmamaktan daha 2000 kalori almak.

kızlar bugünkü menüm bir acayip sabah sinir olduğum için böyle dengesiz oldu. kalori olarak çok değil de, proteini çok az. kalorinin hepsi karbonhidrattan. neyse yarın halledicem inşallah.

sabah (öğleye doğru 11.30);
6 yemek kaşığı domatesli makarna, 1 yemek kaşığı yoğurt 450 kkal.

öğleden sonra;
4 kandil simidi, 1 kibrit kutusu beyaz peynir 450 kkal.

akşam;
4 yemek kaşığı salata, 1 dilim beyaz ekmek 250 kkal.

ara;
1 avuç çekirdek, 1 adet mandalina 100 kkal.

toplam; 1250 kkal.

40 dakika da tempolu yürüdüm. hepinizi çok öpüyorum.

yoğurduma 1 çorba kaşığı dereotu kattımm şimdi yiyorum , ben sadece tokluk hissi verdiğini biliyorum meğer çok fazla faydaları varmış...

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN DEREOTU'NUN FAYDALARI.

Dereotu Deyip Geçmeyin;Tiroidin hızlı ya da az çalışması durumunda dereotu çok etkilidir.Zayıflamak ve zayıf kalmak istiyorsanız İbrahim Saraç oğlunun önerilerini uygulayın

3 ay boyunca bir yemek kaşığı dereotu sabah, öğle ve akşam öğünlerinden 15 dakika önce tüketilecek. Bu konuda 5 ay sonra ilaçlarını bırakan hastaların oranı yüzde 90’dır.

Dereotu zayıflama mucizesi: Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusuna fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.

• Sinirleri yatıştırır ve bedeni rahatlatır.

• Mide ve bağırsak gazlarını söktürür. Özellikle küçük çocuklarda gaz söktürücü etkisi önemlidir.

• Sindirimi kolaylaştırır. Karın ağrılarına iyi gelir.

• Mineral yönünden zengin olduğu için tuzsuz rejimlerde yer alır.

• Hıçkırığı kesici etkisi vardır.

• Süt bezlerini uyardığından emzikli annelerde süt gelişini artırır.

• Kusma refleksini bastırır.

X