Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

Canım şu küçük, parmaktan daha ince tulumba tatlılarını hesap etmişlerdir.
Bir de baya kalın, kocaman tulumba tatlıları var, ben onları kabul ettim.
Hep aynı yere çıkıyor aslında, miniklerinden yola çıkarsan 5-6 tane tulumba tatlısı olarak kabul edeceksin, bu baya kocaman olanlarından yola çıkarsan 3 tane.
Her şekilde 270 kalorinin altında olması mümkün değil bence :)

Katremmm, kalori çok az :44:
Hem o kadar temizlik de yapmışsın...
Neden bu kadar az kalori alıp harap ediyorsun kendini

evet az oldu bugün
ya işte yine haftaonu evde tekim yemek yapmıyorum
sebze yemeği falan da yapsam yemeyi sevmiyorum yesem de abur cubur yerim
o nedenle bugün böyle oldu hiç aç hissetmiyorum şu an ama çok sağlıksız farkındayım
akşam bebişi nasıl emziricem bakalım hiç süt kalmamıştır.
bir de oraya yoğurt yicem yazmıştım onu da yiyemedim
annemlere gidicem eşim gelince o şimdi çayın yanına bişeyler yapmıştır
inş yemem tutarım kendimi saat de kaç oldu yaa

Canım senin küçük bebeğin mi var?
Ne kadar utandım, şimdi haberim oluyor
Sen söylemşsindir de benim dikkatimden kaçmıştır.
Katremcim böyle bir durumda çok daha fazla dikkat etmen gerekiyor, böyle bir liste böyle düşük kaloriyle olmaz canım ya
Lütfen gün içinde az da olsa kendine vakit ayır ve beslenmene dikkat et canım :)
Bebeğinizi de Allah size bağışlasın, mürvetini de görün inş

evet canım 7.5 aylık
Utanma canım ne var ki gözünden kaçmıştır
normalde böyle beslenmiyorum bu arada duaların için de aminnnn Allah vakti gelince ssana da nasip etsinn

Güzel temennilerin teşekkürler canım, amin

evet canım 7.5 aylık
normalde böyle beslenmiyorum bu arada duaların için de aminnnn Allah vakti gelince ssana da nasip etsinn

İndi alınan kalori miktarı çok az
Ama uzunca bir zaman boyunca 2000 kalorinin altına inmediğin için bu aralar böyle bir kısıtlamaya gerek vardı
O yüzden güzel bir liste olmuş :)

beğenmene sevindim canım :) ben cidden ortasını bulamıyorum bir türlü ya 1000 kcal üstüne çıkamıyorum ya da 2000 in altına inemiyorum şaşırdım kaldım st 10-10.30 gibi kahvaltı ederek güne başladığımı düşünürsek bugün zaten daha fazla nasıl yerdim bilmiyorum bu arada st 22.30 gbi bi tane salatalık yedim acıktım da akşam yemeğinde de yine yaş pasta vardı gözümün önünde kendimi tuttum yemedim ama sabah kahvaltıda yesem mi diye düşünmüyo değilim :S yiyim mi sizce? ama sonradan pişman olurum büyük ihtimalle :/

selam arkadaşlar ben bugün çok kötü rahatsızlandım , bir hafta aradan sonra tekrar spora başlayınca, çok soğuk ve şiddetli rüzgara maruz denk gelince bu porbni mahfetti zten sanırım vücut direncimde düştü bu ara benden size tavsiye aman 1000 kl altına düşmeyinölüyorum sandım sabah, kalkmaya çalıştım zorandım bütün vücudum tutulmuş, başımda şakaklarımda şiddetli bir ağrı, kalktım heryer fırıl fırıl dönüyor.. geri yattım hemen bütün günüm yatakta geçti ateşim çıktı, sıtmalandım,bir üşüdüm, bir terledim yaaa nasıl kötüydü ölüyorum sandım... komşularımdan Allh razı olsun bri çocuklara baktı biri yemek yaptı .. bol bol portakal içirdiler bana eşimde limonata yaptı sadece mercimek çorbası yiyebildim yemek olarak, wiksle heryerime masaj yaptık terledim duş aldım ancak şimdi açtım gümü.. ..aman dikkat edin sizde hasta olunca insanın gözü bişey gömüyo ister istemez bişey yiyemiyosun:26:

Allah Allah niye sık sık akşam ymeklrinde hep pasta var anlamadım ben pastayı eve doğum günlerinden doğum günlerine sokarım

evet canım 7.5 aylık

Allah bağışlasın canım benim kızımda 18 aylık bir cimcime birde oğlum var 7 yşında...

Allah Allah niye sık sık akşam ymeklrinde hep pasta var anlamadım ben pastayı eve doğum günlerinden doğum günlerine sokarım

ben yurda çıktım ya cuma akşamından beri yurttayım hiç sormayın ya evde annem diodum bura evden beter çıktı kadına dedim sürekli böyle tatlı mı oluyo burda diye biz öğlen-akşam yemekelrin yanına mutlaka bi çeşit tatlı yaparız istiyo kızlar diyo! =(

aman dikkat o zaman dirayeti elden bırakma

hımm doğru söylüyorsun bencede 270 kalori gibi bi şeydir.ben küçük tulumba tatlılarını düşünemedm :)

kızlar bu kalori hesabını nasıl uyguluyorsunuz
ben şimdi hesaplasam kaç kalori tüketmem lazım öğrensem kendim istediğimden yiyebilir miyim gün içinde.

Hemen hemen her gün yaş pasta veriliyorsa senin iraden epey sınanıyordur canım :)
Ben senin yerinde olsam ne kadar sabredebilirdim bilemiyorum.
Ama sen yine de kontrolü bırakma canım
Unutma, ortak bir amacımız ve güzel hayallerimiz var

Çok geçmiş olsun canım
Umuyorum ki bugün daha iyi bir şekilde uyanacak, hastalığı yavaş yavaş da olsa yeneceksin :)
Meyveni, sebzeni ve yoğurdunu sakın eksik etme.
Canın istemese de az az yemeye çalış canım

günaydınlar bu rejime başlayalı 4 gün olu süper gidiyor denediklerimden daha kolay bir diyet oldu en azından istediğim herşeyden yiyebiliyorum inşallah bir faydası olur 1300 kaloriyi geçmiyorum günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…