Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Nınım ben de her fırsatını bulduğumda yiyiyorum, tok hissettiriyor.
1983 söyleyince haberim oldu, karın yağlarını da eritiyormuş.
Metabolizmayı hızlandırdığını biliyordum ama karın yağlarının eritilmesindeki rolünü bilmiyordum :)
Çok güzel bir bilgi bu, bundan faydalanmak lazım

Aynen öyle canım :)
Zaten bir kutuyu istesem de bir seferde bitiremiyorum.
2 öğün şeklinde yiyiyorum, üstüne bir de faydalıymış oh ohh

kızlar tüm ekmegı ıkıye bolup gramına baktım bı yarım 162 gr biri 174 gram cıktı toplam 336 gram ,2010 yılına ait haber 200 gramlık ekmegin gramajı 250 ye cıkartıldı yazıyo

Tabiki bende yoğurt yediğimde çok acıkmıyorum ay listeye bakınca 2 kaşık 400 gördüm ondan panikledim
Menün çok güzel, özellikle karnıyarık kısmına bayıldım :)

Karnıyarık bizim bildiğimiz yağda kızartılan mı aklım karıştı

merhaba kızlar ben geldim kaç gündür hastanedeydim annem rahatsızlandı guatr hastası aç karnına ilaç içmiş çok kötü oldu apar topar götürdük dün gece çıktık hastaneeden şimdi ii allaha şükür uğrayamadım burayada:93: kusuruma bakmayın gece tartıldım gelince tok karnıma 63.1 geldim önce 64.8 felan geliodum hiç doğru dürüst bişi yiyemedim zaten abur cuburla geçiştirdim hep hastanede bugünden sonra yeniden full devam edicemm bugün diyetime geri başladım

Çok teşekkür ederim canım
Bu bahsettiğin odun ekmeği değil mi?
Yoksa tekli ekmek dediğimiz ekmeklerin bu kadar gramı olması imkansız :)

kızlar tüm ekmegı ıkıye bolup gramına baktım bı yarım 162 gr biri 174 gram cıktı toplam 336 gram ,2010 yılına ait haber 200 gramlık ekmegin gramajı 250 ye cıkartıldı yazıyo

Çok geçmiş olsun canım
Umarım annen en kısa zamanda sağlığına kavuşur, bu zor günleri atlatır canım

hııı yaprak sarmayla beraber kalorisi galiba

evet canım, yaprak sarmanın 1 tanesi 27 kalori, 12si 330 falan, 70 kalori de 2 kaşık yoğurda saydım.

Menün çok güzel, özellikle karnıyarık kısmına bayıldım :)
ben de dünden beri bunu bekliyroum canım. kendim hazırlayacağım. yağını iyice süzerim. normalde bir karnıyarık 270 kaloriymiş ama ben 400 saydım. kalorileri para harcamak gibi görüyorum. bir karnıyarığa da feda olsun 400 kalori :)

kızlar 2 gündür yazamadım kalorilerimi kusura bakmyaın ama yine aranızdayım. :)
yazamadım menülerimi, kalori hesabıda tam olarak yapamadım ama kendimce dikkat etmeye çalıştım. :)

canım şehirden şehire farkediyor. istanbulda mısın acaba? istanbuldaki bir ekmek sanki mümkün değil o kadar olsun. burdakilerin içi hep fos.

çok geçmiş olsun canım. inşallah tez zamanda iyileşir annen.

önceliklerimiz farklı oluyor böyle zamanlarda. hiç dert etme dünü. bugün tam gaz devam edersin.

canım şehirden şehire farkediyor. istanbulda mısın acaba? istanbuldaki bir ekmek sanki mümkün değil o kadar olsun. burdakilerin içi hep fos.

ankaradayım cnm ,ama bazı ekmekler bundan daha hafıf oluyo dogru dıyosunuz

Tennesee Üniversitesi'nde, diyet uygulayan 34 denek üzerinde 12 hafta süren araştırmada, yağsız yoğurt tüketen ve kilo sorunu bulunan deneklerin, düşük kalsiyum diyeti uygulayan deneklere göre, yüzde 22 daha fazla kilo verdiği gözlendi. Bu deneklerde, vücuttaki yağların yüzde 61, göbek bölgesindeki yağlarınsa yüzde 81 oranında azaldığı belirlendi.

Yağsız yoğurt diyeti uygulanan deneklere, günde üç kez bin 100 miligram kalsiyum içeren yoğurt verildi. Diğer diyet grubunaysa 500 miligram kalsiyum içeren farklı bir diyet uygulandı.

Tüm denekler, günlük normal kalori alımından 500 kalori daha az tüketti.

Yağsız yoğurt diyeti uygulanan deneklerde, kaslardaki yağların azaldığı belirlendi. Kasların kalori yakılmasında önemli rol oynadığına değinen uzmanlar, bazı diyet programlarında kilo vermek isteyenlerde kas kaybının da meydana gelebildiğini belirtiyor. Yağsız yoğurt diyetinde, vücuttaki kasların da dengelenebildiği saptandı.

milliyet.comdan alıntıdır.

sevggilim_benim geçmiş olsun tatlım kızlar 1 yk yoğurdu 40 kalori olarak sayıyordum ben fazla mı sayıyorum o zaman

çok geçmiş olsunnn

selam kızlar
dün kayınvalimlere gittik yemek falan yemedim
ama ince bir dilim pasta yedim malesefff
bir de çekirdek yedim
dün doğrudüzgün hiçbirşey yemedim bunlar dışındaa
bu haftasonlarını sevmemeye başladım
düzen falan kalmıyorr
şimdi de temizlik yapıcamm o da yakar kalorileri
çooook işim var çookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…