Nightcimm walla bende senin şu yoğurt yemene çok özeniyorum..
bundan sonra kutusu pemebe olan light yoğurtlardan alacağım
ve senin gibi ara öğünlerde yiyeceğim..
hem yoğurt metabolizmayı hızladıryormuş........
Kıyaslarsak 1 dilim pizzada bile 325 kaloriden fazlası var ve doyurmuyor
1 kutu yoğurt 325 yani çok çok az üstelik faydalı üstelik protein kaynagı üstelik doyuruyor üstüne bir de karın bölgesi için gerekliymiş
say say bitmiyo wallahi bak canım çekti şimdi
Yok Banucum, tam yağlı yoğurtların 100 gramı gerçekten 80 kalori civarında.
Ama 100 gram dediğin zaman 5-6 kaşık yoğurda eşdeğer, yani 2 kaşık değil.
Doyurucu yanı da var :)
Ben yoğurt yiyince daha az acıkıyorum.
Menün çok güzel, özellikle karnıyarık kısmına bayıldım :)
kızlar tüm ekmegı ıkıye bolup gramına baktım bı yarım 162 gr biri 174 gram cıktı toplam 336 gram ,2010 yılına ait haber 200 gramlık ekmegin gramajı 250 ye cıkartıldı yazıyo
merhaba kızlar ben geldim kaç gündür hastanedeydim annem rahatsızlandı guatr hastası aç karnına ilaç içmiş çok kötü oldu apar topar götürdük dün gece çıktık hastaneeden şimdi ii allaha şükür uğrayamadım burayada:93: kusuruma bakmayın gece tartıldım gelince tok karnıma 63.1 geldim önce 64.8 felan geliodum hiç doğru dürüst bişi yiyemedim zaten abur cuburla geçiştirdim hep hastanede bugünden sonra yeniden full devam edicemm bugün diyetime geri başladım
Çok teşekkür ederim canım
Bu bahsettiğin odun ekmeği değil mi?
Yoksa tekli ekmek dediğimiz ekmeklerin bu kadar gramı olması imkansız :)
Çok geçmiş olsun canım
Umarım annen en kısa zamanda sağlığına kavuşur, bu zor günleri atlatır canım
yok tatlım odun ekmegı degıl bıldıgımız beyaz ekmek odun ekmegı daha fazla cıkar gramı
hııı yaprak sarmayla beraber kalorisi galiba
ben de dünden beri bunu bekliyroum canım. kendim hazırlayacağım. yağını iyice süzerim. normalde bir karnıyarık 270 kaloriymiş ama ben 400 saydım. kalorileri para harcamak gibi görüyorum. bir karnıyarığa da feda olsun 400 kalori :)Menün çok güzel, özellikle karnıyarık kısmına bayıldım :)
kızlar tüm ekmegı ıkıye bolup gramına baktım bı yarım 162 gr biri 174 gram cıktı toplam 336 gram ,2010 yılına ait haber 200 gramlık ekmegin gramajı 250 ye cıkartıldı yazıyo
merhaba kızlar ben geldim kaç gündür hastanedeydim annem rahatsızlandı guatr hastası aç karnına ilaç içmiş çok kötü oldu apar topar götürdük dün gece çıktık hastaneeden şimdi ii allaha şükür uğrayamadım burayada:93: kusuruma bakmayın gece tartıldım gelince tok karnıma 63.1 geldim önce 64.8 felan geliodum hiç doğru dürüst bişi yiyemedim zaten abur cuburla geçiştirdim hep hastanede bugünden sonra yeniden full devam edicemm bugün diyetime geri başladım
canım şehirden şehire farkediyor. istanbulda mısın acaba? istanbuldaki bir ekmek sanki mümkün değil o kadar olsun. burdakilerin içi hep fos.
ankaradayım cnm ,ama bazı ekmekler bundan daha hafıf oluyo dogru dıyosunuz