Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Çok leziz şeyler yemişsin, afiyet olsun, yarasın :)
Listeni ve sporunu da beğendim canım

Ben kendi kendime 1983 ile Aydasu nerede kaldı diyordum ki hemen geldin :)

Çok leziz şeyler yemişsin, afiyet olsun, yarasın :)
Listeni ve sporunu da beğendim canım

Ben kendi kendime 1983 ile Aydasu nerede kaldı diyordum ki hemen geldin :)

sorma canım. burnuma kadar tokum. ve biraz pişmanlık var. ama böyle olması lazımdı bugün. sence 2 kaşık et sotenin kalorisi nedir? ben 200-250 arası hesapladım ama, çok mu sence?

senin de listeni okudum şimdi canım. çok beğendim. yoğurt yemişsin bir sürü, özendim. yoğurt çok faydalı.

Et sotenin porsiyonu (100 gram) 300 kalori civarında, içeriğinde göre daha az ya da daha çok olabilir.
1 kaşık sote 15 gr biraz daha şişirelim 20 gr olsa 2 kaşık 40 gr eder.
40 gr et sote de 120 kalori filan olur ortalama :)
200-250 arası çok bence.

Bundan sonra istisnalar haricinde her gün 500 gr yoğurt yemeyi düşünüyorum :)
Bazen daha fazla da olabilir.
Gün içinde protein alabildim mi alamadım mı diye düşünmemiş olurum, hem de faydalı

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım. yemekten beri içim içimi yiyordu. yani taş çatlasın 150-200 kaloridir o. 250ye çıkmaz. çok sevindim.

Bundan sonra istisnalar haricinde her gün 500 gr yoğurt yemeyi düşünüyorum :)
Bazen daha fazla da olabilir.
Gün içinde protein alabildim mi alamadım mı diye düşünmemiş olurum, hem de faydalı

yoğurttaki protein çok kaliteli. yağ oranı da en yağlı yoğurtta bile az. diğer protein kaynaklarından bayağı önde bu yüzden. bir de karın bölgesindeki yağların eritilmesine yardım ediyormuş ki, gerçekten mucizevi.

çok güzel bir karar canım. çok faydasını görürsün eminim. keşke ben de yiyebilsem yoğurdu çok çok.

çok teşekkür ederim canım. yemekten beri içim içimi yiyordu. yani taş çatlasın 150-200 kaloridir o. 250ye çıkmaz. çok sevindim.

Ben rakamı zaten şişirdim, üstüne bir de sen şişirme
Taş çatlasn 150 kaloriyi geçmez, nerde 200 olacak :)
İçin rahat olsun.

Proteini kaliteli.
Ben yağsız yoğurt yiyiyorum, Türkiye'de tam yağsız var mı bilmiyorum, en azından ben rastlamadım.
Yağ oranı %0.15 birkaç yoğurt var, onlardan birini tüketiyorum.
Bir kutusu 650 gr :)
Karın yağlarını erittiğini bilmiyordum, gerçekten mucizeviymiş o zaman

soteyi hazırlarken tereyağ kullandım, sıkıntım ondandı :) ama haklısın. çok teşekkür ederim yeniden :)

çok güzelmiş kullandığın. ben de hiç rastlamadım sanırım o kadar az yağlı bir yoğurda. eminim artık, çok işine yarayacak. bir ara millet kutu kutu yoğurt yiyordu karınları için :90:

yarını da az hasarla atlatırsak bizden iyisi yok. ben kaçayım arkadaşım. iyi geceler sana, buradaki tüm arkadaşlara

Allahın izniyle atlatırız canım :)
Yarın düşük kaloril i ekmek yapacaktım ama 45 gramı değil de 35 gramı o kadarmış

Oburluk hayallerim suya düştü off
Zaten nasıl inandım ki o kadar düşük kalorili olacağına :)

Son düzenleme:

sen de 40 gram yer ortasını bulursun arkadaşım :) hem oburluk yapıp hem de güzel geçircez bu haftasonunu.

günaydın kızlar,

nasıl keyifler?

Selam dünkü menümü yazamadım
akşam dışarda balık yemeye gittik..

toplam yazayım 1500 kalori olmuştur
sporda ise 400 kalori yaktım....

bugünün menüsünü akşam yazarım...
hoşçakalın.......

Nightcimm walla bende senin şu yoğurt yemene çok özeniyorum..
bundan sonra kutusu pemebe olan light yoğurtlardan alacağım
ve senin gibi ara öğünlerde yiyeceğim..
hem yoğurt metabolizmayı hızladıryormuş........

40 dakika tempolu yürüyüşümü yaptım, içim rahatladı. aslında bugün dinlenecektim ama dün akşam yediklerim yüzünden dedim yürüyeyim.

bugünün menüsünü yazayım. oynarsa 50-100 kalori anca oynar.

sabah;
1 dilim beyaz ekmek, yarım kibrit kutusu beyaz peynir, 1 adet zeytin, birkaç dilim domates 200 kkal.

öğle;
12 adet etli yaprak sarma, 2 kaşık yoğurt 400 kalori.

akşam;
bir porsiyon karnıyarık, 2 dilim beyaz ekmek 600 kalori.

ara;
belki 1 adet meyve ya da 1 avuç çekirdek.

toplam 1250 kalori, taş çatlasın 1300 kalori.

40 dakika tempolu yürüyüş yaptım.

valla canım bi aksilik olmazsa inşallah 1,5 ay kaldı:) vermem gereken de aşağı yukarı 8 kilo var sporda yapırum son bi kaç gündür,şimdide 3,5 km yürüdüm 100 de ip atladım:)

Hayırlısı olsun canım bir ömür boyu mutluluklar...
1.5 ayda 8 kilo sporla rahat rahat verilir hiç dert etme ama kaçamaklarının çok fazla olmaması şartıyla .Kilo vermede en önemlisi kararlı olmak ve düğün konusu gördüğüm kadarıyla sizi çok kararlı hale getirmiş o yüzden 8 kiloyu rahatlıkla vereceğinize inanıyorum başarılar..

harikasın banu menün çok sağlıklı tebrik ederim

Ay teşekkür ederimmmmmm

Sağol tatlım listende akdeniz salatalarını görmek ne mutlu ...Hem canım eski independenti ösledim derken 500 kalorilik diil di yaaa ya çok yersin ya çok az bi tutturamadık
Ayrıca kilo almamış olmana çok sevindim canım içim rahatladı wallahi hadi başladık yurtta da hiç olmadı bol bol su içersin canım

Aaaa ciddi yoğurt karın yağlarını mı eritiyormuş bak bilmiyodum yaa bende geçen gün çok fazla yoğurt yemiştim liste çıkarırken dikkat ettim her ara öğünde artı yemeklerde yoğurt yemişim o yüzden dün yemedim kaçırdım diyerekten teşekkürler bilgi için.

Son düzenleme:

evet canım. göbek bölgesi için faydalıymış yoğurt. bol bol ye. çok güzel bir protein kaynağı. rica ederim canım.

Slm arkadaşım;
yoğurdun kalorisi biraz fazla değil mi benimki yağlı yoğurt 100 gr ı 80 kalori diye üzerinde yazıyor 2 kaşık hani çok çok yağlı da olsa kalorisi bana fazla geldi yanlış mıyım :26:

Ben %0.15 yağ oranına sahip bir yoğurt alıyorum.
Bir kutusu 650 gr.
100 gramı da 50 kalori, yani kutunun hepsini yersem 325 kalori ediyor
Bence yararlarını düşününce 325 kaloriyi yoğurttan almak hiç de fazla değil :)

Yok Banucum, tam yağlı yoğurtların 100 gramı gerçekten 80 kalori civarında.
Ama 100 gram dediğin zaman 5-6 kaşık yoğurda eşdeğer, yani 2 kaşık değil.
Doyurucu yanı da var :)
Ben yoğurt yiyince daha az acıkıyorum.

hııı yaprak sarmayla beraber kalorisi galiba

Menün çok güzel, özellikle karnıyarık kısmına bayıldım :)

Kıyaslarsak 1 dilim pizzada bile 325 kaloriden fazlası var ve doyurmuyor
1 kutu yoğurt 325 yani çok çok az üstelik faydalı üstelik protein kaynagı üstelik doyuruyor üstüne bir de karın bölgesi için gerekliymiş
say say bitmiyo wallahi bak canım çekti şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…