- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Ama ama amaaa
canım hoş geldin. Hesap işini fittingo adında bir site var oradan yapıyorum ben. Seninkinide hesaplarım ama tostun içeriği önemliMerhaba bende bu sabah aranıza katıldım inş kalori sayımıyla zayıflarım. 10 kilo fazlam var. Spor yapıyorum günlük 1 saat. Bu sabah ki kahvaltım
1 tam buğdaylı tost ekmeğinden tost
5 dilim salatalık
2 dilim domates
1 tatlı kaşığı kadar humus
1 kupa şekersiz çay
Ama kalori hesabını anlamıyorum mesela bu kahvaltım kaç kalori?
Kızlar arada uğrarım yine... diyetimi bırakıyorum, ben amacıma ulaştım en kısa zamanda sizlerin de ulaşmasını diliyorum. Hepinizi çok sevdim, öpüyorum kocaman kocaman
canım hoş geldin. Hesap işini fittingo adında bir site var oradan yapıyorum ben. Seninkinide hesaplarım ama tostun içeriği önemli:
Merhaba bende bu sabah aranıza katıldım inş kalori sayımıyla zayıflarım. 10 kilo fazlam var. Spor yapıyorum günlük 1 saat. Bu sabah ki kahvaltım
5 dilim salatalık
2 dilim domates
1 kupa şekersiz çay
ben de cok sevdim seni, ihmal etme biziKızlar arada uğrarım yine... diyetimi bırakıyorum, ben amacıma ulaştım en kısa zamanda sizlerin de ulaşmasını diliyorum. Hepinizi çok sevdim, öpüyorum kocaman kocaman
oooh maşallah ne güzel. çilek için erken biraz ama, hormonsuzu kalmamıştır zaten. çok da farketmez heralde.Benim bugünkü yedikelrim
Kahvaltı bir elma
Öğlen büyük boy yarım ıspanakli gözleme,salata.
Ara bir orta türk kahvesi
Akşam çoban salata, 3 kepçe ezogelin çorba bir dilim t.b.ekmeği. İlerleyen saatlerde 4-5 tane çilek yiycemBilmiyorum ne kadar sağlıklı ama misss gibi kokuyorrr Bugünü 1000 le kapatıyorum.
oooo oldukça sıkı başlamışsınSadece kaşar vardı. Tamam o siteyebakayım sağol. Kahvaltıdan sonra arada
2 hurma yedim
15:30 da 1 porsiyon kısır ve roka salatası
Arada 3 hurma
Akşam 1 kupa süt ve form bisküvi 6 tane
Canım bişey istemedi bide öğünlerden önce form çayı içtim günü kapadım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün yediklerim ve yiyeceklerim
Kahvaltı bir elma
Ara nescafe 3in1
Öğle 1 tabak kısır,turşu.
Akşam da pırasa ve salata var. 1 dilimde ekmek yiycem bugün hiç yemedim. 900 le kapatıyorum inşalalh.Pırasa yapınca bi de az yağlı yapmaya çalışıyorum tabağımı doldurup yiyorum yaÖnce yanlış mı yapıyorum diye düşünüp azcık yediğimde oldu bu kez gece saldırıyorum gördüğüm her yiyeceğe. Sebze olduğunda bolca yiyorum heralde iyi yapıyorum kilo verme hızım gayet iyi şu ana kadar.
Ohhh götürrrr afiyet olsunbi kereden bişey olmaz canım ben çok canım isterse yiyorum valla 1700kcal yi aşmadıkça sorun yok.
Pırasaiş yerinde çıkan pırasalardan sonra pırasadan soğudum ya :26: Sebzeyi bol bol ye canım bişeycik olmuyor, ben de dün akşam actifryla az yağlı patates kızarttım, bir porsiyonu 207kcal imiş oturdum yedim koca porsiyonu, hem doydum hem de az kaloriliymiş içim rahat
Sabah Kahvaltım:
Çeyrek pide 98kcal
Çeyrek gözleme 123kcal
Nescafe şekersiz 1kcal
Çay 1kcal
Toplam 223kcal.
Bu arada diyeti bırakmayı düşünüyorum kızlar etrafımdan çok tepkiler alıyorum eşim en başta, hasta mısın çok zayıfladın diyorlar, eşim yanakların çöktü diyorDiyeti bırakıp havalar da düzelmişken yürüyüşe başlamayı düşünüyorum. Biraz da kalçam sıkılaşsa yeter benim için
Merhaba bende bu sabah aranıza katıldım inş kalori sayımıyla zayıflarım. 10 kilo fazlam var. Spor yapıyorum günlük 1 saat. Bu sabah ki kahvaltım
5 dilim salatalık
2 dilim domates
1 kupa şekersiz çay
Kızlar arada uğrarım yine... diyetimi bırakıyorum, ben amacıma ulaştım en kısa zamanda sizlerin de ulaşmasını diliyorum. Hepinizi çok sevdim, öpüyorum kocaman kocaman
ben bu sabah iki dilim tb ekmek arası hindi yedim, 200 cal toplam
ara 5 kraker 80 cal yarım portakal 65 kal
öğlen tarhana çorbası 100 cal
ara cips yedim az bişey, sanırım 100 kaloriden fazla tutmaz, zaten paket 150 kal toplamda, azcık da oğlanın dondurmasından tırtıkladım (bi tatlı kaşığı ancak yani), hatta bi tane de diyet bar yedim, hepsine 250 kal diyorum (başım dönüp duruyordu ondan da engellemedim kendimi, bu kadar aburcuburu yiyince geçti)
akşam tarhana çorbası, somon ve patates püresi 1.5 kaşık 500 kal
veee bi deeee kek yedim :18: o da vardır bi 200 kal
toplamda 1400 kal civarı olmalı
toplamda hedefi tutturmuşum da keşke aburcubur o kadar yemeseydim, düzgün bişeyler yeseydim
5 dilim salatalık
2 dilim domates
1 kupa şekersiz çay
Bugun yediklerim ve yiyeceklerim ;
sabah peynirli poğça = 168 cal.
öğle mantı makarna = 325 cal.
ara 1 halley = 153 cal.
akşam zeytinyaglı fasulye + salata = 210 cal.
856 cal. ediyor. DÜn biraz aştım gerçi hesaplamadım ama dışarda yediğim için aşmışımdır diye düşünüyorumbugun az almaya bakıcam..
Yahu bu tazefasulyenin calorisi ne kadar azmışş çok da severim yapıp yapıp yemek lazım
Bugun yediklerim ve yiyeceklerim ;
ara 1 halley = 153 cal.
856 cal. ediyor. DÜn biraz aştım gerçi hesaplamadım ama dışarda yediğim için aşmışımdır diye düşünüyorumbugun az almaya bakıcam..
Yahu bu tazefasulyenin calorisi ne kadar azmışş çok da severim yapıp yapıp yemek lazım
ben bu sabah iki dilim tb ekmek arası hindi yedim, 200 cal toplam
ara 5 kraker 80 cal yarım portakal 65 kal
öğlen tarhana çorbası 100 cal
ara cips yedim az bişey, sanırım 100 kaloriden fazla tutmaz, zaten paket 150 kal toplamda, azcık da oğlanın dondurmasından tırtıkladım (bi tatlı kaşığı ancak yani), hatta bi tane de diyet bar yedim, hepsine 250 kal diyorum (başım dönüp duruyordu ondan da engellemedim kendimi, bu kadar aburcuburu yiyince geçti)
akşam tarhana çorbası, somon ve patates püresi 1.5 kaşık 500 kal
veee bi deeee kek yedim :18: o da vardır bi 200 kal
toplamda 1400 kal civarı olmalı
toplamda hedefi tutturmuşum da keşke aburcubur o kadar yemeseydim, düzgün bişeyler yeseydim
Sen de bendensin ozmanaz yağlı yapıyorum diyorsun sonradan abur cubura saldırmakansa bence bol sebze daha sağlıklı canım doğru yapıyorsun yani
aaaaaaa
Hedefine ulaşmana sevindim canım ama gitmenede üzüldüm .. sık sık uğra özletme kendini...
fittingo.com diye bir siteden hesaplıyorum ben canım ordan bakabilirsinbu arada hoşgeldin
ben de dün dondurma yedimmm of hiç dayanamıyorum dondurmaya yahu çok güzeldi hımmmm miiiisssss 259 cal imiş burger sundae çikolatalı
Aaaa ben de bayilirim taze fasulyeye, sole bol domateali olsa da yesemmmBugun yediklerim ve yiyeceklerim ;
ara 1 halley = 153 cal.
Masallah guzel gidiyorsun, bu kadar kosturmacada kilo almaman bence tebrigi hakediyor.slm kizlar yine geldim demeye korkuyorum ne zaman boyle desem bisey cikiyor bir iki hafta yine yok oluyorum
kayinvalidemler gitti ardindan 5 gun sonra biz onlara gittik oglumu birakmak icin
yaklasik 1 haftadir ordayiz . oglumu oraya birakiyoruz tekrar kizimin randevusu icin universite hastanesine gelip gidiyoruz derken dun nihayet evimize donduk .. bu hafta sonu ve onumuzdeki hafta sonu tekrar gitmemiz lazim iki hafta ust uste kizim tekrardan yaticak hastaneye ..
hic ama hic dikkat etmedim bu donem helede kayinvalidemin guzel yemekleriyle dikkat etmek mumkun degil ..
ama o kadar yogun gectiki bu sabah tartildim 72 kilodayim yani bir bucuk haftada 500 gram daha vermisim .
toplamda git oglani birak hastaneye geri gel tekrar oglani al eve gel derken 700 km yol yaptik
yolculuk ve uykusuzlukda cok guzel kilo verdiriyor :)))
bu sabah gobusume portakal ve biberiye yaglarini surup guzelce masajimi yapip strecledim
yesil cayimi ictim
330 kcalorilik kahvaltimi yaptim
simdide bol bol suyumu iciyorum
cok isim var islerimi bitirip enerjim kalirsada haftalardir el surmedigim eliptik bisikletimi yapicam
Yarin 1400 kal hedef ozman anlastik miBende bugün kesin 2000 kaloriyi tamamladımevde olmayınca ne varsa yedim az yedim ama. Günü kapadım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya evet dogru da, ben kotu hissediyorum kendimi, zaten az ye hakkim var, onu da aburcuburla doldurunca mutsuz oluyorum. Dengeyi bulmak lazim, hic yemeyince de bu sefer aklim kaliyo.Ben de çok severim taze fasulyeyiAfiyet olsun canım.
Canım yaa genede az kalori almışsın. Boşver neyi yemek seni mutlu ediyorsa onu ye. Ben öyle yapıyorum. Mesela cipsi 1.5 aydır yemiyorum hafta sonu akşam yemek yemedim bir paket cips ve ayranı götürdümAma yemek yemedim. Belki o kaloride çok fazla yemek alternatifim vardı ama ben cips yiyerek mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?