• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Akşam Menüm:
1kepçe şehriye çorbası 67kcal
Buharda haşlanmış brokoli 23kcal
150gr yoğurt 81kcal
1 adet etsiz çiğköfte 42kcal
1muz 85kcal
1 kivi 20kcal

Bugünü 924kcal ile kapatmış bulunmaktayım. :27:

etsiz çiğköfte :16: nasıl 1 tane yiyip gerisini bırakabildin :1:

Günaydın kızlarrrrr :21:

Güne biscolata piayla başladım, tatlı bir zorunluluk :26:

Kahvaltı:

4 adet biscolata pia 197kcal
Çay 2kcal

Öğle yemekte ne çıkarsa bahtıma artık :44:

Akşama yine haşlanmış brokoli üzerine limon sıkıp, sarımsaklı yoğurtla onu yiyeceğim, hem kalorisi çok az hem de acayip tok tutuyor :21:

ben de illaki tatlı birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorum ama olsun yemekten kısıp yemenin bir zararı yook :1: bugun yine canım çok tatlı istiyordu bir halley hüplettim ama öğlen az yerim dengelerim :16:

ah kızlar kaç zamandır yazamıyorum annemde kalıyorum esım sehır dısında 12 gundur gram vermedım hatta almısım o kadar da dıkkat ediyorum ama yuruyus yapamıyorum o yuzden herhalde motıvasyonum bozuldu valla :43:

ah kızlar kaç zamandır yazamıyorum annemde kalıyorum esım sehır dısında 12 gundur gram vermedım hatta almısım o kadar da dıkkat ediyorum ama yuruyus yapamıyorum o yuzden herhalde motıvasyonum bozuldu valla :43:

ahh bu annenlerr :50: olsun canım üzülme geçici br dönem diye düşün ama almamaya bak ne al ne ver annende kalırken ki hedefin bu olsun ;) sonra sıkı bir geri dönüş yaparsın hiiç üzülmee

Dinlenmis say kendini bosver uzulme. Evine donunce tam gaz devam edersin ok:34:

Günaydınn ,

Dün kk açılmıyordu sanırım hiç giremedim ben :50:
Dün ki yediklerim ;)
Sabah : halley + sekersiz çay : 153 cal.
öğle : su böreği + muzlu sarlot ( 3 çatal ) = 434 cal. :53::53:
akşam : 4 yk pilav + 2 yk nohut + 2 yk yoğurt + çok az salata = 450 cal.
kavulmuş mısır çeyrek paket = 80 cal.
toplammm 1117 cal :) eh fena değil ;) öğle yemeğini daha az yiyebilirmişim ;)

Bugun yediklerim yiyeceklerim ;)
sabah 2 dlm ekmek+10 zeytin+bir parça peynir = 276 cal.
ara : halley 153 cal.
öğle : sehriye çorbası + cacık = 252 cal.
akşam : 4 yk etli nohut + 2 yk yoğurt + yarım dilim ekmek =207 cal.

888 ediyor ilaveler olabilir :1:

Bu arada tartıda 62 küsürü gördüm bugun çok mutluyum ;)

Evet acilmiyordu bende de
Ben de bu sabah kahvalti gevregi ve biraz fistik yedim, tuzlu biseyker istedim de :26:
Bugun kapuska yapmak istiyorum ama, bakalim yapabiljrsem, cok fena basim kulaklarim agriyo. Bi dr gitmem gerek sanirim:50:
Tebrikler ekins bu arada :nazar:

Evet acilmiyordu bende de
Ben de bu sabah kahvalti gevregi ve biraz fistik yedim, tuzlu biseyker istedim de :26:
Bugun kapuska yapmak istiyorum ama, bakalim yapabiljrsem, cok fena basim kulaklarim agriyo. Bi dr gitmem gerek sanirim:50:
Tebrikler ekins bu arada :nazar:

teşekkürler canım :17:

bu baş ağrıları mevsimsel mi acaba 2 gündür ben de fenalardayım gerçi ben de migren var ve baharda azıyor ama malesef çaresi tedavisi yok :14:

topigi boş bırakmayalım hanımlar sık sıkk uğrayın yahuu :kkk:

bu baş ağrıları mevsimsel mi acaba 2 gündür ben de fenalardayım gerçi ben de migren var ve baharda azıyor ama malesef çaresi tedavisi yok :14:

Benim de migren var ama bu migren diil ya kulaklarim da agriyo, sinuzitten kaynakli sanirim.

Evet hanimlar oturmyaya mi geldik :9:

Merhaba bayanlar. Dün ben de giremedim siteye. Bugün tartı günümdü 55.5 olmuşum bir haftada 500 gr. vermişim buna da şükür. Bugün yediklerim
Kahvaltı portakal
Öğle bir tabak haşlanmış karnıbahar,3 kaşık kısır,turşu
bir dilim kek kahve orta şekerli:50:
Akşam 6 kaşık tavuk sote yoğurt bir dilim ekmek. Kek yemeseydim iyiydi bir sürü kalorisi var:43: Neyse bugün 1100 oldu fena değil.

Benim de migren var ama bu migren diil ya kulaklarim da agriyo, sinuzitten kaynakli sanirim.

Ya ben iki gündür giremiyorum şifremi unuttum yaptım dün olmamıştı, şimdi yaptım oldu sonunda girdim. :34: Son 3 gündür çok güzel gidiyordum 1000 kalorinin altında, dün akşam dışarda yemek zorunda kalınca 1300kcal oldu :50: Neyse olan oldu, dün tartıldım 58,7 geldim, brokoli sayesinde herşey, çiğköfte ve kivinin de hakkını yiyemem sonunda bağırsaklarım da düzene girdi, bir haftadır şiş şiş koca göbeğimle geziyordum :9:

Merhaba bayanlar. Dün ben de giremedim siteye. Bugün tartı günümdü 55.5 olmuşum bir haftada 500 gr. vermişim buna da şükür. Bugün yediklerim
Kahvaltı portakal
Akşam 6 kaşık tavuk sote yoğurt bir dilim ekmek. Kek yemeseydim iyiydi bir sürü kalorisi var:43: Neyse bugün 1100 oldu fena değil.

Yesimkaan tebrik ediyorum seni :nazar: Haftada 500gr hem sağlıklı hem de kilon açısından çok ideal bence. :34:

Bugünki kahvaltım:

Simit 275kcal
Çay 3kcal

Öpüyorum hepinizi :54:

o zaman bi dr a görün bence canım ihmal etme :20:

Kahvaltı portakal

Haftada 500 gr çok iyi bence canım ayrıca menünde süper 1100 gayet iyi .. kek için afiyet olsun hiçç pişman olma :1:

Yazdığım herşey silindi ya offff gıcık şeyyy

:1::1::1:

Ya ben iki gündür giremiyorum şifremi unuttum yaptım dün olmamıştı, şimdi yaptım oldu sonunda girdim. :34: Son 3 gündür çok güzel gidiyordum 1000 kalorinin altında, dün akşam dışarda yemek zorunda kalınca 1300kcal oldu :50: Neyse olan oldu, dün tartıldım 58,7 geldim, brokoli sayesinde herşey, çiğköfte ve kivinin de hakkını yiyemem sonunda bağırsaklarım da düzene girdi, bir haftadır şiş şiş koca göbeğimle geziyordum :9:

Dışarda yenilebilecek en az kalorili şey bence lahmacun :1: 1300 de fazla değil azıcık kaçırmışsın o kadar :34:
durmak yok devam devam :21:

Yesimkaan tebrik ediyorum seni :nazar: Haftada 500gr hem sağlıklı hem de kilon açısından çok ideal bence. :34:

Bugünki kahvaltım:

Simit 275kcal
Çay 3kcal

bizde seni öptükk :17:

Dün akşam yemeğinden sonra 888 cl olmuştu baktım çok az azıcık helve attım ağzıma ayy nasıl da severim azıcık daha attımm sonra aldım elime tlefonu kalorisine baktım :53: bakmaz olaydım :53: yemez olaydım :14::14::14: oldumu sana 1100 cal :14::14: neyse üstüne su içtim :1:

BUGUN

kahvaltı ; uno elmalı tarcınlı tart 214 cal + sekersiz çay + 20dk yürüyüş

elmalı kurabiye , tart , turta hepsiniii çok seviyorum beeennnn :17:

Kahvaltı portakal
Ooo tebrikleeeerr:nazar:

Bugünki kahvaltım:

Simit 275kcal
Çay 3kcal

Sana da :nazar:
Karnibahar cok iyi hakkaten ya, ben de kapuska yicem bugun oglen aksam :1:

o zaman bi dr a görün bence canım ihmal etme :20:

Haftada 500 gr çok iyi bence canım ayrıca menünde süper 1100 gayet iyi .. kek için afiyet olsun hiçç pişman olma :1:

:1::1::1:

bizde seni öptükk :17:
Dr cok uzak ya, bi de antibiyotik bercek, o da bi yarafi iyilestirirken oburnu bozuyo. Sasirdim napicami
Dün akşam yemeğinden sonra 888 cl olmuştu baktım çok az azıcık helve attım ağzıma ayy nasıl da severim azıcık daha attımm sonra aldım elime tlefonu kalorisine baktım :53: bakmaz olaydım :53: yemez olaydım :14::14::14: oldumu sana 1100 cal :14::14: neyse üstüne su içtim :1:

BUGUN

Helvaya bende bayilirim, balik ustune super olurrrr :30:
Ben de elmali kek yaptim cars. Gunu ama az yemeyi basardim, oglan hupletti daha cok:9:
Kapuska bitse bugun ya, ustuste iki hafta yenmiyo :50:

Bugünki kahvaltım:

Simit 275kcal
Çay 3kcal

Teşekkürler canım. Böyle giderse yaklaşık 1.5-2 ay sonra istediğim kiloya erişiyorum şükür. Bazen iyidir fazla kaçırmak ki 1300 çok değil:34:

BUGUN

Bende o saydıkalrının hepsini çok çok seviyorum. Helva konusunda da iyi yapmışsın haftada bir kez az da olsa yenmeli nefsini köreltmeli insan.

Bugün yediklerim ve yiyeceklerim
Kahvaltı bir elma
Ara nescafe 3in1
Öğle 1 tabak kısır,turşu.
Akşam da pırasa ve salata var. 1 dilimde ekmek yiycem bugün hiç yemedim. 900 le kapatıyorum inşalalh.Pırasa yapınca bi de az yağlı yapmaya çalışıyorum tabağımı doldurup yiyorum ya:53: Önce yanlış mı yapıyorum diye düşünüp azcık yediğimde oldu bu kez gece saldırıyorum gördüğüm her yiyeceğe. Sebze olduğunda bolca yiyorum heralde iyi yapıyorum kilo verme hızım gayet iyi şu ana kadar.

BUGUN

Ohhh götürrrr afiyet olsun :1: bi kereden bişey olmaz canım ben çok canım isterse yiyorum valla 1700kcal yi aşmadıkça sorun yok. :1:

Bugün yediklerim ve yiyeceklerim
Kahvaltı bir elma
Ara nescafe 3in1
Öğle 1 tabak kısır,turşu.
Akşam da pırasa ve salata var. 1 dilimde ekmek yiycem bugün hiç yemedim. 900 le kapatıyorum inşalalh.Pırasa yapınca bi de az yağlı yapmaya çalışıyorum tabağımı doldurup yiyorum ya:53: Önce yanlış mı yapıyorum diye düşünüp azcık yediğimde oldu bu kez gece saldırıyorum gördüğüm her yiyeceğe. Sebze olduğunda bolca yiyorum heralde iyi yapıyorum kilo verme hızım gayet iyi şu ana kadar.

Pırasa :50: iş yerinde çıkan pırasalardan sonra pırasadan soğudum ya :26: Sebzeyi bol bol ye canım bişeycik olmuyor, ben de dün akşam actifryla az yağlı patates kızarttım, bir porsiyonu 207kcal imiş oturdum yedim koca porsiyonu, hem doydum hem de az kaloriliymiş içim rahat :34:

Sabah Kahvaltım:

Çeyrek pide 98kcal
Çeyrek gözleme 123kcal
Nescafe şekersiz 1kcal
Çay 1kcal

Toplam 223kcal.
Bu arada diyeti bırakmayı düşünüyorum kızlar etrafımdan çok tepkiler alıyorum eşim en başta, hasta mısın çok zayıfladın diyorlar, eşim yanakların çöktü diyor :43: Diyeti bırakıp havalar da düzelmişken yürüyüşe başlamayı düşünüyorum. Biraz da kalçam sıkılaşsa yeter benim için :50:

Back