kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Selam kızlar ben de kahvaltımı 127 kaloriyle bitirdim 1dilim t.b ekmek-1 tane sahanda yumurta-3 çay b. Yeşil çay ve şimdi spor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunaydin canim
sen gunluk kac kalori almayi planladin ?
en az 1000 almak gerekiyormus uzmanlar 1000 den az kaloriyi onermiyorlar ..
eger sabah cok az kalori alirsan ogleden sonra dengen sasiyor ve ne bulursan atistiriyorsun
hangi siteden takip ediyorsun
ben diyet arkadasim.comdan hesapliyorum
fittingodanda kontrol ediyorum ..

Masallah guzel gidiyorsun, bu kadar kosturmacada kilo almaman bence tebrigi hakediyor.
Umarim hastanede usleriniz kolayca bitiverir, alerji sonuclar belli olunca yaz buraya da merak ettim.

bu hafta bosuna o kadar yol teptik canim
alerji testi iptal oldu
hastaneye gittigimizde kizim faranjit olmus o gece pek iyi degildi zaten atesi 39.5 du
o yuzden testler sonuc vermez diye yapmadilar oglene kadar bekledik atesi dusmeyince diger cocuklar icinde tehlikeli bulasici olabilir diye cikisimizi verdiler .. kayinvalideme geri gittik .. normalde hastane bize 1 saat kayinvalidemler 2 saat
once kayinvalideme gidip oglumu birakiyoruz sonra tekrar hastaneye geliyoruz hastane ikimizin ortasinda sonra tekrar oglumu almaya gidiyoruz ordanda tekrar eve 200 km yol cekiyoruz ..
cok yorucu oluyor 2 gun oldu doneli ama ben hala yorgunum
ve kalori sayimini zor yapiyorum spora hic enerjim yok
birazdan bi c vitamini birde multi vitamin icicem kendime gelirim belki biraz ..

Süpersin gerçekten koşuşturmaca olunca insan yese bile zayıflıyo yorgunluktan :) eliptik bisiklet bacakları inceltiyor mu ?

bende cok seviyorum taze fasulyeyi canim
aslinda yagsiz yagsiz tuketmek lazim .. kalorisini cok fazla diye dusunuyordum fasulyenin ..

Evet ben normal yağlı yaptım calorisini o sebeple fazla hesapladım

evet tam olarak ben de bunu yapıyorum yani canım abur cubur çekiyorsa yiyorum ama yediysem yemek yemiyorum evet sağlıklı değil ama napiyim arada olur bence birşey olmaz

Tabikii bol domateslii yazdan hazırladığım fasulyelerim miiss gibi :) ben içine 1 adette patates doğruyorum pişirirken süper oluyor :)
yaz geliyor dondurma en az kalorili olanı bulup ondna yemek lazım sadece

afiyet olsun canım dinlen o zaman yarın yaparsın benimde bugun 1000 i geçmemem gerekiyor ama nasıl olacak bilmem :)

ah canım o kadar çok cahil insan var ki bunlara inanan..BU reklamlarla insanları resmen kandırıyolar

Selam kızlar ,

Dünü 1200 ile kapatabildim annem sağolsun

BU sabah kahvaltım 1 halley + şekersiz çay = 153 cal.
öğle : tel şehriye çorbası + yağsız patates salatası = 300 cal.
akşam : annem ne pişirirse ondan yarım porsiyon

Kek çok işte bilmeyen alır. Biz kendimizi parçalıyoruz burda keyfimizden sanki peeeh

1000 yapmayı düşünüyom fittingo diye bi site var arkadaş önermişti çok güzel ordan hesaplıyorum. Ya bide çok midem bulanıyo regl oldum. Kahvaltı yapmak istemedi canım çocukları yedirirkende bu kadar yedim. Öğlende arkadaş gelicek ıspanaklı börek kısır bide sütlü tatlı yapıcam kalorileri az diye bu menüyü seçtim. İyi mi ki?

ay yine cikti o reklam adam ayri komedi reklam ayri komedi o adami oraya niye koydularsa

eliptik bisiklet super canim
butun vucudu inceltiyor bacaklardada cok sie yariyor
benim sorunum ust kisim gobegim ve kollarim kalin aksine bacaklarim daha ince yani tam bi elma tipiyim
gecenlerde 1 hafta gunluk 35 dakika yaptim hemen bel cizgim olusmaya basladi sirtimdaki fazlaliklarin gitmeye basladigini hissettim
ama uzun sure yapmak gercekten zor
ben ilk 15 dakikayla basladim simdi en fazla 35 dakika yapabiliyorum
spor aleti almayi dusunursen kesinlikle eliptik oneririm
bizde cok alet var esim cok spor yapiyordu eskiden hic birini kullanmiyoruz eliptik disnda ...

bence cok guzel menun abartmadan yersen aksamida cok hafif gecirisen 1000 i gecmezsin ..
regl olunca benimde istahim kesiliyor
bagirsaklarim bozuluyor

almayı düşünüyoruz ama alıp sıkılıp kenarı koymak istemiyorum o yüzden koşu bandı ve eliptik arasında gidip geliyoruz :)

azar azar yersen birşeycik olmaz canım :)

bence cok guzel menun abartmadan yersen aksamida cok hafif gecirisen 1000 i gecmezsin ..
bagirsaklarim bozuluyor

bana da tam terzi bir yeme isteği geliyor ki sormayın gitsin keşke iştahım kesilse

Ya regl den önce iştahım açılıyor olduğum zaman da böyle bi tuhaf oluyorum. İnş 1000 geçmem. Kızlar yeşil çay iştahı kapatıyo herkesde mi bilmiyorum ama birkaç kişiden duydum.

Ara öğünümü yedim
Küçük 1 elma:55kcal
1 ç.b süt:67 kcal

Bosver ya, yorgunsundur bence de. Istemeden olmaz zaten, eziyet oluyo ozman.
Selam kızlar ben de kahvaltımı 127 kaloriyle bitirdim 1dilim t.b ekmek-1 tane sahanda yumurta-3 çay b. Yeşil çay ve şimdi spor

Guzel de cok cok az kalorisi. Bence 200 den asagi alma, cunku dengeli beslenmeyi de gozden kacirmamak lazim. Peynir zeytin bunlari da ye.

Kimse ezoyet cekmeye bayilmiyo tabi de, uyaniklik da kilo verdirmez. Geri alirlar kilolari direk. Yerken iyiydi verirken de zor olcak tabi, normal
Hemencecik iyilessin ozman bidik
Of of offff.
Dondurmayi da ne bulirsam yiyorum ha, hic secmem yani.
Ev yemeginden bisi olmaz ya, cok guzel gidiyorsun masallah

Kalori ihtiyacini hesapla, mesela benm gunluk ihtiyacim 2000 cikiyor. Ondan 1000 eksiginin altina dusmemen gerekli canim. Senin ihtiyacina gore degisiyor. Ama bence once 1400 den basla, nasilsa duracak zayiflaman arada, ozaman 100 100 inersin, hem duraklamayi da engellersin. Ben kafadan 1200 le basldim, sonradan ogrwndim bunlari.
Guzelmis ozman bu eliptik. Havalar isinsa burada da yuruyus yapsam ben de. Iyice saldim ya

bagirsaklarim bozuluyor
Bende de tam tersi. Icime canavar kaciyo. Oncesi sonrasi. 10 gun savas veriyorum resmen kendimle
Ben de filtre kahve iciyorum, o cok kapatiyo istahimi

Günü kapattım kızlar 1000 kcal toplam. 30 dk jillian yaptım 217 kcal yaktığımı söylüyor site. Eşim gelince belki meyve veya yemişle 1.200 e tamamlarım belki. Leslie de yapıyom 2 mil o ne kadar yaktırır bilmiyom.

Cydkns arkadaşım fittingo dan hesaplıyorum burdan bi arkadaş tavsiye etti çok hoşuma gitti

Merhaba kızlar. Bugün yedikelerim
Kahvaltı bir portakal
Ara nescafe 3in1 bisküvi 3 tane
Öğle 1 porsiyon dolusu tavuk sote,bir dilim ekmek
Ara bir elma
Akşam salata,bir tabak kereviz yemeği bir dilim ekmek.
bir avuç fındık
Tavuk sotenin kalorisi çok fazlaymış ya yıkıldımm:26: Toplamda 1200 oldu. Fındık yemeseydim iyiydi ama o da sağlıklı arada yemek lazım

Olsun çok iyi tamamlamışın.

Cydkns arkadaşım fittingo dan hesaplıyorum burdan bi arkadaş tavsiye etti çok hoşuma gitti

Canim nerden hesaplarsan hesapla, yeter ki hesapla

E iyi zaten 1200, daha ne olsun, aferin sanaaaa

Ben bugun kahvaltida yulaf,
Ara 10 cubuk kraker
Oglen 100 g kavurma, 1,5 dilim eknek
Ara 1,5 muz
Aksam yarim porsiyondan fazla nohut pilav ve bir porsiyon cacik yedim. O kadar cok geldi ki hic baska bisi yemedim gece.
Toplamda 1300 kal civari olmali,
Yarin da karnibahar yemeyi planliyorum

Hayırlı sabahlar herkese bugün eşimle kahvaltı yaptım erken oldu baya
2 dilim kızarmış ekmek+1 t.k tereyağı-1 y.k lor peynir- yarım salatalık-3 ç.b şekersiz çay. Toplam 185 kcal
Gene çok az oldu çocuklar uyanınca onlarlada biraz atıştırırım büyük ihtimal

Güzel menü. Ben bu ara et türü yemiyorum. Yemeklerden soğudum balık yemeyi planlıyom öğlen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…